Гра №40. Ювілейна.

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 27 тра 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Правду сказать или соврать? )))))

2. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Я рада :ThankYou:

3. redfox

redfox Well-Known Member

давай, режь ее, матку!!!!

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

И я рад. и даже соскучился :) только больше не пропадай.

5. redfox

redfox Well-Known Member

еее, большое тебе спасибо!!!

---------- Додано в 16:04 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

я как то заработалась и на форум не заходила.. а тут такое!!!!! чуть не пропустила

---------- Додано в 16:04 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

итак, пока я не свалила с работки - кого голосуем???

6. Templar

Templar Дуже важлива персона

Я думаю доку не варто нікого слухати, хай себе лікує. І так буде саме правильно.
    Сьогодні буду голосувати Зю, ібо він пішов на невиправдану жертву, вскрився комом.
    І заявляє, що провірив Нікіту, яка мертва.
    І звідки йому знати, що Нірванка маф? Провірки то він не мав!

Добре док його зараз полікує, а на другий раз що?
    Все, капець Зю, або псевдо кому.
    Хоча для міста впринципі це добре, якщо він мирний, у нас буде 2 дні. За які ком провірить людей, типу Зю себе підставив, ну або щось таке...

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Доброго дня,мені від вашої писанини мозок через вуха витікає...Не викликає довіри в мене Танчик( як і вчора),Дзінтарс - десь пропала
    От з ти погоджусь, бо в мене поведінка Дзінті довіри не викликає,оті спроби прикритися статусом новачка
    Не захищаю Темпа,але власне в чому його мафовість проявляється,поясни? я нічого крамольного не помітила.Виглядає на спробу почати злив?
    Докази? я Зю до кінця не довіряю..Так,він вскрився комом,але до не є доведений факт( мене насторожує,що він сказав,що Нікіту перевіряв - ясно,що так можна казати,бо ми вже знаємо Нікітин статус).Може справжній док тихо мовчить і робить свою справу? Хз..Такшо я би не довіряла Зю на всі 100.Те,що Танчік йому вірити - ще один мінус їй
    Такшо моїми кандидатурами на підвіс є Танчик,Дзінтарс..За Коста не впевнена,виглядає на те,що не хоче висовуватись.
    Щось дуже мало Мартіні,як на мене це незвично.
    Фоксі прийшла - це плюс,
    хто овна - ще рано казати...

Бутилі десь нема,цікаво би було її послухати..

8. redfox

redfox Well-Known Member

ауу, есть кто здесь живой???

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

оптимальный вариант - подвесить Дзинти с Нирванкой и посмотреть что будет. Если тупо начнем все вместе голосовать против Дзинти, то это нам не принесет никакой дополнительной инфы. Ничьи же быть не может, значит нет никакой опасности, что вешая двух мафов, они оба избежат казни.

10. redfox

redfox Well-Known Member

с фоксой все понятно - фокса мииир!!!)))

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

оки, хотя я бы голосовала бутылю - вот кто точно маф... ну и танчик туда же... а вот на счет дзинти - так у нее один прокол - это попробовать прикрыться статусом ...
    я бы пока алеко записала в миры, но все равно подозрителен...уууух, я как то не верю никому

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Встречайте, еще одно мафло. Именно такого поста я и ожидал от кого-то. Очень аккуратная попытка слить Зю.
    УБЕДИТЕЛЬНАЯ просьба к представителям обоих кланов мафов и маньяку! Всем быть тут ровно в 20-00. Я раскрою все карты, подробно объяснив свои действия и кто как на это реагировал. т.к. у мафов инфы больше, то опираясь на результаты моих провокаций, они смогут долбануть по конкуренту, заодно и нам помочь.

12. Butyla

Butyla Well-Known Member

Всем здравствовать!
    Иду читать - благо не так много сегодня.

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

наразі Танчік

14. Templar

Templar Дуже важлива персона

І що в мені мафського?
    Зю, ти тільки багато кричиш... Толку з тебе нуль!

15. Зю

Зю Гасконский бандеровец

нуль и еще раз нуль - это ты. т.е. ты - два нуля. запомни это и постарайся писать еще реже, чем ты это делаешь сейчас.

16. Aleko

Aleko Well-Known Member

:give_rose::give_rose::give_rose:

17. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Катюш, я жду твое мнение. :cofee: Ты у меня тоже подозреваемая.

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

А по делу, Алек?

18. Кохана

Кохана LuBimaya

:facepalm:

19. Aleko

Aleko Well-Known Member

Фокси!!! Я скучал без тебя!!!

Это тебе!!

Таньчика не кривди вона гарна!!!

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ----------

ВОТ:

А по делу подожди. Дай всем сначала цветы раздарю...

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

Катюшечке мафушечке...:mocking:

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

Любимой против которой я сегодня целый день голосую...

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ----------

20. TanchikZarazza

TanchikZarazza Well-Known Member

И так, что мы имеем с гуся.....компания разделилась на два лагеря. Не, скорее даже на три
    1. Иванка, Танчик, Зю, Кост, которые готовы голосовать Дзинтарс, Нирванку. Верят в комиссарство Зю.
    2. Фокси, Дзинтарс,Тамплар, Марьян,которые готовы голлсовать Зю и Танчика.В комиссарство Зю
    не верят
    3. Сами по себе - Алеко,Изя, Мартини, Катя. В теме бывают, что- то даже птшкт. Но аыводов как таковых нет и не пончтно чего от них ждать.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)