Гра №40. Ювілейна.

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 27 тра 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ааа, точно. Зовсім забула про це.
    Вона може бути з ним в парі. А так голосує, щоб потім виправдатись, мовляв, "я б так не палилась". Хоча хз, я з нею перший раз граю.

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

А чому ти такий впевнений - пояснити не можеш..

2. Butyla

Butyla Well-Known Member

Перси - да, а Никиту тоже?
    Может быть, не знаю.
    Ещё мог Никиту ман стрелять.

3. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Давай-давай.
    Надоело с вами время тратить: мирные - идиоты, мафы - бздуны.

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А себе до кого відносиш? ;)

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Дуже нервовий пост,на Зю не схоже..Типу ображена дитина,яку не хочуть підтримати..Не нра мені це...Та й те стрибання з голосами..Хоча від Зю всього чекати можна...

6. Dzintars

Dzintars Well-Known Member

Для Персі: остаточний голос проти Овода, який не був у моєму списку підозрюваних, спричинений тим, що з часом у моєму списку підозрюваних з'явились усі - я ж написала потім, що уже нікому не вірю. А Овод мене вчора дістав, от йому і перепало...
    Як хочете мене вішати - ну то вперед.
    Зю, в тебе паскудна музика!

7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Украинский футбол еще хуже чем моя музыка )))

8. Никиту стрельнул тот, кто мог поверить что она ком. В нее как мафа не стреляли.

Мы это еще посмотрим...

---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

Ми спочатку Зю повішаємо, а потім вже тебе, якщо тебе мафи самі не пристрелять...

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

не нужно никуда смотреть итак все ясно, ибо:
    рукалицо.

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

а что схоже на Зю? вы одну и туже фразу "не схоже на Зю", повторяете уже каждую игру на протяжении последнего года.

10. Dzintars

Якщо українська збірна перемагає, то мені накашляти, як футбольори шпіляють: головне - перемога :).

От мені цікаво, що на думці у Зю. Стільки накрутив, що мозок плавиться при намаганні зрозуміти, що він задумав.

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

За то, что мирные проиграют, я снимаю с себя всякую долю ответственности. С такой дуростью, я сталкивался лишь однажды, да и то, на том форуме это была дебютная игра и поэтому им простительно было. Тут же ... защищал мирного Овода, пытался до последнего его вытащить с того света, предлагая взамен тушку мафа, так нет же, сначала дружно позволили замочить мирного Овода, а теперь у всех, главный подозреваемый, единственный возможный Комиссар.
    Давайте уже поскорее меня замочите, за досрочное окончание дня, что бы я поскорее от души с вас посмеялся )))
    Мафы бздуны все равно. Болею за Маньяка! мочи их маньячело!

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

я вже згоден вішати зю. Також голосував проти нірванки, але тому що треба проти когось голосувати а не тому що впевнений. Якщо був впевнений то треба було стріляти її вночі

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Вот с таким отношением, Украина всегда и будет в том месте где сейчас находится, а именно чунь ниже поясницы )))
    Главное игра и МЫСЛЬ. а результат вторичен. Будет игра, будет и результат. Не будет мысли - будут только победы над сборной хлеборобов и рыбаков, но не более. зато 0-3 и 0-4 от Италии и Испании обеспечено на постоянной основе.

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

так, даю ПОСЛЕДНИЙ шанс! или вы все беспрекословно подчиняетесь моей воле и исполняете все мои приказы, или вы сейчас меня мочите и ложитесь на спинку поджав лапки.

14. Dzintars

Ні фіга. Тре вірити у перемогу улюбленої команди, навіть якщо вона програє на 90-й хвилині 0:3. Он було таке у Карпат - здається, з Арсеналом грали, то програвали якраз так - 0:3. І нічо, за останні хвилини забили три голи і була нічия.
    А що нема гри... Ніц не порадиш, на жаль.

15. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Верить можно только в Бога, да и то не советую))) а футбол, достаточно простая игра. Вон если даже Челси ЛЧ выиграл ... достаточно было только правильно расставить игроков, да и то не самых выдающихся.

16. Dzintars

Зате скільки емоцій! Ось за це і варто футбол любити.

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

Зю, бачиш, ніхто вже не розуміє, що і для чого ти робиш. Поділися ходом своїх думок. Ну чи рецептом травички, яку ти куриш. :)))

17. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Эмоции будут в любом случае. При чем лично мной замечена обратно пропорциональная связь - чем хуже результаты, тем лучше эмоции)))) поножовщина, разгромленные магазины, взорванные автомобили - это конечно же не от большого ума, а от переизбытка негативных эмоций. А когда команда выиграла - напились, обнялись, расцеловались и утром похмелились. все. ну максимум еще раз повторили, но уже не то. а бедокурить и пакостить всегда весело и прикольно ))))

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

Это всегда так ))))

18. Dzintars

Описані тобою негарні прояви емоцій - то тіки у поганих людей. Хороші люди виявляють свої емоції інакше.

Ну тому то й прошу, аби с поділився своїми думками, а то і так мало що розуміла, а через тебе - то взагалі ніц.

19. Templar

Templar Дуже важлива персона

Два, легше всього було ЗЮ прикутись мафом і сказати, що він перевірив Нікіту, а не Нірванку, за яку він агітує.
    Відкрився комом бо знав, зараз настоящий не вскриється, ібо зарано. + може поведуться, лікар його вилікує, і це спасі від пострілу мафів іншого клану.

І тому буду голосувати його. Якби не вскрився комом, може би його і послухав, а так...
    Та і що він має против Нірванки? А нічого!
    Просто багато крику робить "В неї на лобі написано", ну просвіти нас О Великий Зю!
    Де саме, бо крім агресії в її перших постах, я нічого такого не бачив.
    А ось ти даєш привіт голосувати против тебе.

Останнє редагування модератором: 28 тра 2012
  20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Согласен. Хорошие люди не машины взрывают, а яхты топят. как например я ))))

Останнє редагування модератором: 28 тра 2012
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)