Гра №40. Ювілейна.

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 27 тра 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Butyla

Butyla Well-Known Member

Да, надо поправить список...
    И ты, и Иванка переходите в доверяемые...

2. TanchikZarazza

TanchikZarazza Well-Known Member

Алеко прекрати!! На отстрел что ли меня готовишь?

3. Aleko

Aleko Well-Known Member

Катюш, не замарачивайся... это правда я стёр личные посты. К игре ноль процентов отношения. Правда.

4. Butyla

Butyla Well-Known Member

Откармливает? ))))))

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не встигла все перечитати. Офіс закривають, мушу бігти. Хотіла проти Персі, але щоб себе спасти, Овод.

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я перепрошую, в мене трабли з часом
    Хто висить, скоро скажіть

7. Aleko

Aleko Well-Known Member

Правильно.

8. Butyla

Butyla Well-Known Member

Олег, ну это уже смешно.
    И Танчик, и Зю - палятся чтобы отмазать Овода от повешения?

9. TanchikZarazza

Да патамушта!! Ты ставишь его со мной в тройку. Он меня подвесил и меня уже сравняли, я видела. Логика где?? Я хочу понять почему его вешают и почему это объясняется великой любовью ко мне . Мне это совсем не нравится.

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я шось не зрозуміла. В тебе найбільш підозрюваними були я і Іванка, якшо не помиляюсь
    Овод звідки виліз?

11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

1. Темплар - наразі схильна вірити,нічого мафського в ньому не бачу(знаю,що дійсно дуже зайнятий в реалі і часу на гру мало)
    2. Иванка - наразі грає як Іванка - мирна,а не як Іванка - маф.Хоча зараз її не ма і це підозріло
    3. Изя - Ізі дуже мало в цій грі.Коли маф,то більш активний.Наразі хз,бо мало грали,я його тактики майже не знаю
    4. Фокса - "ібо гдє она?" (с) Фокси нема і нмеа про що говорити.Або не знає,що гра почалася,або забила,або соклани прикривають..Хз
    5. Dzintars - не вірю,думаю ,що мафка,оті її крики, що новачки мафами не можуть бути - мене насторожують
    6. Катя - не знаю,мало її знаю,наразі 50\50
    7. Персі - її мало є,грає ще одну гру. теж 50\50 (наразі не можу її кудись віднести)
    8. Іспаньйол - мирняшечка - няшечка:)))
    9. овод - в своєму стилі.З Оводом дуже легко помилитися,ібо будучи миром може "гнати бєса" і відігравати як мафло,або взагалі придумати собі якусь роль.Не берусь наразі віднести його чітко до якоїсь групи
    10. nirvanka - може бути мафом( знаючи Нірванчине невміння брехати і вміння палитися,соклани могли їй порадити не висовуватися).
    11. Мартіні - не бачу нічого мафіозного в ньому поки що..Якийсь нетиповий Мартіні в цій грі..
    12. Кост - ніякої конкретики,мафів особливо не шукає..
    13. Охват- ще та штучка:))) не шлангує цього разу,але то не ознака - він вміє міняти тактики.Поки що вірю як мирному,принаймі бачу ,що шукає мафів
    14. Алеко - сього пана не знаю,тому запишу в ранг 50\50
    15. Зю - я вже казала,щоб його зрозуміти - треба бути з ним на одній хвилі:))) Цієї гри нічого такого не мутить,теж якийсь нетиповий Зю. 50\50
    16. Танчик - я вже казала,інтуїція підказує їй не вірити,підозріла мені оця її агресія і в перший же день натяки на роль..Зарано..
    17. Никита - теж натяки на роль кидає..50\50

12. Aleko

Aleko Well-Known Member

Мафы мои милые, если захотите Таньчика стрелять, то очень прошу меня вместо неё пристрелить. Сначала меня потом её, хорошо?

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Внезапно мне надоело. Делайте что хотите!

14. TanchikZarazza

пффффффффффф

15. Templar

Templar Дуже важлива персона

Таки голосую Іванку, ібо більше кандидатур немаю..

16. TanchikZarazza

Катюша, ты повторила прошлый список слово в слово. Но причины я не вижу. хоть убей. Это не аргумент. таких сейчас не понятно что говорящих........10 из 17. А то и больше.

17. Aleko

Aleko Well-Known Member

Оводу всё равно хана. Может таким образом мир себе заслуживают? Хотя нет.. кто маф или не маф ни кто не знает.
    А ты меня переставай подозревать... Я тебе серьёзно говорю.

---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ----------

Это разве мирный Зю? Фих то...

18. TanchikZarazza

Іспанка, мало. что поняла. но совсем не понравилось. Чистой воды ИБД

19. Aleko

Aleko Well-Known Member

А что так? Овод против тебя голосует тебе нравится.. а Испанка не нравится.. почему?

20. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Ну аналогичное "ИБД" и у меня-то было, и у Бултыгы, или как там... ;) Пойду перечитаю ещё раз Овода, Нирванка вроде так-то и не висела, но своих дровишек в огонь под бедняшкой Оводом подкинула...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)