Гра 39. Піастри! Піастри!

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 22 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іванка не мирно грає, одразу записала мене у 100% мафа, навіть не подумавши, що це може бути провокація. Конти взагалі недумає, їй це й непотрібно, потім проголосує з більшістю...

2. Aleko

Aleko Well-Known Member

Опля... а вот и мой слив пошёл, ребята, записуйте Иванку... ну Иезуита не обязательно, хотя.. ну он со мной скорее ночью разберётся если конечно более аппетитной цели не будет.

3. Зараз готовий голосовати Іванку або Конті, а щодо Алеко... то думаю що його тупо подали мафи на підвіс, треба подивитись хто розпочав той злив...

4. Aleko

Aleko Well-Known Member

Ты тоже заметил?

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

Кстати это очень даже плохо. При том дока у нас нет, ночью у мафов безопасный расстрел...

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Это аргумент для голосования? Да уж... это ты называешь чижовской игрой?

5. singe

singe Well-Known Member

Голосую поки Любімую, не знаю, чи встигну пізніше дорватися до мережі. Постараюсь, звісно, все так закручується наприкінці "дня":crazy:

6. Фокся, та ти сама на себе не схожа :facepalm:

7. iezuitii

iezuitii Well-Known Member

Я подавал! Имею полное право! Иначе будет для меня не игра - а неровотрёпка! Голосуйте Алеко!

8. singe

singe Well-Known Member

.....Любімая.......

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Иванка есть в моем списке тех, кто не вызывает повышенного доверия.
    Иванка
    Испанка
    Любимая
    Тэмплар
    Танчик
    Гвин

Давайте прикинем на счет связей и алиби. Допустим мочим Иванку и она оказывается:
    1. мирным, то .... ?
    2. мафом, то ... ?
    если она Маньяк, то связей понятно что нет, но кто-то мог считая её мирной, пытаться сделать себе алиби. ну да ладно, давайте про первые два варианта прикинем. Иванка с Фокси как смотрятся ?

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

Да я вот из-за этого и переживаю. Вскрыться мафом, что ли )))))

10. iezuitii

Ты на свою игру посмотри! Чё ты ко мне цепляешься, если даже голосования ни одного не было! Откуда такая уверенность -непонятно. Спецально.что ли доводишь.что б я орал здесь?!

11. Templar

Templar Дуже важлива персона

А давайте прикинемо, що Зю маф!
    Тоді: Любімая - маф; Контік - як варінт; Гвін - теж підходить;
    Нічого так, правда?

12. Aleko

Aleko Well-Known Member

Ещё один штришок к портрету. Это в какой игре такое было что бы мирный Иезуит голосовал открыто и притом дурниной кричал всех против чижа голосовать? Интересно кто Зю сегодня писал, что его акция против Охвата похожа на слив. А это что сейчас? Слив чистой воды. Все это видят?

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

Да. Я всех подозреваю, и ты криком не обелишься, скорее замажешься, короче погожу против тебя голос снимать...

13. iezuitii

Ты на своё голосование посмотри - потом о сливе говорить будешь! Это ж ты меня сливаешь, причём вообще никаких аргументов!

14. :good:

Розраховував по віку чи росту?

---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

Спочатку Конти голосує в ответку, зараз ти - то так прийнято чи це "лямур"?

15. TanchikZarazza

TanchikZarazza Well-Known Member

Охват ни че не знаю, но голосую мафа

16. Aleko

Aleko Well-Known Member

А ты разве не заметил каким я способом аргументы собираю? Достаточно тя на голосование поставить и ты сам всю подноготную выложишь. На первый же мой постинг ты такой ответ дал, что уши мафа прорисовались незамедлительно, давай, продолжай палится...

17. TanchikZarazza

Пришла, буду читать, но Охвата уже проголосовала. ну эт я так, к сведению

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Всім привіт!З тим всім,що на мене навалилося,я просто не встргаю жити:) Зараз сидю,вдогонку перечитую тему,вже 10 стр.перечитала.Перші враження:
    1.Охвата пообговорювали вже всі,кому не льніки,докину й я свої 5 коп.:))) Все - таки Охват впоров дурницю,що вскрився мафом,але можливо це допоможе нам вивести на чисту воду мафів(моеж занервуютьяс і спаляться,що Охват у них всію славу забирає:))) )
    2.Дуже не сподобалася Темпларова поведінка -якось так грубо,,нахабно,і як на мене мафів він не шукає,а тикає пальцем в небо.Я до нього ще буду приглядатися.
    3.Тепер по тих,кого знаю: Зю - як завжди для мене терра інкогніта,ібо присутні всі його замутки і бажання створювати якісь коалії,об"єднаня і те де.Може бути ким завгодно)
    Любімая - наразі вірю,на мафку мені не скидається наразі
    Фоксі - не знаю..вона завжди кричить,що вона мирний чиж,а в мене то постійно викликає недовіру оте її показне виставляння своєї мирності.Хоча зараз я побачила з її боку роздуми і пошуки мафів.
    Контік - не знаю,мало її наразі,щоб робити якісь конкретні висновки.
    4.Тепер щодо тих,з ким менше знайома : грала лишень з Іванкою(взагалі не знаю її стилю гри,гарли ми лише раз чи два,по поведігці здається мені поки мирною). та Сінж (мовчунка,ібо гдє она(с)).Решта гоп - компанії -Єзуїт,Алеко,Гвін,Бутайла,Танчік - кто всє еті добриє люді?:))) Серед цілком можуть притаїтися маф(и).
    Пішла далі читати

19. TanchikZarazza

Комментить буду по прочтению. После 5 минут чтения прониклась доверием к Иезуиту и Зю. Иванка и Алеко не очень нра, но пока чисто интуитивно.

20. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Никуда я тебя не записывала, не придумывай :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)