Гра №38. Іншопланетянин в Сен-Тропе.

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 8 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ви ж самі вирішуєте, кого вішати замість мене :)

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ----------

м-да, я іншої відповіді й не очікував... для чого записуватись у гру і не грати?

2. Masini

Masini Well-Known Member

Охват, а как можно сделать себе алиби на подвесе мирного? Или ты мафишь и у тебя этакая оговорочка по Фрейду?

3. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Знаєш шо??? А не занадто?? я хіба останні ігри відмовчувалась в стороні?? і ти так кльово зробив висновок за перший день, круто, нічо не скажеш.

4. Я хотів побачити, хто ще мене буде "зливати", тому вирішив грати, як маф. Мені було дивно, що на це не зреагували ні Мартіні, ні Нікіта, ні Зю...

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

ContRaSt, Персен- лікує нерви :)

5. Masini

Masini Well-Known Member

Поправочка. Не "боится", а "не считает нужным"

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ----------

А вот за это вещаются еще быстрее.

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

Пожевать и в рот положить? ))) Обойдетесь :)))

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

:haha:

Мде )))

6. singe

singe Well-Known Member

Щось так тихенько стало.... Мушу на годинку відійти, якщо не встигну назад до 21.00, то Мартіні

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ну не скажи..Як на мене (а я з Нікітою вживу грала) це його фірмова фішка - аналізувати.Хоча Нікіта може то робити,будучи як мирним так і мафом..в мене зараз більше чуйка на Охвата спрацьовує.
    1. Охват Марьян - мафло,ібо 1) маю таку чуйку 2) то шланг капітальний, може косити під мирного будучи мафлом.Не вірю!(і так,як сказав Нікіта,я маю на нього зуб з недавньої форумафки)
    2. Зю - наразі більше мир ніж маф,ібо не мутить всякої фігні,сам на себе в цій грі не схожий.Наразі схильна вірити в його мирність..
    3. MARTINI - 50\50.то ше той субчик.наразі не визначилася.
    4. redfox - Фоксі як завжди кричить,що вона мирна,але як доводить попередня гра,і Фокса може мафити.Наразі я б "приліпила ярличок"((с) Нікіта) "підозріла"
    5. Контраст - замало постів,щоб судити про її статус..
    6. Іванка - здається мені мирною наразі
    7. Нікіта -щось мені здається,що то зальотний інопланетний гість))
    8. singe - якісь в неї пости "ніачьом",складається враження,що мафів не шукає.Більше маф ніж мир.
    9. Іспанка - мирняшечка.
    10. ЛюБімая - а хз,малоактивна.
    11. Алєкс - якийсь вні дуже вже загадковий.Відразу проти мене проголосував,але я так і не в"їхала в його аргументацію(так ніби голос в сторону).Підозрілий,більше маф ніж мир.
    12. Масіні - більше мені зараз на мирну схожа.
    То таке наразі переш рвжаення від прочитання 5 сторінок.іду далі читати..

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:24 ----------

Мартіні,я не поспіваю за твоєю логікою.І чого в такому разі Іспанку вішати?Маф проти мафа би так пальоно не голосував.
    Рахувати розівчився?;)
    В тебе з Охватом,Сінге,Любімою і Іспанкою 4 мафи виходить))) Мартіні,з ким з них мафиш?
    Мда,для Мартіні певно всі мафи крім нього...

8. Masini

Masini Well-Known Member

Пусть будет Иванка.

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Зурочила.. Якісь мутки - замутки від Зю починаються..
    А мАртіні своїми графітями і нервовими постами починає набирати бали в сторону своєї мафовості(навіть Охват мені здається більш мирним на його фоні,хоча я твердо жотримуюсь позиції,що від Охвата можан всього чекати).

Гм..Аргументуй.

10. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Иванка мир, я и без проверки знаю.
    Но если Мартини не маф, а мы его вздернем... Надо подумать...

11. ContRaSt

Щось мені не дуже хочеться вішати Охвата..
    кого ще можна? Мартіні, Іспанка,Зю??

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

вішай мене, то тепер модно

13. ContRaSt

без тебе сумно :)))

14. Кохана

Кохана LuBimaya

Отже.
    Проти Охвата зараз Мартіні, Нікіта, Іспанка.
    Охват ймовірний маф. Він дуууже палиться як на мене, і та оговорочка щодо алібі як раз доказ цьому.
    Вважаю, якщо він таки маф, то серед голосуючих є точно мафло. а може і два. змоглиби мафи так нагло свого вішати, щоб собі алібі забезпечити? Якщо серед них Нікіта, то вважаю, що запросто!
    Я би вішала Охвата наразі, а Нікіту/Мартіні лишала на перевірку/завтра.
    Іспанка мирна, чомусь так мені підказує інтуїція...

15. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Твистер, мой голос не посчитала - я голосовала Мартини.

16. Я вже писав, читай уважно

Не можна мене вішати :)

Тобі все рівно, що тебе повішають?

17. Twister

Twister Well-Known Member

18. Masini

Masini Well-Known Member

Чому? .............

19. ContRaSt

ну тоді Мартіні

Твісті, висить перший набравший, чи в нас є нічия?

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ком, проверяй Иванку!

---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ----------

интересно, как будет Охват добивать Мартини ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)