Гра №38. Іншопланетянин в Сен-Тропе.

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 8 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну хорошо. а сам то что предлагаешь? давай тогда Мартини мочканем, согласен?

2. У мене три кандидатури є:
    Конти
    Нікіта
    Мартіні
    які я готовий підтримати в голосуванні, як мафів

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ----------

масіні - готовий голосувати, як маньяка

3. singe

singe Well-Known Member

а Конті чого? Просто цікаво - вона ж ще ніяк не виявила себе, так - блимнула і все. Я її готова поки в обидва боки записувати, може, ти щось знаєш?

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

будь Мася маньяком, она не была бы против своей проверки Комиссаром. ведь тогда, проверка бы показала, что она мирная. вывод: Мася не маньяк.
    будь Мася мафом, она бы не овощила, а в любом случае нашла бы возможность пописать. вывод: мася не маф.
    из всего этого следует, что Мася мирная. и это хорошо.
    Доктор, лечи Масю или меня!

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

практика показує, що ті хто висовується, довго не живуть

6. Ну то нехай себе виявляє... Я проти неї проголосував, а вона привіталась і пішла. Ти вважаєш, то нормально коли привіталась, а ввечері прийде лише для голосування... в останню хвилину? Я б за таке вішав, навіть якщо виявиться мирним, то так сильно обідно не буде (((
    ти впевнений на 99%?

Зю, що ти скажеш про Нікіту?

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

Ну давай вішати мовчунів, згоден?

7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

почему 99? если впевненый, то это 100%. поэтому да на 99%, но нет - не впевненый.
    пока мирный.

8. singe

singe Well-Known Member

резонно.

ой, і мені хочеться знати )

9. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Мушу тебе розчарувати, я тоді навіть теми не читала, і твого "пропоную вішати Конті"навіть не бачила.. отак)

Отже, я повчилась, поїла, поспала, прочитала тему.. і є такий висновок: всі пишуть і то добре, але увсіх вода (крім пари чоловік), в тому нічого дивного, бо то лише перший день і зачіпок немає ніяких.

Нікіта - пише, аналізує, все як завжди, поки що вірю
    Мартіні - ніби теж такий як завжди
    Охват - гра тіки почалася, а він вже проголосував, і так пару разів. Знайшов якусь непонятну причину чому тре вішати мене і намагається знайти підтримки в решти, побачив що ніхто не ведеться переголосував проти іншого. Ну не може мирний бути настільки впевнений і одразу отак голосувати та кричати. Та й не такий він як завжди, не такий шланг, певно бос і йому ніхто не сказав шлангувати, або сам по собі :)))

решта щось писали та пішли, нічого не можу сказати про них.

Зю, окрема історія, може в реалі зайнятий, або просто настрою немає, не такий.

ЧОГО ти так проти мене налаштований?! може якісь адекватні причини будуть?

---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

то тре читати так:

"Давайте вішати кого завгодно, крім мене"

10. Кажеш, сьогодні ти все прочитала, а то читала?

Бо вас інакше не затягнеш в гру, щоб хоч один допис написали...

Настя, що скажеш про решту?

11. Masini

Masini Well-Known Member

Все, я пришла. Кого вешаем? )))

12. MARTINI

Ти нам скажи

13. ContRaSt

ну звичайно не затягнеш, вибач що я про гру зовсім забула бо відвикла. Добре, відмазався, але то всеодно тебе не виправдовує.

нічо не можу сказати про решту

14. Masini

Masini Well-Known Member

Я ващет не про это. Я говорю про то, что за Охвата был только один голос, а вы в три глотки начали орать, что его сливают. Слива никакого не было. Мне это показалось странным.

---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

А какие-нибудь логические выкладки, предшествующие этому прекрасному умозаключению, будут?

15. Ну ти читай, читай...

16. ContRaSt

прочитала вже

17. Masini

Masini Well-Known Member

Что подозрительного?

18. MARTINI

Охват, кого пропонуєш вішати замість тебе?

19. Masini, кажуть ти мирна, але боїшся, щоб до тебе сходити в гості і перевірити тебе, чому так? не кажи, що просто потратимо перевірку, обгрунтуй то якось.

20. Masini

Masini Well-Known Member

А з якої радості треба? Пусть мафов проверяет.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)