Гра №38. Іншопланетянин в Сен-Тропе.

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 8 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

В принципе, особой разницы не вижу, поэтому спорить не буду. Пусть они еще попишут и что нибудь в свое оправдание.
    Сейчас висит Охват. Охват, если ты точно знаешь что ты мирный, то даже если ты не подозреваешь Мартини, все равно должен голосовать против него! т.к. он может оказаться мафом. а если ты зная что сам мирный, позволишь нам тебя мирного повесть, даже не попытавшись себя мирного спасти за счет вероятного мафа, то это будет не хорошо. Нужно выживать всеми возможными способами!

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

[graffiti="35"]35 [/graffiti]

олені, мля...

3. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Буду знать :)))

4. У грі:
    1. Охват Марьян - не маф і не ман. Чому? бо мені не прийшло такої ролі, а брехати не буду
    2. Зю - занадто тихий. У грі, в якій можна вскриватись, а він нічого не придумав нового, дивно...
    3. MARTINI - досить нервово себе веде, щось мутить з Нікітою, швидко підтримує злив(але досвідчений гравець так би не палився)
    4. redfox - повіримо, що вона мирна і пече булочки в Сен-Тропе...
    5. Контраст - прийшла після того, як я вирішив її прощупати, написала привет-пока і пішла спати. Через годину-півтори прийшла в тему(не спалось мабуть), переглянула і пішла.
    6. Іванка - намагається шукати мафів, логічно мислить, їй не всерівно кого вішати, думаю, що мир
    7. Нікіта - грає зовсім по-іншому ніж завжди, нічого не шукає. Щось розігрують з Мартіні і намагаються втягнути туди Іваанку та Алекса. Нагле мафло.
    8. singe - хоча новенька, но дуже хитра, чия школа, признавайся?
    9. Іспанка - мовчун. Якщо мирна, то просто має зуб на мене, як на мафа з форуМафки, або дуже вдало їй випало бути мафом...
    10. ЛюБімая - я готовий її вішати завжди )))
    11. Алєкс - не грав з ним на форумі, важко щось сказати, але намагається щось таки шукати
    12. Масіні - боїться перевірки комом, грає досить спокійно, я вважаю її маном

Чому я голосував проти Конти і Любимої? бо хотів почути від них якусь активність.

5. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Мой кандидат на подвес - Мартини.

6. і тільки через це ти готова мене вішати?

7. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Та я читав, те що ти писав і далеко не один раз читав і тебе і Охвата... хоча поведінка Охвата у грі мені все більше і більше не подобається... Хоча все ж таки схиляюсь до того, що він не маф, а іншопланетянин...

8. Ні, не може, 101%

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Иванка очень не нравится.
    что если Охват и Иванка мафы, а Мартини ман или мирный?

10. MARTINI

Я не ман і не маф. Я дурень, який замість сидіти тихо, почав брати участь у грі, давши оленям під дудку мафії привід себе вішати. Все, тепер точно не буду висовуватись. Нафік даремно тратити свій час, якщо можна відсидітись мовчуном і дожити до кінця

11. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Ненаю. Всяко может быть [​IMG]
    И ты маньяком можешь быть, кстати. На мафа пока не слишком похож.

12. Дуже надіюсь, що до того не дойде, щоб я висів, хоча Іспанка буде проти мене голосувати всі дні... :)

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Предлагаю такой вариант:
    сейчас линчуем Охвата и проверяем Иванку. если Иванка мир, тогда завтра линчуем Мартини.

14. Може й олені, но не VIP-олені, тому не бачимо що ти там собі малюєш....

15. Nikita R

Я не понял, это цель игры мирным? Дожить до конца? Не выиграть командой, а просто тебе самому дожить до конца?

О! Век живи, век учись [​IMG]

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ----------

А как мы узнаем результат проверки кома? :sad:
    Вот то-то и оно...

16. Зю

Зю Гасконский бандеровец

завтра как нибудь разберемся ...

ладно, я заранее отправлю НД, а то вдруг потом не успею.

17. MARTINI

ну, якщо всі мирні доживуть до кінця, то переможе місто. Ні?

18. Nikita R

А как мирные доживут до конца, если все будут отсиживаться, га?

19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Доктор, не забудь, ты должен лечить меня!

20. Нє, не годиться. Мене вішати не можна!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)