Гра №38. Іншопланетянин в Сен-Тропе.

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 8 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Хм, в словах Нікіти є логіка.
    Охват, прости :)
    І думаю, якщо він виявиться мафом, то є сенс слідом вішати Іспанку. І хто там ще з ними? Сінге? Можна вважати, що з мафією покінчено :) Давайте приступати до пошуків гуманоїда

2. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Поясніть, а чому всетаки Охват?

3. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Мартини, поясни, плз, человеку, почему ты проголосовал Охвата.
    Я сам уже не раз писал, почему хочу это сделать.

4. Тьху на вас... і що Нікіта то так гарно налаштував всіх проти мене?

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

А то з якої радості тебе не треба перевіряти, га?

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Люди, я трошки зайнята. але ось зараз перечитала все і мені найбільше здається, що Охват, Нікіта і Мартіні просто роблять виставу....
    Ну двоє тут точно мафи... ІМХО

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

та бо він шланг!
    Іванко, шланг - це не вимір активності, це стан душі! охватівської... :)))

6. MARTINI

О, Любімая третя мафка. Як я про неї забув :)
    тут, по-моєму, все досить логічно розкладено. Принаймні більш логічно в перший день бути не може :)

7. Nikita R

Тут - это то, что я думал и анализировал.
    А ты получается даже не взял на себя труд подумать? Просто поверил другому игроку? А вдруг я маф и сливаю Охвата?

Ты просил у Иванки назвать аргументы, почему тебя можно подозревать мафом. Вот твое присоединение - это вот как раз такой аргумент.

8. Кохана

Кохана LuBimaya

о, дійсно!
    як то ти про мене забув? а згадав тільки тоді, коли я почала тебе мафом палити... до чого б це? м?

9. От і я думаю, що він щось мутить, але гонить на одного мене, чому? Ава моя не сподобалась? Чи не сподобалось "І ЧЬО?", то було написано до Іспанки, яка сама ступила, а мене зробила крайнім, я її слів на мій рахунок серйозно не сприймаю...

Ну нехай пробують мене вішати, нехай собі алібі роблять...

другий пішов...

---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

Оце запамятайте собі...

10. MARTINI

твої аргументи логічні, більше ніхто нічого взагаолі не аргументує. Що дивного в тому, що я з тобою погодився? Нафіга ти взагалі щось аргументуєш, якщо готовий вішати тих, хто з тобою згоден? Брєд. Може ти і маф, тоді Охват мирний, а вішати ми будем тебе. Все просто як два і два

11. Змія :cools:

Щось ти прикидуєшся... чи від мене набрався?

12. Nikita R

А почему ты сам не аргументируешь? Что тебе мешает?

13. Персен - лікує нерви :)

14. MARTINI

я не вмію так красіво ізлогать як ти :) В мене в перший день нема ні на кого взагалі ніяких аргументів. Навіть на себе

15. Кохана

Кохана LuBimaya

то тебе Мартіні заразив?
    Всьо Охват, ти тепер теж в моєму чорному списку.

16. singe

singe Well-Known Member

Мартіні гарно допомагає визначатися, треба тільки знак мінус на плюс змінювати, таак, виходить, Іспанка, Любімая і Охват - мирні? Принаймні двоє з них. Мартіні - маф!

17. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Всем привет!
    нужно мочить Мартини! но это не значит, что Охват не маф. Охват может быть мафом, но с немножко меньшей долей вероятности, чем Мартини.
    Против Охвата проголосовали Никита с Испанкой и Мартини очень неудачно присоседился. Наиболее вероятными, мне видятся два варианта событий:
    1) Охват мирный, а маф Мартини его сливает.
    2) Охват маф и его сообщник маф Мартини голосует Охвата, что бы сделать себе алиби.
    предлагаю линчевать Мартини, а комиссар пусть проверяет Охвата. если оба мирные, тогда переключимся на Никиту с Испанкой.

18. Nikita R

Бе-едненький [​IMG]

Охват и Мартини, кто-то из вас практически наверняка маф. Но не оба.

19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Доктор, лечи меня! эти мафиозники не простят мне такой прозорливости ))))

20. Nikita R

Одно но. Охват может оказаться маньяком, а тогда его проверка не сработает. Я думаю, он скорее маньяк, чем маф.
    Я бы вешал его, а проверял Мартини. Мартини, по-моему, с большей вероятностью маф. чем ман.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)