Гра №38. Іншопланетянин в Сен-Тропе.

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 8 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

Ні, не відразу. В наступну ніч.

Якщо попаде в мафа, який в цю ніч стріляє - навчиться стріляти, але не зможе відрізнити, чи це бум маф з пістолем, чи ком з пістолем.

Якщо попаде в мафа, який в цю ніч не стріляє - не навчиться нічому (і, звісно, не знатиме, чи то був простий мирний, чи маф без пістоля).

Отже, прибулець і про одного-то мафа інформації не отримає, не те що про трьох :pardon:

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну не всеодно, якби було всеодно, то я б запропонував не три кандидатури, а 11 :)

Зараз голосування це на 80% лотерея. Оскільки інформації нуль, мирні можуть керуватися виключно інтуіцією та особистими симпатіями.

От я коли мирний, мені завжди важко грати з Зю, він каламутить воду. Так, цей цирк зі сторони прикольно виглядає, але особисто мені це заваджає. Тому я практично в кожній грі його готовий вішати в перший день. Він про це знає, і завжди в перший день пропонує вішати мене :)

3. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Мася и Никита не инопланетяшики. Охват не маф.
    продолжайте. я за вами внимательно слежу [​IMG]

---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ----------

кстати да, спасибо что напомнил, ато я забыл )))
    Мартини

4. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Пока - Мартини. Завтра еще буду посмотреть.
    Очень хочется повесить Зю... ну очень...

5. singe

singe Well-Known Member

цікаво, а моя кандидатура на шибеницю - це збій мирної інтуїції чи особиста "симпатія"?
    злякався?

6. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Мартіні, аналогічне питання до тебе з моєї сторони)

---------- Додано в 00:24 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

Покищо в мене Іспанка, як головний варіант, можливо помиляюсь, почитаю що вона напише завтра...

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

тебе я просто не знаю ) не жалко

---------- Додано в 00:39 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

готовий підтримати :)

8. singe

singe Well-Known Member

мда, принаймні щиро. Еееее, маєш якийсь ритуал знайомства, ну там - десять зіграних разом ігор, фото в купальнику в приват, хе-хе-хе.
    Аватарка так інтенсивно лається, це відлякувач прибульця?

9. Навіщо в приват, давай сюди - Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине :)

---------- Додано в 01:02 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ----------

Я поки вірю їй, що вона мирна, але якщо не почне думати і шукати мафів, то буду не проти її вішати.

• Подобається Подобається x 1
  10. singe

singe Well-Known Member

це в перекладі з інопланетної, мабуть, - йду спати.
    Йду теж "уважно стежити", поки не маю версій на червоний колір, багато гравців ще ніяк не озвалися, може якраз переписуються в мафчаті...

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

рад бы, да ничем не могу помочь)))
    нека. кино смотрел. вот теперь решил зайти проследить. пришельцы не спят! ))))

12. singe

singe Well-Known Member

Ех, моя не перша і точно не остання спроба зрозуміти Зю. Послідовний у непередбачуваності )

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Возьму пожалуй на опыты кого-то из молчунов сегодня.
    С радостью и особым трепетом ожидаю очередную попытку. Повод нужен? )))

14. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

По поводу вчерашней ситуации с Охватом.
    Я бы все равно попробовал проверить Охвата подвесом. Его игровое представление было в его плохишевском стиле. Вдобавок, тут проверяется и линия Испанки. Если Охват маньяк (или мирный, что маловероятно) - она скорее всего мирная. Но если он окажется мафом, то возможно, что вместе с Испанкой.

Я проверил вчерашнюю последовательность сообщений. Испанка обозвала Охвата мафлом до того, как тот вообще появился в теме.
    Тут фишка в том, что после последней форумафки Испанка зареклась верить Охвату и мне :mocking:. И вот она заходит в тему, я уже там засветился - но с ходу ее обвинение в мафовстве летит не в меня, а в еще отсутствующего Охвата. А потом она присоединяется к моему лаконичному анализу насчет Охвата - но на тот момент, когда она его обвинила, никакого материала для анализа не было как факт и в принципе!
    Если они оба попали в команду мафов - то подобный наезд был бы для них самое то, чтобы Испанка могла достаточно засветиться в подозрении Охвата. Немного рисковано, но если они оба мафы, то это было бы необходимо сделать.

Короче, очень хочется проверить Охвата голосованием :mocking:

ЗЫ Охват, ничего личного! [​IMG]

ЗЗЫ На настоящий момент кажется мирной игра у Синдж и Иванки.

15. ти мав на увазі "зливу"...

Викрадення в Неваді, то твоїх рук справа?

Давай повішаємо Зю, а потім я тебе покатаю...? Я за тобою заїду, навіть з дому не потрібно буде виходити і їхати на космодром :mocking:

[​IMG] О! А давайте вішати ЛюБиму :pardon:

16. redfox

redfox Well-Known Member

всем привет!!! и с вами снова я - звезда парижских кабаре вечно мирная Фокси!!! я вернулась)))
    урраааа!!
    так, уже все перечитала, и последнее сообщение Никиты вселило уже в меня подозрение на его счет...

17. Я знав, що ти вернешся :preved:

Ти ж не маф знову, правда?

18. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Фокси, можешь забыть про свою вечно мирность :tongue: Кто в прошлую игру мафил? :)))

А что тебе в эту игру досталось? Мирная ролька али нет? Колись!

---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:19 ----------

Охват, твоя аватарка, твое "а чьо", твое голосование в кого попало - сначала Конти, сейчас в Любимую - очень меня настораживает против тебя.
    Ты сейчас не ищешь ни мафов, ни маньяка - ты просто выделываешься и развлекаешься.

*вздыхает* А почему Любимую?

19. Кохана

Кохана LuBimaya

О, настрочили вже...
    Я вас тут прочитала, короче мені поки Охват видається наймовірнішим шлангом!
    Його і пропоную вздьорнути.
    До того ж він дуже нагло себе поводить як на мене цієї партії...

Я трошки зайнята, прибіжу після 16-ї.

20. Ой, я навіть щось не то подумав... :blush::blush::blush:

не "а чьо", а " І ЧЬО?" - зміст інший...

---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

Ти знаєш, я тебе підтримую на 100500%, якось дуже Нікіта мене почав "зливати"... не прощупувати, а тупо "зливати".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)