Гра №38. Іншопланетянин в Сен-Тропе.

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 8 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Всім привіт)
    отримала роль - мирна))
    на тому па, йду спати) завтра буду)

вішати шланга Охвата самоє то!))

2. Ти що з Іспанкою мафиш?

Не сприймай то серйозно, вона на форуМафці мене ~20 раз підряд намагалась повісити, навіть не аналізуючи будь, що. Я для Іспанки тепер 100% маф буду завжди, поки колись вона мене не зловить мафом та не підвісить :)

---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

От бачите, зразу й конті активувалась )))

3. Masini

Masini Well-Known Member

Короч ну его, завтрав покурю про этого иноземца. Всем пока )))

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Так вот я и пытаюсь способствовать искоренению этой паранойи )))))

5. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Несколько раз перечитал правила, чё то я малость торможу, а в чем для нас конкретный вред от инопланетянина, кроме как возможность его активации мафами и наш возможный проигрыш после его последующего подвеса? ... В плане стрельбы, чтобы получить ружьё, он во-первых должен еще для начала попасть на стреляющего игрока: "Якщо ком або маф, якій саме цієї ночі стріляв - з наступної ночі тимчасово вміє стріляти", то есть насколько я понимаю, не на любого мафа, а только на стреляющего в данную ночь, что само по себе не очень вероятно... А его активация мафами вроде тоже нам на руку, так как они не убивают никого из мирных ночью, а по результам ночи(отсутствию убитых) мы узнаем, про его активацию... А в результате попадания на статусника инопланетянин может даже сыграть нам на руку(если захочет применить его НД, во что конечно тоже слабо верится) )... Так что пока можна смело начать с мафов... Но возможно я что-то пропускаю...

6. singe

singe Well-Known Member

Та хоч не відразу, бо гра тоді не іншопланетна вийде. Гарно би мафа спершу тойво.

7. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Цікава пропозиція) Аргументуй, якщо не складно)
    (Поки Конті по традиції ще мене не пропонує вішати :))) )

8. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Согласен! не нужно меня пока искать.)))

9. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Драссти, приплыли... А ее-то за что?

10. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Просто на мою думку він однаково негативний і для нас і для мафів... навіть я би сказав для мафів більше...

11. singe

singe Well-Known Member

а що, може, співмафіозі?

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А то не факт - мафи вистрілом можуть або на полікованого доком попасти,або на інопланетянина.Такшо то палка о двух кінцях як на мене. ІМХО,інопланетянин добре позаплутує як мирних так і мафів..

---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

Охват наразі, йду далі перекладати..

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Шось мені поки шо Охвата шкода. Може його завтра? :)

Зараз я би Алєкса хлопнув, або Зю, чи Сінге...

14. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А нам хіба погано від того, що вони на полікованого лікарем попадуть? При цьому варіанті для нас взагалі жодних мінусів не має, тільки плюси... у нас ж після НД мафів не буде втрат і інопланетянин не активований...

А логіки ось цього рішення я щось взагалі не розумію... Як на мене дуже на початок зливу подібне...

---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:39 ----------

Та почекай вже до ночі, встигнеш когось хлопнути...)))

15. MARTINI

Уточніть. Прибулець робить НД і залежно від того на кого він попав, отримує його роль? Попав в кома - може стріляти, попав в дока - лікує. Так? А що тоді відбувається з комом і доком? Вони втрачають свою роль на всю гру чи тільки на ту ніч коли в них побував прибулець?

16. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Все равно кого?

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

Охвата голосить не буду - идет слив!

17. Та я хотів, щоб вона вилізла та щось написала... і що саме цікаве, одразу відписала, не пройшло й 5 хв...

пішла спати кажеш, пройшла година, а ти тут... лунатік :))):))):)))

---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

Наскільки зрозумів, то він дублює їх ролі, тобто буде два доки в грі, чи два кома....

---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:46 ----------

це типу, "а баба яга проти..." ? :mocking:

18. Twister

Twister Well-Known Member

Це якщо ком стріляв в ту ніч, коли прибулець його вивчав. Якщо ж ком в ту ніч перевіряв - то прибулець вміє лише перевіряти, стріляти не вміє.

Нічого з ними не відбувається, в тім-то і справа. Лишаються зі своїми ролями, як і до викрадення було. Прибулець не краде ролі, а копіює.

19. MARTINI

При попаданні в рольовика, прибулець отримує його роль в той же момент і може зробити НД відразу ж чи на наступну ніч?

А якщо прибулець попаде в мафа, він отримає інформацію про двох інших мафів?

20. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Судя по последней игре в реале, то в случае с Мартини больше важен сам факт "когось хлопнув"...)

Да вот и я о том же... А за кого голосовать не против?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)