Гра № 37. Неандертальська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 2 бер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

Знаєш, я не знаю який там в тебе статус, але є три речі, які ти за будь-яких умов зробити зобов'язаний.

1) занайти для нас гарну пісню, бажано Челентано
    2) вскритися комісаром
    3) скеровувати когось (а вже чи послухають - справа дев'ята)

Бо щось я за тебе третій пункт роблю, а це мені не притаманно.

2. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

перечитала 4 рази :))) а толку

---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

а ще має закликати всіх (!!!) гравців, бо кожен же може виявитись знахарем, лікувати Зю) :)))

3. heltorn

heltorn helpline operator

Это у нас середина общения с Твистер. Без контекста не понять, а может и с ним.
    Твистер, что скажешь?

4. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Так Челентано же уже все песни переслушали.
    Вот не Челентано есть
    http://www.youtube.com/watch?v=lpU2ECtZraA

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:58 ----------

остальное я не игнорирую, я думаю))))

5. ContRaSt

Ну то що??

- оракул - сусіда знизу
    - знахарь - по власному бажанню??
    - шаман - себе
    - колдун - по власному бажанню?

6. heltorn

Твистер, аууу, делаем так или с первого дня "зеленое" голосование запускаем?

---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

Верю, дружище, уже пошел голосовать против Мартини. Ведь только островитяне своих не сдают, кем бы эти свои не были, а остальных можно и сдать.

7. heltorn

__Мартини__

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Так, в тому дійсно щось є.

Отже на фальстарті мафами були Любімая, Охват, Сінге і Мартіні
    Іванка - п"ятий негатив - маньяк

Судячи зі слів ведучого, можна зробити висновок, що негативами залишилися мінімум двоє, а може і троє із цієї п"ятірки. Ну там можливо якийсь маф став маньяком чи навпаки, але головне, що не отримав статус мирного.

За себе я знаю - мир.

Із досить високою ймовірністю попасти на негатива можна голосувати за одного із цих чотирьох: Любімая, Охват, Сінге, Іванка

Хто такий Сінге?

9. ContRaSt

Охват (завтра може переголосую, то навсяк випадок, а вдруг мене завтра кудись занесе.. і не втсигну)

10. ContRaSt

давай теперь простыми доступными словами объясните в чём суть зелёного голосования..

11. Кохана

Кохана LuBimaya

Люди, поясніть відсталій від еволюції мавпі -
    якщо всі мирні гравці пишуть НД ведучому "якщо я оракул, перевіряю А чи Б чи ще когось" А веучий пише - "перевірка вдалася/невдалася" то що воно дає?
    адже кожен може вирішити, що саме він оракул і що вдалася саме його перевірка...
    НА Х*РА ЦЕ????

12. ContRaSt

от і я про то

13. Twister

Так окрім шамана ж ще знахар є :) От знахарем і підстрахуємо.

Просто диви, з тим колом нічого зрозуміло не буде. Наприклад є Андрій, Борис, Вася і Генадій, один з них ком, один маф, перевіряють по колу за алфавітом. На ранок Генадій мертвий, простий мирний; результат перевірки "мирний". І чий то статус? Напевно відомо лише,що не Андрія (бо Генадій не ком). А кого?

---------- Додано в 00:57 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ----------

Суть в тому, аби усім мирним відправити однакові нд в частині "якщо я оракул, то перевіряю Васю, а якщо я знахар - то лікую Васю " - Вася у всіх один і той самий, а хто конкретно - і виявляємо тим зеленим голосуванням.

Тоді на ранок матимемо гарантовано живого Васю з відомим статусом. А там залежно від статуса вже знатимемо що робити далі. Як маньяк - до психіатра, якщо маф - на нічний відстріл (бо мабудь нам гудіні підсунуть), яу мирний - ну дивитимемось вже, може знову прикриватимемо.

14. ContRaSt

чудова ідея ;)

всім добраніч, до завтра)

15. Twister

В перший день особисто я точно за зелене. Бо дасть гарантований результат.

Далі вже можна щось інше (а може і треба буде інше, бо статуси можуть не всі лишитися).

---------- Додано в 01:06 ---------- Попередній допис був написаний в 01:04 ----------

:good::girl_angel::girl_in_love:

---------- Додано в 01:17 ---------- Попередній допис був написаний в 01:06 ----------

Отже. ОГОЛОШУЮ ГОЛОСУВАННЯ З ПРИВОДУ ТОГО, КОГО МИ ХОЧЕМО ПЕРЕВІРИТИ У 1 НІЧ.

Кандидатури писати прямо в цій темі, виділяючи зеленим кольором (або великими чи ще якось, хто з мобілки).

16. Кохана

Кохана LuBimaya

Я хочу перевірити Твістер!

17. Twister

Ух ти :) А якщо не секрет, чому саме? Підозрюєш, чи навпаки, довіряєш і бажаєш захистити?

---------- Додано в 01:51 ---------- Попередній допис був написаний в 01:46 ----------

Стан голосування на підвіс:
    (Масіні - Контраст)ведучий, це рахується? Бо це було до перерозподілу ролей!!! Якщо ні - приберіть це з теми голосування, кудись в офтопи.
    heltorn - Мартини
    Контраст - Охват

Стан голосування на перевірку:
    Любімая - Твістер

18. Masini

Masini Well-Known Member

Любимая включает Ваньку-дурака. Кто поверил? )

---------- Додано в 07:20 ---------- Попередній допис був написаний в 07:17 ----------

Значит у приличного числа мафов роль поменялась с "мафа" на "маф". Мочим Любимую и Мартини! :)))

---------- Додано в 07:22 ---------- Попередній допис був написаний в 07:20 ----------

Никита, а ты присылаешь мирным эти допроли?

---------- Додано в 07:24 ---------- Попередній допис був написаний в 07:22 ----------

Риторический вопрос, да? )

---------- Додано в 07:27 ---------- Попередній допис був написаний в 07:24 ----------

По мне так в этой ситуации выглядит мирно Иванка (с оговоркой какбэ по Фрейду) и не очень Твисти. Твисти, ты кем в прошлую партию была?

---------- Додано в 07:33 ---------- Попередній допис був написаний в 07:27 ----------

Тоже палка о двух концах. Мы стадом выбираем к кому идем, туда же идет лекарь, мафы спокойно без угрозы доктора стреляют в другую сторону, а след ночью добивают проверку. Не айс.

И да. Игрок, к которому мы все пойдем толпой сам себя проверить естественно не может, поэтому пусть проверяет нижнего по списку!

---------- Додано в 07:35 ---------- Попередній допис був написаний в 07:33 ----------

И зачем мирному это сообщать во всеуслышанье?

---------- Додано в 07:45 ---------- Попередній допис був написаний в 07:35 ----------

И мафы знать не будут. И поэтому не убьют проверку. А когда оракул умрет, мы будем знать, кого он проверил и статус проверенного. Если оракул проверит мафа, то мафам круг поиска оракула снизится. Но. Если они убьют оракула, они опять же спалят его мафскую проверку.
    Ну и вариант этот я предлагаю только на первый круг, когда нет никакой инфы.

---------- Додано в 07:59 ---------- Попередній допис був написаний в 07:45 ----------

И мафы знать не будут. И поэтому не убьют проверку. А когда оракул умрет, мы будем знать, кого он проверил и статус проверенного. Если оракул проверит мафа, то мафам круг поиска оракула снизится. Но. Если они убьют оракула, они опять же спалят его мафскую проверку.
    Ну и вариант этот я предлагаю только на первый круг, когда нет никакой инфы.

19. Twister

Так. Але я саме так подумала з приводу твоєї пропозиції, причому саме тому, що якщо робити ко колу, як ти кажеш, то мінус в того явний:

причому навіть якщо результат буде "мирний".

А хоч якесь знання ми отримаємо аж після загибелі оракула. А якщо оракул (хай йому зоров'я) доживе до фіналу - то не отримаємо взагалі.

А тут результат одразу, та ще й з самого голосування можна інфу знімать.

---------- Додано в 07:13 ---------- Попередній допис був написаний в 07:07 ----------

Так саме для того, аби наступної пересдачі не задавали питання :crazy:

тим самим і була - мирним.

Але якщо є сумніви - можеш приєднатися до Любімої і написати мій нік зеленим. Я аж нічого не маю проти того, аби гарантовано пережити ніч, та ще й підтвердити свою 100% чесність.

---------- Додано в 07:26 ---------- Попередній допис був написаний в 07:13 ----------

Це ж чому не може? В правилах начебто може:

Але якщо раптом виявиться що ні, що самому себеперевіряти не можна - то ніяких перевірок когось іншого! Тільки пропуск нд!

---------- Додано в 07:32 ---------- Попередній допис був написаний в 07:26 ----------

Відправила ведучому питання, чи можна перевіряти самого себе, і чи ще рахується голос Масіні проти Контраст.

---------- Додано в 07:34 ---------- Попередній допис був написаний в 07:32 ----------

А Охвата ні? :cowboy:

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Если бы я был мирным и точно бы не знал кто мафы, то предложил бы следующий вариант:
    из пятерки Мартини, Любімая, Охват, Сінге, Іванка, одного линчевать, а одного ПРОВЕРИТЬ предварительно пометив зеленым цветом.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)