Гра № 37. Неандертальська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 2 бер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Був фільм колись такий: "Мільйон років до нашої ери"... і там була светловолоска, вона відрізнялась від всіх інших, прям як ти тут, маниш, однозначно :)

2. heltorn

heltorn helpline operator

___Испанка___

3. Twister

Twister Well-Known Member

Я ж гадки не маю, який в тебе був статус. Але зараз ти якось інакше розкутий.

4. Masini

Masini Well-Known Member

Начинается ) А что не так? )))

5. heltorn

Фильма не видел.
    Голосую пока Испанку.
    На проверку предлагаю мою боевую подругу Масини. Ее же и лечить.
    Охвата предлагаю шаманить.
    Зю предлагаю убить последним.

Всем спокойной ночи!

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

Ты на что-то намекаешь?)))

А еще предлагаю начать "желтое голосование", кого лечить от болезни маньяка.
    Начну с Твистер.)))

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ----------

Хочу чтобы тебя подлечили)))

6. Twister

Ага. Що мене це зацікавило, і що треба не забути поміркувати над цим.

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

2 день червоне
    Зю - Контраст
    Охват - Контраст
    heltorn - Испанка

====
    2 день зелене
    Зю - Испанку
    heltorn - Масини

----
    2 день жовте
    heltorn - Твістер

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Аргументи,будь - ласка.Бо скидається на те,що мафська шайка Зюша - Хелтрон вирішили мене зі світу зжити

8. Twister

А мені мабудь було б цікаво перевірити Іванку...

а почаклувати мабудь над Адріанкою.

9. heltorn

Легко и в лоб. Третий голос против Фокси, при попытке вытянуть Мартини с линча.
    Я знаю, что толсто, но очень часто так и бывает.

---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ----------

2 день червоне
    Зю - Контраст
    Охват - Контраст
    heltorn - Испанка

====
    2 день зелене
    Зю - Испанку
    heltorn - Масини
    Твистер - Иванка
    ----
    2 день жовте
    heltorn - Твістер
    Твистер - Adriasiа

10. Twister

По-перше, Зю тебе просить перевірити, а не вішає. Якщо для тебе це дорівнює зживаннюзі світу...

По-друге, аргументи то зрозумілі. Воно справді дуже скидалося на рятування Мартіні в останні хвилини. Хіба що дивно, чого було не робити те саме на Темпларі, а чекати голоса проти Редфокс. Тут якась нелогічність.

11. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Только осторожней - я щекотки баюс :)))

12. heltorn

Я кстати не против еще своего друга Зю проверить/подлечить. Это на тот случай, если мой подруга Масини очков на проверку не наберет. Зю вообще-то уже на линч наиграл, но я тут только двух человек знаю, не хочу лишаться одного из них))
    А против Масини тот факт, что она первая сдвоила голоса на ком-то кроме мафа Мартини. Но вешать ее за это нельзя, ибо и мирный тоже мог хотеть сообразить Мартини пару для эшафота.

13. Іспанка

По - перше то адресувалося Хелторну,а не Зю. Зю взагалі я не розумію,бо спочатку кричить "вішайте", тепер каже перевіряти мене.Ок,я не проти перевірки - мені нічого боятися. А от щодо Хелторна - я б йому наразі не довіряла.

Я Мартіні не витягувала.Я зайшла за кілька хвилин до кінця голосування.Відповідно голоси інших я особливо не передивлялася.На той момент читала дописи Фокси,вона мені здалася підозрілою,от я проти неї і проголосувала.такшо за той аргумент не варто чіплятися,я вважаю.

14. Іспанка

Heltorn наразі

15. Twister

Можна питання? За час від минулого голосування (19:52) і до теперішнього (23:35), яким чином Фокся вже стала менш підозріла, ніж Хелторн?

16. Кохана

Кохана LuBimaya

ага, при тому, що її взагалі не було. Адже голос Мартіні проти неї нічого ще не значить. Можливо він їй алібі робив, на випадок якщо його лінчують.
    Короч, Іспанка мені все більше мафом здається.
    Я б її зеленим, а можна навіть і червоним.

17. Twister

Так, а отут я вже в тебе логіку не розумію. Ти вважаєш, що мафка Іспанка рятувала простого мафа Мартіні, накидаючи третій голос на мафку (вже з якоюсь роллю!!, бо простий маф - Мартіні) Фоксі, і знехтувавши можливістю накинути третій голос на мирного Темплара?

Любімая, не шокуй мене!!

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:12 ----------

Ха, до речі: з цього випливає, що або Фокся мирна, або якщо Фокся мафка - то ані Іспанка, ані Зю не мафи.

Хочу перевірити Фоксю!!

18. heltorn

А чем же я недоверие вызвал? Теперь твоя очередь - обоснуй голос.

Все может быть. Я свою позицию объяснил, не удивлен, что ты с ней не согласна.

19. Twister

От так-таки і все?

20. Іспанка

А я її з рахунків і не списувала.

Своєю підтримкою Зю,який поводиться як маф.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)