Гра № 37. Неандертальська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 2 бер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

а я вот так захотел игру спроектировать [​IMG]

2. Кохана

Кохана LuBimaya

ага ясно... тобто мало того, що мирні не знають хто з них хто, так хай їх ще й мафи відстрілюють як розкритих статусів. Круто!

3. Twister

Twister Well-Known Member

А хто нам заважає Охавата шаманити сьогодні, дружно? Підуть на розмін - Колдун, який їм аж ніяк не заважає, в обмін на ще одного свого?

4. Кохана

Кохана LuBimaya

ну, сьогодні їм не заважає колдун. Але завтра може бути розкритий знахар чи шаман! і ?

5. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Против Мартини голосовали: Контраст, singe, Хэлторн - это наиболее вероятные мирные, но среди них может быть маньяк.

Маф Мартини голосовал Фокси, вряд ли за свою напарницу, значицца, Фокси тоже мир.
    Adriasia не было - может быть кем угодно.
    За Фокси голосовали (кроме Мартини и автогола самой Фокси): Испанка и Зю.
    Против мирного Темплара были голоса Масини и Твистер.

Это так скть информация к размышлению (дын-дын-дын, голос Копеляна за кадром). :)))

6. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

ви шо подуріли мене голосувати?? Оо

7. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Нарешті дочиталася до розбирання шо є шо. Закручено, замучено... Я лише не можу зрозуміти того, яка в мене можлива роль... тому понаписувала все навгад...

8. Twister

Хто наразі здається мені мирними - так це Масіні (просто за характером гри) і Любімая. Бо була б Любімая мафкою, якій треба рятувати Мартіні - логічніше троїти Темплара, ніж двоїти Фоксі (а потім ще і голос знімати).

Від Хелторна відчуття, ніби порівнянно з першою роздачею в нього щось змінилося в статусі.

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

А не знаю що "і". Треба намагатися краще шукати для перевірки ймовірного мафа, аби не було знову мирної перевірки.

Ну або у системі щось міняти. Але я щось не можу вигадати, що саме.

9. От цікаві речі пишть :)

10. Twister

О, відсутні підтягуються. Здорово.

Не кажи, кого лікувала чи шаманила, але скажи кого перевіряла, і якщо Темплара дубинкою ти вбила - також кажи.

11. а що з тобою робити??

12. Templar

Templar Дуже важлива персона

От блін, я ж все проспав о_О

13. ContRaSt

та ніц.. візьму і ображусь...

14. Masini

Masini Well-Known Member

Я лечила сегодня Охвата, поэтому этой ночью уже не смогу. Так что те, кто его не лечил - этой ночью идите к нему. Те, кто лечил Охвата пусть идут к тому, кого будем проверять сегодня.

15. heltorn

heltorn helpline operator

Кто лечил Охвата, этой ночью шаманьте на него.

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

И кого ты во мне подозреваешь?)))

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

Более того, он мне даже не рассказал, что при ничьей тут выбывает тот, кого раньше голосонули.
    *Epic Fail!*

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ----------

А чем кстати спалился Контраст, что так все дернулись?

16. Ти, та й на мене? Шо чесно?

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

та то ж девушка :)))

17. ContRaSt

вот и мне интересно, нашли крайнюю..

18. heltorn

heltorn helpline operator

Извиняйти. Но мне же с ней не танцевать, а вешать ее придется.

Масини.
    С ней что-то не так.

19. Masini

Masini Well-Known Member

И да. Если кто-то проверял не Охвата, думаю есть смысл сказать кого именно

Все, я спать )

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)