Гра № 37. Неандертальська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 2 бер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Та без бе.ЩО хочте робіть - я мир.І мирним від того гірше. Пи.си: Поки я строчила допис,не побачила,що Нікіта розрив статус Мартіні.тому от ці закиди в мою сторону,що я мовляв маф - так можуть і мафи робити,зливаючи мирну.такшо Зю,душа ти мафська,не чіпай мене.

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Объясняю:
    я, маф-Зю, сначала СДАЛ своего сообщника Мартини, но в последний момент, действительно его СПАСАЛ, т.к. хотел сделать ничью, что бы никто не погиб. Зю - миротворец.
    Сейчас я сдал второго мафа Испанку.
    Теперь подумайте ,какой смысл дубинить того, кто ежедневно сдает одного мафа? когда третьего мафа линчуете, можете смело дубинить меня. а сейчас РАНО!

3. Іспанка

Я не бачила,що було розрито його статус і що його повішено.Такшо рілекс Любімая.

4. А Адріяся знає, що гра розпочалась?

5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Это правда. Мы еще в маф-чате возмущались по этому поводу.

6. Іспанка

Зюшенька,хочеш мене повішати?Вішай,вперед.Але як розкриється мій статус - так тебе за те,що мирну на підвіс кинув, повішають із задоволенням.такшо добре подумай перед тим,як мене звинувачувати.

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

А звідки має знати,якщо на ЛФ не заходить?

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

А нє,була сьогодні,але явно не в розділі Мафія.

7. Кохана

Кохана LuBimaya

щойно написала їй ПП на посиденьках...

8. Ну то напишіть їй на посиденьках, нехай там не засиджується, а сюди йде ;)

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ----------

Ги-ги....:)

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Хорошо, я готов рискнуть. Хоть риска тут вообще никакого нет))) После того, как с моей подачи чикнут второго мафа, мирные меня будут убивать в последний день со слезами на глазах и толкать пламенные, благодарственные речи)))

Но пока, нужно что бы не протупили и все изменили НД. Лечите Зю!

10. Іспанка

Я туди дуже рідко ходю:)
    Зю знов почав свої ігри.До добра це явно нікого не доведе.

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

да да , вам мафикам копец)))) я решил совершить над вами самоубийство)))))

12. Іспанка

От вже таке накрутив,що розгрібати і розгрібати.Якщо мене повісять - знайте,що ЗЮ-МАФ!

13. singe

singe Well-Known Member

Іспанка чи Зю - хтось же з вас точно маф...

14. Кохана

Кохана LuBimaya

Іспанка, ти зараз кажеш як справжнісіньке мафло!
    Твоє повішання аж ніяк не доведе мафовість Зю. Зю як Зю! Він завжди так грає, і не завжди при цьому мафить.

15. Іспанка

От ти тут другу сторінку розпинаєшся,що я маф.Наведи мені хоч один аргумент на користь моєї мафовості(крім того,що я проголосувала не за Мартіні,а за Фоксу).Бо я бачу тільки безпідставні звинувачення і спробу чужими руками з твоєї подачі прибрати мирну.Граєш на руку мафам?Ні,радше сам маф.
    Що,більше крім Іспанки нікого нема?А мовчуни?Їх що - вже скинули з рахунків: Темплар,Адріася,Сінге?

16. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ты не сказала ровным счетом ничего нового, т.к. то, что Зю маф, я с самого начала игры не скрывал)))))

17. Іспанка

Тоді навіщо миру(якщо він звісно мирний,це ще не доведено) вішати мира? Не вірю,що Зю так може тупити.
    Щось ви підозріло спєлісь...

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Зю, Мартини, Испанка и еще один инкогнито общаются в скайповской маф-конференции. я просто знаю, что ты маф, а ты знаешь что я маф. Это и есть главные доказательства, что мы оба мафы. Единственное различие в том ,что я это признаю, а ты - нет ;)

19. Іспанка

Ок,тоді вішаєм Зю - ще на одного мафа буде менше.

20. heltorn

heltorn helpline operator

Не шлепайте посты так быстро, с мобилы вообще нечитабельно)))
    Зю, держись, если ты маф, мы должны тебя убить последним!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)