Гра № 37. Неандертальська

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Nikita R, 2 бер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Если мои сообщники таки порешал меня ночью, просьба ПОВЫШЕННОЕ внимание уделить Любимой, Фокси и я бы еще присмотрелся к Хэлу!
    Считайте это моим завещанием.

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

ЦЫЦ!
    ))))

2. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

У нас как по правилам принято - говорить роль вылетевшего сразу после повеса или "утром"? Что-то я туплю, сорри :blush:

3. Masini

Masini Well-Known Member

Раньше было сразу

4. Кохана

Кохана LuBimaya

це ні про що не говорить. Іспанка мене дуже раптово підтримала, і я передумала голосувати Фоксу...

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

сразу после подвеса...

5. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Всегда сразу было после подвеса

6. Nikita R

Nikita R Что за шум, а драки нет?

Посмотрел, в последней игре тоже было сразу

Мартини - простой маф, без НД

7. ContRaSt

То напевно історичний момент, в перший день повішали мафа :haha:

8. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Йеееееееее!!!!!!!! :clapping:

9. Masini

Masini Well-Known Member

Фигассе )))

Кто спасал Мартини? Зю, Испанка, Любимая

10. ContRaSt

А вот Зю как то подозрительно метнулся на Фокс в последний момент, неужели правда маф, и хотел со своими вітянуть соклана? оО

11. Кохана

Кохана LuBimaya

ех... Мартіні-Мартіні...

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

Пропоную дубінити Зю!
    Сидів в засаді, а коли я проголосувала Фоксу, а потім і Іспанка, вирішив переметнутися і витягував Мартіні!

12. Зю

Зю Гасконский бандеровец

ну так в чем проблема? я сам к этому мирных призываю весь вечер. а вы тормозите)))
    или да или так как я сказал. в любом случае, предлагаю дождаться результатов ночи и если ничего интересного не произойдет, нужно из пары Фокси-Любимая одну мочить ,вторую проверять.

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Не запишуть,я сподіваюся.Перші враження від прочитаного:
    1. Мартини -а фіг його знає,Мартіні мені в даній грі більше на мира схожий
    2. Иванка - взагалі не знаю,граю з нею вперше,більше мир ніж маф.
    3. Фокси - складається враження,що мафка,ібо не кричить "я мирний булочник" -це раз,написала пару не надто змістовних дописів і пішла - це два.Під підозрою.Тому й голосувала проти неї
    4. Охват - грала з ним тільки вживу,для мене взагалі незрозуміло,коли він мир,а коли маф.така собі Терра інкогніта.
    5. Adriasiа- я би вішала,ібо гдє она(с).Складаєтьяс враження,що людина просто собі записалася,а грати і не збиралася.Фтопку.
    6. Любимая - голосувала проти мене.Чому? - не побачила аргументів.Сумніваюся,що доля їй вдруге підкинула роль мафа,але всяке може бути.
    7. Іспанка- мирна
    8. Контраст - наразі нічого не можу про неї сказати,50\50
    9. Темплар - з Темпларом тєжко,попробуй його зрозумій. Теж 50\50
    10. Twister - Твісті дуже все аналізує,наводить багато логічних доводів,більше схильна вірити,що мир.
    11. singe - а кто ето?:))) Хз,нічого сказати не можу.
    12. Зю - Зю маф по життю:)Так як він вміє обводити всіх навколо пальця - напевно не вміє ніхто.В мене ще живі яскарві спогади з тих древніх часів,коли Зю влаштовував коаліції і підбивав всіх на різні голосувалки.Тому більше маф ніж мир.
    13. Масини - Наразі схильна вірити,що мир.Ну або маньячелло у підпіллі.:)))
    14. Хэлторн - не знаю,з ним не грала,важко щось сказати конкретно.Може бути мафом.

14. Masini

Masini Well-Known Member

Зю может. И его тактика, которую он так восхвалял заключается в "ЯМАФ!!! РАС!РАС! ВАЛИТЕ МЕНЯ СЕМЕРО!!!"

15. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Опа, Мартини маф! отлично!
    не сметь никого дубинить!

---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

тогда Испанка маф!

16. heltorn

heltorn helpline operator

Зю, давай следующего мафа, или сам знаешь что будет.

17. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Мася- мир
    Твисти - мир
    Любимая - мир
    Фокси - мир
    Испанка - маф
    в этом УВЕРЕН!

---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

запросто!
    ИСПАНКА маф!

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Любімая, я не тебе підтримала,а якраз прочитала Фоксині дописи і вирішила проти неї проголосувати.Не плутай голову людям :)

19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

ладно, Испаночка, не выкручивайся. я тебя уже сдал ;)
    не хотел этого делать, но вы меня вынудили черной меткой :)

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ----------

меняйте все НД - лечите Зю!

20. Кохана

Кохана LuBimaya

:haha:
    Іспанка гонить...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)