Гра №31. Класика.

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Кохана, 14 лис 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Персі, а кого хочеш вішати ти? Адже ми знаємо, що вельми собі ймовірно, що та людина і повісне! :)))

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ----------

Хм... а чому ти думаєш, що саме він маф? Для мене навіть Дєріл чи Контраст підозріліше за нього!

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я Зю вішаю... хоч і не хочу

---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

Бо я його знаю )

3. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Меня вешать? за что?
    ладно, вешайте

---------- Додано в 11:14 ---------- Попередній допис був написаний в 11:13 ----------

я как раз пойду в парк погуляю, пока снегу не навалило, как синоптики угрожают.

4. Персі

Ну не дуйся
    Это же просто игра
    Если бы было право на ошибку, я бы тебя не голосовала, честно. Но его нет.

5. -Erebus-

Цього разу я чомусь тобі не довіряю... І якщо навіть Зю і повісне і буде мафом, то я радше повірю, що ти злила свого, ніж у то, що ти "мирний"! Н якось на підсвідомому рівни цієї гри не вірю тобі...

6. Персі

Я по любе не мирний, я мирна :)))
    Якось переживу )

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Простіть мені мою відсутність. Тепер я вже в строю. Після важкої трудової ночі перечитав всьо і зрозумів що поки що нічого не розумію. Маю підозри, що за масками клоунів Деріел і Зю приховують мафські ікла. Хоча останнім часом вони в тих масках постійно живуть у грі, незалежно від ролі. І це дуже утруднює аналіз їх поведінки.

Поки що я проти Деріела

8. Персі

Я пішла в Скайрім, буду пізніше
    Зю, ну не дуйся уже. Я же не обижалась, когда ты убил меня в прошлый раз :girl_blum:

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Так это ты решила мне отомстить? ))))
    Ладно, я уже практически на пути в парк! Всем до вечера ;)

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

хм... зараз Зю і Персі розіграють перед нами сценку під назвою "Развод і дєвічья хвамілія"

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

недождетесь!
    все, ушел)))

12. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Под маской клоуна скрывается лицо сарказма, Перси никак не прокоментировала, Мартини просто не заметил, а Зю вообще ушел.

Перси по каким тонким моментам ты палиш Зю? Я например тоже хочу научится так же его палить. Колись давай) Иначе по таким же непонятным моментам я спалю тебя, как в переносном так и... =)

13. Персі

У тебя не получится, это не всем дано )))
    Просто миром он много более активен, 100 раз вскрывается, 100 раз планы составляет
    В этой игре нет ничего этого

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ----------

спалялка не выросла :)))

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ----------

нічо подібного, то вже боян і нецікаво ))

---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

Дыа, у меня теперь новая тактика - не обижатся, а мстить! :girl_angel:

---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:21 ----------

Зю, а ты всерьез с МФ снялся? )))) или новая развлекаловка такая? )
    почитала темку

14. -Erebus-

Припустимо, що ти мир, і маєш рацію щодо мафіозності Зю... Тоді як може виглядати трійка мафів: Зю, Дєріл, Мартіні (злиає свого). Ще варіант: Зю, Контраст, Дєріл/Кост (сюди тоді Мартіні якось не пасує).

ІМХО Анноун мафіозі бути не може, бо виглядає, як сліпе кошеня, а якби була мафом, то напарники хоч якось допомогли б. (Чи може це хитра тактика така???)

Якщо ти мафіозі, то тоді до тебе можна "приписати" лише Контраст більш-менш, Коста викреслити і лишиться Мартіні/Дєріл (але і Зю міг би бути з тобою, але вже малоймовірно)!

15. Персі

Кост – Контраст
    Еребус – Дері
    Контраст – Еребус
    Дері – Контраст (2)
    Персі – Зю
    Мартіні – Дері (2)

Зю - Мартіні - Контраст (як варіант) - Мартіні двоїть Дері (витягує Контраст)
    Мартіні навряд чи з Дері, Дері навряд чи з Контраст (але не факт, можуть бути варіанти)
    Зю - Мартіні - Кост
    Зю - Дері - Кост
    Ти ше є )
    Про Анноун не знаю, шо сказати.

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Нік себе виправдав... )

17. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Ку. :girl_in_dreams:

18. -Erebus-

Та про себе мені якось не цікаво :)

...але я можу сказати точно, що голосувати за неї сьогодні не варто, бо вона чи навряд маф.

Більш схоже на те, що зливає свого, тим більш, що поки що все одне вісить Контраст...

Un.Known, за кого думаєте голосувати?

19. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

фэйспалм. Очень радует ваша логичность.
    Итак
    С чего ты допускаешь, что она мир? Причём не просто допускаешь, а и дополняешь её мысль и даже развиваешь. Кажется, что если б даже в итогах нд было написано Перси - мафия, Эребус вёл бы себя так же.

Послушайте, я конечно понимаю, что постепенно преобретаю роль злого полицейского, но меня это обожествление уже порядком напрягает.

Вот давайте пройдёмся по этим связкам.
    Чем логичнее выглядит связка Зю\я\Мартини, чем например эээ Анноун\Кост\Контраст?

Перечитайте пред идущие игры - Перси с довольно переменным успехом угадывала роль Зю, поэтому её мифическая чуйка ничего не доказывает. А что меня вообще порадовало - Эребус так беспалева отвечает взаимностью, что готов поставить меня в связку с тем, кто явно не в шутку против меня голосует.

В этой игре у города в первый день не должно быть никаких союзников, никакой конкретной инфы, но вы уже понапридумовали связок фиг знает откуда взятых. Сейчас всё плохо и лучше не будет, но тыкать пальцем в небо это не вариант.

Предлагаю начать либо с Коста, либо с Великого вселенского Божества (после этих слов Эребус пал ныц не дыша) так как:
    а) Кост вроде веселый парень, но однозначно не мирный - шутки про комисарство, непонятный наезд на Контраст. Тишина. => Имитация игры без кхе кхе... самой игры.
    б) Перси, которая слишком явно сливает Зю и придумывает связки с потолка. Без вскрытия конкретной ролью с пометкой о том, куда ходила ночью - не поверю ни слову.

Но так как многие поставят на чашу весов Супер клёвую Перси и вечно непонятного мутного Дэриэла станет понятно, что Перси вешать никто не будет. Хотя если дойдёт до такого нонсенса, уверен, Эребус влезет в петлю вместо неё.
    Сорри, но думать надо своей головой.Либо играем в мафию, либо отыгрываем и шутим до итогов нд, а там уже и конец недалеко.

Вы все такие клёвые))) Такие классные)) Чмоки чмоки)

P.S. Перси, если б была возможность, я б низачто не проголосовал против тебя, но у нас нету права на ошибку =^_^=

20. -Erebus-

Йо, мєн! Ваззап? [​IMG]

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)