Гра №30: "30 секунд до Марсу"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 16 жов 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

Ага, ще цікавеньке:

Тобто, начебто "перевірену мафку" Христинку він тут мафом навіть не припускає. Ні слівця ні натяку щодо неї.

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А взагалі ти маш рацію, може і варто полікувати себе...

3. Кохана

Кохана LuBimaya

тут я радила не марнувати хід на Еребуса, але ж я не могла написати що він стовідсотковий мир...
    мафи би зрозуміли, що я ком...

4. Twister

Правильно, плутай їх, плутай! ;) Але лікуй все одно себе.

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Можете мене не лікувати, але я тоді перевіряти не буду, а зразу буду стріляти в ймовірного мафа... щоб хоч на останок місту допомогти...

6. -Erebus-

Хай мафи гадають кого я полікую! :) Правда в них шансів вбити більше, чим в мене вгадати... але і правда лікувати слід того, кому довіряєш стовідсотково!

7. Twister

Зрозуміло. Ні, я справді тобі вірю набагато більше, ніж іншим, принаймні вішати з 3-х комів я згодна лише Хантера або Мартіні.

8. -Erebus-

Ну оскільки Мартіні видав себе, то в нього і стріляй! А сьогодні вішаємо Хантера. Дєріла залишимо на завтра! Хто шо скаже?

9. Twister

Ні, стріляти треба не в "ймовірного", а в 100% мафа. Якщо ти Харнтера перевіряла і точно знаеш що він маф, то стріляти маєш саме його.

А вішати сьогодні треба Деріела чи Мартіні.

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

А якщо навпаки? Хантера стріляти, вішати Дері або Мартіні, блокувати того з Дері/Мартіні кого не повісимо.

10. -Erebus-

Та Дєрі так безглуздо розкрився дівчиною, що я підозрюю, що він якраз і є відмазаним!
    Твісті, ти рахуєш голоси? Яке там зараз поточне голосування, хто висить?

11. Twister

Ні, не рахую, покладаюся наразі на дані Нірванки в закріпленому пості. Якщо там все вірно, то висить Хантер, навіть якщо Мартіні перекине голос на Деріела.

Але якщо і Хантер переголосує на Деріела, то повисне Деріел... Хм..

Добре, хай буде Хантер.

12. Персі

Персі La mafia è immortale!

А чо Хантер бос?

А якби він не був відмазаний, він би виліз з тою маячнею? Хз, тут не вгадаєш

---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

*втрачає свідомість*

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ----------

Я рятувала ймовірного рольовика...
    Хантер претендує на роль кома, а Щаслива поки нікуди не претендує

---------- Додано в 16:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

:wacko:
    Слухайте, я шось геть в тій грі випадаю
    хто шо де робиться

13. Twister

Ти читай, читай спокійненько. Поспішати нема куди, а ти може ще побачиш щось таке що ми промайнули.

14. Персі

Персі простий мир, скільки можна розказувати

---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ----------

:haha:
    Якби я мала роль, і нею хтось вскрився, я б зняла з цієї людини скальп, довго і боляче

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ----------

я ше вчора про то казала

---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ----------

:haha:
    жгуни

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

Мартіні забрехався ІМХО
    кароч, іду ше я перечитаю перший день і шо після ночі було

Якщо припустити, шо Мартіні і Хантер разом, а Любімая ком, то нашо Мартіні виліз із комом знову? Може, Хантер відмазаний?
    пішла ше перечитаю

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

Контраст голосує Еребуса, Любімая відразу реагує:

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

Щаслива:
    згадує одразу двох сокланів, Дері і Хантера?

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Дівки, я з вас худєю. Вам якого кома не дай, забракуєте :)

Ну зрештою то не принципово, ніч й так все покаже. Вішаєм хантера, вночі мочим любімую, головне шоб док не тупанув, завтра вздьорнем Христинку, а там і останнього знайдемо

16. Персі

Любімая в своєму списку:

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ----------

А во шо я в Контраст знайшла
    Тобто зразу дає розуміти, шо простий мир, плюсік :)
    Я то і так їй вірила, ну але тепер ше більше

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

До речі! Я знаю, чого стріляли в Твістер! Бо Деріел бачив в ній комісара, він сам казав! :))) Якісь мафи нерозумні, очевидно же було, шо Твісті на броніка натякає

---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ----------

То чо ти мене не ходив перевіряти, якшо я в тебе на в лідерах була? Тим більше десь нижче, ше писав, шо хочеш персика
    і не прийшов, аяяяяй
    Або до Твістер, яка взагалі перша, і голос ти з неї так і не забрав

---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

А взагалі, який сенс був перевіряти Христинку? Альтернативна дівчинка вилізла тільки по закінченні ночі

17. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

МАртіні, твій план тупо геніальний, нема до чого навіть придратись :)))

Перечитувала я сьодні тему в обід, поки була в лікаря майже все позабувала
    Але лишилось відчуття, що Хантер таки босс, недарма Мартіні за ним вскрився та так палевно, може собою вирішив пожертвувати?? А чо, Деріела вішати перехотіли всі, перекинулись на Хантера, той пінився тут півночі, в нього нічого не вийшло. Мартіні скорше всього маф2.

+ Мартіні всю гру намагався звинуватити Твісті в мафстві, але пішов перевіряти чомусь овода (то ще можна зрозуміти), але Христинку?! ПРи чому правильно написала Персі, під час ночі вона була одна єдина дівчинка! Не було тільки Хантера тоді онлайн. Деріел вже вскрився набагато пізніше. Дивно!

на рахунок голосів:
    Всі в основному голосували по одному разу. Не буду сюди переписувати всю ту таблицю, але Деріел (знов виділився) : Контраст, Еребус, Христя, Овод. Жодного потенційного мафа в списку. Чогось Мартіні та Хантера не дуже часто згадує навіть в своїх дописах.

18. Персі

Всі перли нашої блондинки Дері
    :)))
    Какая наглость! )
    [​IMG] [​IMG]

19. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Деріел моя сестра по разуму, добро пожаловать в мир блондинок, ёпта! ) :)))

Персі, +100500! ніяка він не дівчинка!

20. Персі

:haha: :haha: :haha:
    Тобто, навіть по закінченні ночі, Дері припускає, що Христинка могла заблокувати Еребуса :)

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Кароч, треба шоб прийшла Щаслива і кимось відкрилась
    бо вона шось так впевнено пише зразу трьох своїх ймовірних сокланів в мафи

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)