Гра №30: "30 секунд до Марсу"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 16 жов 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Та я думаю не варто вже кидатись туди сюди... Най буде Хантер.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Підтримую. Хантер

3. Кохана

Кохана LuBimaya

Він же ж мирний в тебе?! Що ж ти, комісар, розкидаєшся мирними на право і на ліво? Чи ти хочеш, щоб ми повірили, що він відмазаний?

4. -Erebus-

Проти свого ж голосуєш? :)))

5. MARTINI

Ну що за манера в мафів в тій партії, брешуть прямо в очі
    Де я казав що він мирний? Можна точну цитату? А якщо не можна цитату, то застрелься сама і не відбирай в гравців даремно час , всеодно вашій банді гаплик

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

Він не може бути мирним, оскільки вскрився комісаром. Так само як і Любімая.

6. -Erebus-

МАРТІНІ, чому не відповідаєш на моє питання про втрату броніка Твісті???

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ----------

Блін... в грі 3 комісара :)))

7. MARTINI

Ти шо сліпий? Я відповів - не знаю що там відбулося, дізнаємося в кінці партії.

Може хтось наплутав щось - блондинка деріел або ведуча. А може деріел взагалі не БД, а справжня БД наприклад Контраст чи Щаслива чи Персі ше щось вичікує.

8. Twister

Twister Well-Known Member

Наприкінці вчорашнього дня і на початку сьогодні перепитували геть усіх, у тому числі Щасливу. Крім Деріела на звання Дівчинки ніхто не претендував. Дерієл, до речі, також претендував не одразу.

А Персі взагалі організувала спасіння Христинки. Справжня дівчинка Персі рятує несправжню Христинку? Що ти верзеш!!

9. MARTINI

не чіпляйся до слів. Я не сказав що персі дівчинка. Я просто сказав що на 100% ми не знаєм що в ту ніч відбулося і чому саме такі наслідки ми отримали

10. Twister

Знаєш, твоє вскриття таке безглузде, що викликає захоплення :give_rose:

Як на твій погляд, хто з мафів Бос, хто Адвокат і кого відмазали?

11. MARTINI

поняття не маю
    а в тебе є версії?

12. Twister

Свої я озвучувала вже. Добре, не відволікайте, я перечитую Щасливу, потім ще трьох комів читати треба буде.

13. -Erebus-

^_^ а раптом ще Щасліва комом вскроється! :))) Тоді взагалі четирьох!

14. MARTINI

відмазаного можна було б спрогнозувати дивлячись кого будуть зливати мафи. Скоріш за все вони голосуватимуть проти відмазаного. Так що треба дивитися як голосубть любімая, христинка і хантер

15. Twister

Ось, дуже цікаво перечитати

Щаслива НЕ дівчинка і вважає непоганою думкою відкриватися. Цікаво, що вона єдина, хто ще не відкрився :crazy:

Справжня дівчинка дає поради несправжній?

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

А ось далі цікаааво:

Любімая, яка перевіряла Еребуса 0 ночі, у 1 ніч робить припущення, що він маф, але не бос???

16. -Erebus-

Він здогадавсі, що я маю роль - ось і порадив! І якщо би раптом нікого не прибили той ночі, то мафи би зробили гарну підставу у випадку, якщо би Христи "повелась", а вона повелась! :)

---------- Додано в 16:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

Вона знає, що я мир і не хоче, щоб мене блочили, бо я можу бути лікарем - все логічно, нє?

17. Twister

А ось взагалі перл:

18. -Erebus-

Виходить, що Дєріл, Хантер і Мартіні брешуть! Єдина проблема - то Щасліва! Хто вона?

19. Twister

Цікавезне питання. Я як раз читаю її допис:

Невже мафка, яка наполягає на тому, щоби до списку 2-х її сокланів додали ще 3-го? о_О

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ----------

Але знати, що ти мир, може не тільки Ком, що перевіряв, але й будь-який маф.

Я звісно не наполягаю, але дуже раджу подумати, чи варто когось з комів лікувати. Особисто я на 100% не впевнена ні в кому. Я б радила рятувати себе. (в сенсі тебе - Еребуса - а не мене)

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

А ось ще перл:

Це вже Деріел аналізує результати ночі.

Которше, у чому я наразі точно певна - це в тому, що Деріел НЕ ДІВЧИНКА.

20. -Erebus-

Я би може хотів тебе! :)

---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ----------

Тоді і Мартіні мафло...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)