Гра №30: "30 секунд до Марсу"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 16 жов 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А вішати найймовірніше відмазаного Дєріла? А чому б не підстрахуватись і не перевірити Щасліву?

2. Twister

Twister Well-Known Member

Щодо вішати Деріела не знаю. Можна і когось іншого. Наприклад Мартіні. Якщо Любімая Ком, то ніким окрім мафа Мартіні бути не може: якщо Ком Любімая, то Док Еребус; а якщо Еребус Док - то Христя дівчинка а я броннік. Статуси усі зайняті, а звання мирного без статусу Мартіні сам зрікся.

Якщо Любімая не ком - от тут можливі варіанти.

Але щодо двох стріляючих комів я з досвіду ігор знаю, що є стандартний спосіб не наробити помилок - це дати їм один одного вбити. Це як в преферансі: є якісь стандартні ходи і їх треба робити.

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Лікар не може відправляти дві ночі підряд такий самий хід. І він не отримує результатів своїх ходів.

4. -Erebus-

Я цей варіант не розглядую, бо вірю Любімої!

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:53 ----------

Але я лікуватиму Любіму...
    Ну значить твоя пропозиция сьогодні вішати Мартіні? Я просто не розумію нащо створювати собі проблеми, коли є надійний шлях до перемоги. Сьогодні Вішаємо Хантера, Любіма перевіряє Щасліву, і якщо вона маф, то вішаємо Дєріла, а уночі Любіма стріляє Мартіні, далі вбивається Щасліва. (Якщо Мартіні раптом не маф то ще буде час повішати Контраст, в мафів 2 постріла, якщо дівчина не вгадає, то це минус 2 рольовіка, але все одне залишиться 4 мирних на 1 мафа)

Останнє редагування: 19 жов 2011
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну что ж, ітогі подведьом (с)

Перспективи наші дуже навіть нічого.

Любімая - маф, бо вскрилась мною
    Христинка маф - це результат другої перевірки
    Мартіні - комісар, бо таку роль видала ведуча.

еребус схоже справді док, ніхто принаймн не дав приводів сумніватися.
    деріел - дівчинка, причому натуральна блондинка. Під сумнів його роль поставлені тільки перевіреним мафом.

Результатом першої перевірки був мирний Овод. Навіть якби я був присутній при його підвісі, я б напевно і не встиг його порятувати. Під керівництвом Персі там ви спрацювали супер оперативно, як справжній ОМОН.

Твістер екс-бронік.

йдемо далі.

На роль простих мирних у нас претендують:
    персі
    контраст
    хантер
    щаслива

серед них два мафи. Шансів вгадати - 50%.

Це мало.

Щоб ця доба пройшла максимально ефективно у мене пропозиція діяти за таким планом:

сьогодні вішаємо Христинку або Любімую
    вночі я пристрелю ту що залишиться після підвісу

паралельно еребус лікує мене, а деріел блокує одного із четвірки "простих мирних".

Вранці у нас лишається два мафи, а це вже розклад практично виграшний, у нас буде фора і будем навіть мати право на помилку у вигляді підвісу одного невинного мирного.

Я сьогодні постараюся частіше заходити в гру, оскільки почуваюся краще і ніби роботу розгріб трохи.

6. Twister

Хантер також претендує на тебе, а не на просто мира. Твоє ставлення до цього факта?

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

Далі, стандартне питання, я його всім задаю: чому обирав саме такі кандидатури для перевірки?

7. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

МАртіні, а чо серед Персі та Деріела один мафіозо?)) виходячи з твого допису це Персі, якщо вона мафіозо 100% то чого ти її записав до мирних?

і Хантер маф бо вскрився теж комом?) читай уважніше)

8. Twister

Тепер індивідуально для тебе запитання: чому ти впевненно сказав, що з пари Персі-Деріел має бути один маф?

---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

Контраст, ми вже думки одна в одної читаємо? :)

9. ContRaSt

Короче, нема чого морочити голову, єдине чого я ще не шарю, то чому Еребус тіпа пішов лікувати Твістер, якщо йому всі писали лікувати Христю псля того як вона відкрилась дівчинкою? Імхо дівчинка важливіша за броніка, як роль, якщо не брати до уваги що Твістре всьо розгрібає тут, а Христя відмовчується. І як то так він вдало попав якраз в Твістер коли в неї стріляли..

10. Twister

Ага, в мене ще одне запитання:

А хто ж в такому завадив сьогодні Еребусу полікувати мене? Маф Христинка чи блондінка Деріел, який ходив не до Еребуса?

11. ContRaSt

Якщо Еребус маф, то Любімая теж маф. а Значить ком Хантер

12. Twister

ВСКРИЛИСЯ:
    Twister - вскрилася бронніком (броннік втрачено)
    на цю посаду більше ніхто не претендує.

Deriel Linch - вскрився простим мирним 1перевскрився дівчинкою 2, в 0 ніч завтикав, в 1 ніч блочив Христинку
    ContRaSt - вскрилася простим миром 3
    Персі - вскрилася простим миром 2
    XrustunkA - вскрилася Дівчинкою, в 0 ніч блочила Контраст, в 1 Еребуса.
    На 3 посади 4 претендента, отже принаймні 1 маф.

-Erebus- - вскрився доктором, кого лікував в 0 ніч не казав, в 1 ніч був заблокований Христинкою
    На посаду лікаря також досі ніхто не претендує.

LuBimaya - вскрилася Комом, в 0 ніч перевіряла Еребуса, мир; в 2 ніч перевіряла Хантера, маф;
    hunter - вскрився Комом, в 0 ніч перевіряв Зю, в 1 ніч перевіряв Твістер
    6. MARTINI - вскрився комом, в 0 ніч перевіряв Овода, в 1 ніч перевіряв Христинку, маф.
    Має бути 2 мафа з них.

Ніким не вскривалися:
    5. shchaslyva - Начебто останній 1 маф?.

13. MARTINI

хм, це я якось провтикав. Дуже невнятно і не явно він якось вскрився. До речі, Христинка також вскрилась якось так невнятно що не всі це навіть відразу й помітили.

Чому перевіряв саме Овода і Христинку? Ну в нульовий день я вирішив наймутнішого гравця перевірити, Овод для мене таким у кожній грі є. А Христинка викликала підозри своєю дивною поведінкою. І ці підозри мав не я один, більшість збиралася її вішати і тільки після того як вона вкрилася в останню хвилину Персі обернула підвіс мафа на підвіс Овода. Ну ще для мене тривожним дзвіночком щодо Христинки був той факт, що вона проговорилась, що спілкується з Любімою поза грою.

щодо пари Персі і Деріел, коли я ляпнув що серед вас один мир. Я дійсно хотів зарисуватись простим мирним щоб "загубитись в натовпі", але ви якось все так розвернули що всі рольовики зобов"язані відкритися... Це вважаю була помилка, глупо добровільно малювати на собі мішені для нічних пострілів.

14. Twister

І саме тому Еребус хоче його саме повісити і проти дуелі комів?

15. -Erebus-

А як пояснити тоді втрату броніка Твісті??? Якщо НЕ маф Дєріл блокував Христи, а Христи мене???

16. MARTINI

Дуель комів ідея непогана, фактично це і є мій план. Правда по моєму плану доктор мене мав би страхувати вночі...

Значить вішаємо Христинку, а з Любімою я розберуся вночі. Сподіваючись при тому шо дівчинка вгадає і заблокує боса

---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

Як все було в ту ніч ми внаємо після того як ведуча розкладе нам всю партію і вкаже на нюанси правил. В будь-якому разі ведуча завжди права.

17. -Erebus-

Не верю! © Станіславський!
    І страхувати буду Любіму!

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

Спалилися... раджу здаватись!

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Мартіні, от молодець!
    Ще коми будуть?
    а головне, подивіться, як він свою банду відбілює: дері дівчинка, хантер мир...
    ржу нє магу...

19. -Erebus-

Він проколовсі вже - коли написав, що Дєріл мир, бо я був заблокований!

20. Кохана

Кохана LuBimaya

оу, Мартіні! ти мене лякаєш, але я буду гостинною, заходь, у мене ще є пару патронів для тебе!

---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

Народ, вони хочуть запудрити нам мозок, щоб ми не знали кого вішати, і хто із них відмазаний, от і повскривалися, як гриби після дощу...
    тому давайте може Щасливу повішаєм?

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

цьомкі!......

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

Люди, я маю роботу, тому трошки в темі не буду!
    Якщо буде треба переголосувати стучіть в скайп! І я появлюся....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)