Гра №30: "30 секунд до Марсу"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 16 жов 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

Я маю бігти на пару годин.

Якщо комусь дозволяє час і не важко - зведіть, будь ласочка, десь докупи усі голоси 1 та 2 дня, не лише остаточні, а повну послідовність, хто у якому порядку що. Будь ласочка!!

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

він натякає, шо лікував тебе, а тобі все одно збили бронік

я майже не спала тої ночі, тож іду відсипатись, буду після обіду десь

3. Twister

Ну, дійсно бронніком вона бути не може. Лише в лапках.

А простим миром... Замість тебе чи замість Персі?

---------- Додано в 09:12 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ----------

Ну шо ж ви всі підказуєте відповіді? :))) Контраст розповіда Щасливій і Мартіні як непаливно вскриватися, ти Еребусові підказуєш... От даєте, дівчата!!

4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Взагалі вона тобі підказує.. нє?

5. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

замість мене точно ні, а ПЕрсі ще с самого початку гри щось казала і я її віднесла до потенційних простих мирних. Щаслива або док, або маф.

6. -Erebus-

Повтори? Я того ще не писав взагалі. Та і нащо вам знати кого я лікував? Не Зю першої ночі і добре :)))

7. ContRaSt

кхм, прийду вечором після пар та лікарні - перечитаю всі твої дописи!
    як то нашо знати?? що за мафські питання?

8. -Erebus-

Знання кого лікував лікар корисне лише мафам... Чи ти Контраст нас надурила і є мафом?

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

А... до речі, я вірю після вскриття Любімої - так шо Винен Хантер, бо Дєріл напевно відмазаний!

9. Twister

Боса вішати??? А блокувати кого? Ти знаеш, хто після Хантера буде бос?

---------- Додано в 09:44 ---------- Попередній допис був написаний в 09:40 ----------

З чого це випливає? Вчора ДО закінчення ночі і його маячні щодо трактовки результатів хоч хтось (крім тебе) його підозрював? А зараз хто з його поплічників дав голос проти нього?

10. -Erebus-

А чому ви всі думаєте, шо він бос? Босом може бути хоч би і той же Дєріл, хоч Мартіні! Чи я щось прогавив?

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

Нащо він розкривавсі дівчиною??? Вони могли спробувати злити мене, бо, крім Любімої, ніхто не думав, що я мирний! :)

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

У будь-якому випадку це "угадайка" - відмазати вони могли кого завгодно...

11. Twister

Власне, ти правий, доказів що саме він бос нема. Але мені здається, що для вскриття Комом та Дівчинкою мали обрати того, кому треба робити НД - бо Кома і Дока найлегше вмовити щоби не блокували. Але Адвоката ще б було бажано щоби не повісили. Чому б тоді Хантеру не рятувати себе від повішання, зливаючи Деріела, тим більше якщо справді відмазаного?

---------- Додано в 10:03 ---------- Попередній допис був написаний в 10:01 ----------

Бо місця для мирного без статуса вже не було, третій зайвий. А Дері авантюрист і боєць, пручається до останнього хоча б навіть задля краси гри і "а чим чорт не жартує, а раптом вдасться"

12. -Erebus-

Після вскриття Любімої в Хантера не лишилось вибору...
    Хочу побачити коментарії на ситуацію, що зараз склалась, від Мартіні і Щаслівої.

13. Twister

Ладно, у чому ти правий - те в тому, що все одно хто відмазаний то лотерея. Вже точно маю йти.

---------- Додано в 10:07 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ----------

Ага. Дуже!!

14. Кохана

Кохана LuBimaya

Народ, боріться з параноєю!
    Я-ком, Еребус - док, це 100% А значить, що Христя - мир дівчинка.
    Тут все вже ясно. Ще почекаємо Щасливу, але навряд вона щось розумне і конкретне скаже! зара знову почне кричати, що сама мирна і взагалі нє прі дєлах... З приводу Хантера, Дері і Мартіні сумнівів не має бути взагалі...

Твісті, відповідаю на твоє запитання, чого саме такі перевірки -
    Еребус - рендомно, бо після флудодня важко було на комусь зупинитися,
    Хантере - тут вже була чуйка, але скажу чесно, до останнього хотіла його стріляти, і в останні хвилини написала нірванці, що тільки перевіряю... ну, очканула чьото так одразу...

15. -Erebus-

Насправді всьо правильно ти зробила, бо ти зіграла надійно.
    Кого думаєш перевіряти цього разу?

16. ContRaSt

цього разу краще напевно стріляти, хіба шо ти її будеш лікувати 100%

17. -Erebus-

Звичайно її. Нащо нам авантюри? Тому і краще зробити перевірку...

18. Twister

Мені також здається, що треба стріляти. Проти вистріла нема відмазу, а проти повішання є. Нам треба відіграти втрачений день.

---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ----------

Просто треба гарно продумати усі дії. Кого вішати, в кого стріляти, кого лікувати і кого блочити.

19. -Erebus-

Але я точно не зможу лікувати її наступного дня, та і взагалі радше за все приберуть мене, якщо дівчина не вгадає з босом.
    А так в нас буде перевірка і потім постріл вже зі 100% результатом!

---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

Вішати - Хантера, стріляти... ну можна в Дєріла або Мартіні, але краще перевірити Шасліву, бо четвертий маф міг нас і надурити (Контраст?)...

20. Twister

Я схильна до іншого рішення. Перевірки вже майже ні до чого, а темп треба надолужувати, бо є адвокат.

Най би коми стріляли один в одного.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)