Гра №30: "30 секунд до Марсу"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 16 жов 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Походу, зі Щасливою я помилилась :)))
    ну або і хантер, і любімая двоє мафи )

А ви ше хотіли Твісту вішати :))) я ж казала, якшо мирна, все зробить :)))

2. Twister

Twister Well-Known Member

1) Якщо Любімая мир, то Еребус точно мир; якщо Еребус маф, то Любімая маф (бо перевірка).

3) Христинка каже, що блокувала Еребуса, Еребус каже, що був заблокований. Отже, якщо Еребус мир, то Христинка мир.

3. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Твісті, Еребус не може знати ким він був заблокований, так каже нірванка, доку взагалі в відповідь на нд нічого не приходить. Чи я щось пропустила??

4. Twister

В мене питання: якщо лікар був заблокований, то наступної ночі він може відправляти такий самий хід, як і відправляв?

Пішла питати Нірванку.

5. ContRaSt

То є два рольовика, тобто комом припустим може бути Хантер ще, а доком?? щаслива??

6. Twister

Дякую. Щодо "ким заблокований" вже сама побачила і виправила.

То звідки він знає, що його блокували?

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нє, не пропустила, я уточняла у Нірванки

8. Twister

1) Ком: теоретично ще може бути третій.

2) Док: Еребус доком може бути. Бо він або маф разом з Любимою, або мир разом з Любимою, або вона маф, а він мир.
    Або таки хтось з пари "Мартіні-Щаслива" назветься.

---------- Додано в 08:47 ---------- Попередній допис був написаний в 08:44 ----------

Просто якщо заблокований лікар може наступної ночі відправляти такий самий хід, як попередньої - то Еребус може сміливо називати, яке лікування він відправляв. І тоді йому треба це робити.

9. ContRaSt

Ти ще щось натякала, що може комом бути Мартіні, і перевіряв когось з пари ПЕрсі-Деріел (звідти і його фраза "один з вас двох мафіозо". або ж просто хотів спочатку вскритись мирним, але як побачив що він 4 по списку - передумав :)))
    Щасливу обов’язково тре дочекатись тут, в неї нема такого мистецтва брехати, думаю вона або промовчить, або відкриється. І на відміну від мартіні вона може бути і доком і комом, але:
    якщо вона ком, і той напис "любімая мірняшечка" її перевірка - то то абсурд, забагато мирних виходить. Значить вона не може бути комом. Доком - будь ласка..

---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 08:50 ----------

якщо подумати, то по ідеї не може, лікарю ж не повідомляється що він був заблокований, значить по суті він і не має знати, чи вдалось його лікування, чи ні. ТОбто і ходити для нього другий раз до одного й того самого неприпустимо..

10. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Искренне раскаиваюсь, что не смогу присутствовать следуйщие 7 -9 часов в этом логическом аду)) Все ворвались, терь только ненафэйлить, что по сути будет довольно сложно, ибо ворвались неплохо)

Твисти, вообщем я оставил полную инфу о своих действиях и подозрениях на пред идущих страницах. Есть 2 прямопротивоположных линии(а по другому и быть не могло) Нужно слегка разобратся какая из них правильная для тебя прежде всего, а там мб и поцарапаемся.

Любимая, хоть цвиринь пиши, незнаю) Если такими темпами пойдёт, то будет довольно весело вас потом читать) Лан, убегаю, Мур-мур.

11. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ну от а я її через це почав підозрювати, як мафа... Про то, шо вона могла би бути комісаром якось не подумав...

12. Twister

Давай я не буду підказувати йому, як і ким вскриватися і чому я ладна повірити, добре? Хай сам думає.

13. -Erebus-

14. Twister

Еребус, поясни ще раз для тупої мене: з чого ти знаєш, що твоє лікування не подіяло?

15. -Erebus-

А от принціпово не скажу, сама думай :tongue:

16. ContRaSt

Еребусе, скажи, тут є тіки один варіант! цікаво чи ти його скажеш :) чесно чесно

17. Twister

Та я-то вже давно придумала. Просто я хочу, щоби ти сам все чітко сказав. Справді хочу і вважаю що можна запросто.

Щоби на випадок, якщо Щаслива чи Мартіні надумають вскриватися Доками, було з чим порівнювати.

18. ContRaSt

ну і звичайно, як то все підозріло..
    КомХантер вскривається і каже що перевіряв Зю та Твістер, звісно, найгірший розклад, чо тут думати.
    Дері дівчинка блочить звісно ж Христю, як то очікувано.

Христинці чомусь вірю, що вона могла блочити мене, я б теж себе блочила навсяк випадок.

Еребус, мені лінь знов всьо передивлятись, повтори кого лікував?

І блін! Дері блочив Христю, Христя блочила Еребуса, Еребус каже що його блочила Христя.. або Еребус і Христя мафи, або маф Деріел.

19. Twister

Найсмішніше почнеться, якщо вона "простий мир" або "битий броннік" :)))

20. ContRaSt

найсмішніше буде якщо вона дійсно або простий мир, або бронік. Бо якщо ні, то буде по ній видно, мені так здається.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)