Гра №30: "30 секунд до Марсу"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 16 жов 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Twister

Twister Well-Known Member

І в такому разі Контраст справді мир. І Мартіні також.

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Еребус, Твістер задала тобі дуже правильне запитання

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

якщо Мартіні відкрився простим миром, то серед Контраст і Мартіні двох мирів бути не може

3. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

кажись, цитую: *їй до лампочки* ))) Тем лучше - он думают что уже победили) Хотя по сути.. блин, давайте уже новую начинать?) Я позволяю скинуть на меня всех собачек) О_о Я хочу собачку!! ^_^

4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

ібо він вскрився моєю роллю...то місто може йому...то вішати будуть знову мене,а не його,як вже почали....простий мир бо хоче ше пожити?нєвєрю...
    А маф...такі да....кому ж ше тре мене знов прибрати...

п.с.Дері золотко,я так і не "вїхала"...чьо ти там зразу "не вскривався" коли питали чи є ше дівчинка?так чисто по приколу цікаво...

5. Персі

если ты правда девочка, я тебя потом побью

6. Twister

Лікар, яий має берегти статусників, а отже лікувати дівчинку, не може просто узяти і погодитися, щоби вона його ж і блочила. Та ще й відмовляти блочити можливого мафа Хантера.

Аналогічно Ком має вночі перевіряти когось. І просто дозволити себе заблочити... Вибачай, але безвідповідально.

---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ----------

Він не вскривався простим миром, він просто сказав, що серед пари "Деріел-Персі" має бути хоча б один маф. Тобто, що ви обидва простими мирними бути не можете.

7. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Твістер не то мала на увазі. Хай сама пояснить, бо я щось трохи докумекала, але не знаю чи варто то тут писати..

Останнє редагування: 18 жов 2011
  8. Персі

не розумію
    а йому звідки знати, можемо, чи не можемо

9. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Я и вскрылся, только тогда когда посчитал нужным, чтобы убедится, что Христя не мир. Если же она была б простым мирным, то я сделал бы всё правильно. Но в нашем случае мирной её назвать довольно таки сложно)), поэтому я хотел подождать до вечера, чтоб её прям так раз и разоблачить. Но стоило мне сделать несколько механических ошибок во время апдейта плана, как ты понял, что незя упускать такой шанс и надо меня вешать и всё наломал. Вот такой вот ты плохой)

10. Персі

вішаєм мира - програємо
    сьогодні точно тре вішати мафа, не до секретів

11. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А як я мав би написати? Я написал - заблочиш мене даремно втратиш хід, як і вийшло, а могла зберегти тобі броник чи потрапити на Адвоката! Всі питання до Христи вона зіграла помилково, а я як міг намагався її відмовити блочити мене, а блочити Дєріла!

12. hunter

hunter мандрівник

персі, еребус, дері за 6 хв овода завішати, я в шоці! (двоє з трьох, скоріш останні)

контік поки мені ше дуже не подобається

мартіні зміна думок, за когось хапається проти когось (за мене проти твістер, за овода проти персі), + є якась занадто обережність, в четвірку входить мою.

дері був мирним, христя вскрилась дівкою і він перекинув голос за неї на овода мира, потім вскривається дівкою, не зовсім ясне пояснення, але навіщо вскриватися йому було? відмазаний "ілі как?" але 100% маф!
    еребус проти дері - два мафи, підтвердження відмазки?

любімая чистий +, твістер також.

13. Twister

Деріеле, а як ти дивишся на те, щоби замість тебе повісити Еребуса? А Щасливу?

14. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

І ми зараз рахуємо за мафа Дєріла! :)

15. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Да ладно тебе, ну хотел сыграть круто - юбилейная же!) Не получилось, бывает, в следуйщей повезёт больше)

Я сейчас на самом деле понимаю, что Твисти походу единственная, кто ещё борится за игру... Это ужасно, я себя ненавижу. Если не закончите досрочно игру, то обязательно присоиденюсь к ней завтра. Сегодня меня хватает уже только на обяснение своего фэйла и шуточки... Я уже говорил, что я себя ненавижу? а да, было.

16. Twister

Якщо ти статусник, то тебе перш за все має турбувати даремне втрачання твого власного хода, а не її.

Еребусе, питаю ще раз: ти статусник чи ні?

17. ContRaSt

Твістер, а може Хантера?

18. Twister

А кого маємо рахувати за мафа натомість?

19. ContRaSt

Коротше, мені тре йти спати, завтра вставати пів7..
    МАфія виходить така, якщо Мартіні мир :

1. Еребус
    2. Щаслива
    3. Деріел або Христя (скорше всього Деріел)
    4. Хантер
    АЛЕ, Еребус хотів вішати Щасливу, тому навряд чи вони в одній команді, отже замість Щасливої може бути Любімая.

Якщо мартіні маф і просто протупив зі вскриттям (а може і не протупив, бо Деріел насправді дівчинкою може бути) то:

1. Христя (%20 що Деріел)
    2. Хантер
    3. Еребус
    4. Мартіні...

напишу ще раз, бо поки писала вже накатали постів 10 )

20. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Так, насколько я понимаю Еребус слегка так палится ролью. Окей, пока в сторону.
    Щасливу можна, но нужно много голосов. Думаешь остальные дёрнутся на неё? Вообщем я готов, но 50\50 по поводу стороны.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)