Гра №30: "30 секунд до Марсу"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 16 жов 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Спалитися бояться... краще втратит одного, чим спалити всю контору!

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

В вас 30 хв. поспішай. Раджу звернути особливу увагу на дописи Твісті, Мартіні й Персі.

2. ovod

ovod Well-Known Member

христя...шо скажеш?

3. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Неплохо, даж приятно) Я даж както непонял, почему на меня в ответ перестали наезжать. И да, кажется тут все уже давно перешли на ты) Но пока, кхе кхе, сэр Эребус, ваши догадки несомненно имеют под собой некую основу из логики, предчуствий и психологического анализа(табличка *сарказм*), но пожалуйста, непотрудитесь вспомнить почему я отметил вас, как особо опастную личность в плане игры в даной игре. Да, это было какрас таки запутывание города подозрениями из-за споров и мирной игры Щасливой, которую вы обвели красным. Посему я делаю вывод, что вы, уважаемый, строите проекцию по отношению ко мне на основание моих пред идущих слов. Спасибо что вы столь беспалева показали мне свою игровую позицию, пытаясь, при помощи мелочей - подкопать под меня, а потом с уверенностью в красном голосе попытатся повесить. Но, если вы будете продолжать указывать мне на мои же слова с аматорскими коментариями, аля *это же слова мафа* без обяснений - у вас ничего не получится)

С улыбкой, Дэриэл.

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

:haha::haha::haha:

Если кто - то ещё и Дэри ночью уберет, я буду не просто злая, я буду очень - очень злая.
    Если же Дэри маф, то бояться нечего )

5. -Erebus-

Много текста!
    Ви пишеш багато у цілому - корисних думок не так багато, чомусь з ходу впевненість, що Персі мирна, чому? Проти Щаслівої я проголосував давно , а міняти сенсу не бачу... зараз подивимось, буде хтось пробувати урятувати Христи чи ні....
    Та дааавнО! :)

6. Кохана

Кохана LuBimaya

Христя, не мовчи!
    Ти висиш! Тебе це влаштовує?

7. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Перси не могла убить Зю в первую ночь - это факт. Я тоже придерживаюсь в игре тактики *оставляем самых прикольных и в конце отжигаем по полной*

Яркий пример пред идущей игры - Христя пришла, оценила пост Твисти, поверила ей и ушла с чуством выполненного долга (да да, Твисти именно настолько хороша). Ещё один пример. Вместо Христи осталась мирная Нирванка - 100500 постов, 100500 обвинений, полная оценка ситуации и тогда уж принятие решения. Поэтому (и не только) я уверен, что Перси тут не при чём. А ты(вы) ммм уже ты или вы?)) вообщем, а ты явно жаждишь это оспорить)

8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Та хай записує хоч в монастир...там я зараз пасую більше....

Дякуючи Персі...шось ти до мене дуууже нерівно дишеш....а даремно...
    В тому ж і справа,що краща для мирних,тому і вішає....
    скажу шо...я з тих кого вішати не варто....

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:41 ----------

я а шо я....я т о таке...подивлюся....я на вас...як потім вас то влаштує....нуну:sorry:

9. Персі

Якшо в тебе є роль, то відкривайся вже, повішаєм когось іншого

10. XrustunkA

пояснити???плакатами...сорі не видали

11. Персі

Христинка, до кінця дня 15 хв
    маєш шось сказати, то кажи, інакше може бути пізно

---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

так, пояснити
    чи ти хочеш забрати свою таємницю з собою в могилу?

12. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Значит Христя Ничё, сэр, я ещё завтра попытаюсь удволетворить свои предчуствия\параною и попытаюсь загнать на тебя)

Скрещиваем пальчики и ждём слов *в открытый космос улетел босс* ))

Терь сижу и слушаю подряд все 30 секунд )

13. XrustunkA

Я вже сказала.....

14. Персі

шо ти сказала? де? ти простий мир чи рольовик?

15. XrustunkA

нє...не простий

16. Twister

Twister Well-Known Member

До речі, в мене впевненності нема. Але!! 1) Вона на видноті, контактна і зрозуміла

2) Вона нащось витягає Щасливу, голосно і явно.

ВаріантА: Щаслива маф. Натяки, що її будуть пропонувати на підвіс, були ще вчора. Простіше ж було її відмазати, ніж витягати так явно, палячи при тому зв'язку? Отже, або одна з них не маф (а з припущення це Персі), або це попалена зв'язка. З неї можна буде потім витягати ще якусь інфу.

ВаріантБ. Щаслива мир. Якщо Персі витягає мира - це добре, ким би Персі не була.

17. Персі

Христя, ти розумієш, шо чим довше ти тягнеш, тим більше зменшуєш свої шанси?
    Натяків не розумію, кажи прямо

18. XrustunkA

на як хоч....

19. -Erebus-

Вона каже, що Дівчина! Ще дівчини будуть????

20. Персі

Ше дівчатка є? Якшо нема, вішаєм когось іншого!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)