Гра №30: "30 секунд до Марсу"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 16 жов 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

вже сами час....
    :haha:
    ти що? забув що на гру записався? що сталося?;)

2. ovod

ovod Well-Known Member

думаю шо мафи проголосували розкидано.... і скорше всього вже проголосували....
    тобто щаслива скорше всього не маф.... якщо вона не голосувала...шось я не памятаю....

твісті писала списки хто коли голосував тому поки що вона більше до мирної похожа...

тому або любима або персі... це щодо христиноманів..

еребус поводиться по іншому ніж тої гри, скорше всього якби був мафом то істиль би зберіг... хоча..

з хантера, мартіні - більше хантер... якось надто активно....

з еребуса, христі маф получається тоді христя... але щось непохоже.. хіба вона підстроюється під попередню гру...

деріел не знаю...

любима може бути мафом.... ком тицьни в неї пістолетом...

контік... а за що ти проти еребуса?

це якщо з одного боку глянути...

а якщо за другим критерієм

то мафи любима, твісті, мартіні, персі..
    мирні контік, еребус, христинка, хантер....

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Овод розродився якоюсь фігньою
    якщо не так, то отак, а якшо не так, то ше може бути так
    а висновок - всі можуть бути мафами, геніально

4. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Контраст
    Мы тебя повесим и город из-за тебя проиграет и всё потому что ты играешь на интуитивном уровне и со всеми соглашаешся. Если ты мафия, то ... всё в пределах нормы.

5. Персі

Я б не сказала, шо у Контраст нема своєї думки
    тут є рєбята пакручє в цьому плані

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ----------

Овод - маф

6. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

мда.. офигенно. вешайте. даже помогу вам КОНТРАСТ
    :bye2:

7. Персі

Контраст, припини
    Деріел, нормальний вона гравець і швидше всього мир

8. Кохана

Кохана LuBimaya

Ну чого одразу нервуватися?
    Проти тебе всього два голоси! Буває і гірше, повір!
    Краще почитай вчорашній день і напиши щось дільне, конкретне, лиши хоча б свій список підозрюваних!!!

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

ти довго думав?
    +1000

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

1. hunter - Твістер
    2. Персі - Христинка
    3. -Erebus- - Щаслива
    4. XrustunkA - Щаслива
    5. shchaslyva
    6. MARTINI - Твістер
    7. Twister - Христинка

9. Deriel Linch - Контраст
    10. ovod - Контраст
    11. LuBimaya - Христинка
    12. ContRaSt - Контраст
    усе тепер залежить від Щасливої...

9. Персі

В Овода голос на мене

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ага, а крім того від того голосу залежить і її доля :) По голосу Щасливої ми зараз і зрозумієм хто вона :)

11. Кохана

Кохана LuBimaya

тю
    точно...

12. MARTINI

такс, любі друзі, я втік, постараюсь заскакувати ще з мобілки, без мене мене не вішати

13. Кохана

Кохана LuBimaya

Мартіні, це звучить двозначно, тобі не здається?

14. MARTINI

параноя косить наші ряди :)

15. Персі

Там Мартіні забув табличку сарказм намалювати
    ясно, що щаслива буде рятувати себе

16. ovod

ovod Well-Known Member

?

десь 30%

думаєш мартіні і христинка?

кажеш тут всі мирні.....

17. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Хантер - Твистер (бессмысленность идеи)
    Не забываем, что как и мафия, так и гор. роли могут назватся мирными. Даже скорее всего так и будет. Думаю это нас слегка запутает. Но в качестве заполучения дополнительной инфы, как вариант, почему бы и нет. Верю эмоциям Твисти, либо же она не мафия, либо же просто не обсудили с ней нд первой ночи.

Твисти - Щаслива (Спун)
    Ещё один повод считать Твисти хорошкой - среди молчунишек частенько таятся мафики.

Через минуту после голоса приходит Щаслива и оправдывается. Либо крупное совпадение, либо это спектакль Твисти\Щаслива, либо её пнули, молв пиши давай чтота)

Почуствовала, что в безопастности? Посмотрим как она ответит на мой голос и на мою аргументацию, а там уже увидим точнее.

Любимая - Христя ( за шутки, без поиска мафии)
    Христя всегда так себя ведёт. Если что только сарказма в этой игре поменьше, а так она всегда просто Очень позитивная девушка)

Да кстати. Я просто мирный без роли, снова. Но уже без подвохов)

Мартини - Твисти (зацепились за мелочь с Хантером)
    Чёта мне это уже не нрава. Мартини снова мафит, или действительно ему мысль Хантера так приглянулась? Ладно, запомним.

Твисти палится инспектором, у которого загорелись глаза)) Допрос Мартини с лампой в лицо) И чтоб у меня поднялась руки обвести её ник красным?! Да никогда!)

Это слабо сказанно) Шаг влево, шаг вправо и за вами выедут ))

Я всегда знал, что ты меня поддержишь в любой ситуацие - ты настоящий друг))
    Вот неприятность то какая - о чудо!! он ожил!)

Потом несколько слов о каждом от Любимой, надо будет запомнить (350,18) на случай раскрытия её роли.

Овод - Контраст (нихт коментирен, завуалировано готовит почву на Хантера)

Эребус - Щаслива
    (Так, главное не потерять мысль) В общем то, игрок(Щаслива), который отличается своей, в большенстве случаев, шуточной игрой, СЕЙЧАС ищет мафию, делает логические предположения и не влезает в разборки, в которые и смысла влезать нет.
    Так, терь итог:
    Эребус, не кажется ли тебе, что вся твоя четвёрка мафии *слегка*
    притянута зауши? Дэриэл, у когорого отключили инет, мафик (лан, как спун, ещё ладно) Хантер и Контраст, ибо спорят, но както мляво... (да, чтота в этом есть)) но что самое интересное - Щаслива маф, ибо не влезает в вышеупомянутую разборку, думает логично и активно ищет мафию))) Ну тут прям браво, улыбнуло ))

Чорд, менять голос ещё рановато, нужно дождатся реакции Контраст. Подожду ещё немного, но вешать буду скорее всего Эребуса.

Твисти - Христинка

21 страница позади, я иду за очередным кофе, потом пройдусь по возможным связкам.

---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:01 ----------

Извини позязя, но мне нужно было проверить)

Я ожидал этой реакции)) Если б ответила обоюдностью, то я б ещё сомневался, а так кажись мирняшка)) ^_^

Эребус

Терь точно за кофе и пиченьками)

18. Персі

...................

19. Кохана

Кохана LuBimaya

вибач! але ти думаєш місту було би добре, як би ти автокільнувся і віявився рольовиком? не думаю... а від тебе ніяких звісток.. тому так і написала! але добре, що ти з нами! а ще буде добре, якщо ти не маф!!!

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ось така ти приваблива кобіта! ;)
    так, так :)

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

Всі... але хтось більше, хтось менше....

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

Це перша думка - зараз у процесі я вже думаю інакше!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)