Гра №30: "30 секунд до Марсу"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 16 жов 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

дійшла до голосу! Нє, а голос то взагалі казка!
    Христя, тобі не подобались Твістер, Контік і Овод, а голосуєш проти Щасливої, а з якої тактики "самдурак"?
    То чого ти проти Щасливої проголосувала, бо вона тебе з Хантером в мафську пару записала?

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Його скоро замінять! Чи мафи теми не читають? ;)

3. Персі

ну твоє "самдурак" то вже звично, тут навіть і дивуватись нема чому

---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

Дійшла до голосу Овода
    Овод, ти мутний
    того разу навіть для мене

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

Афігєть пояснення
    Нічого, шоб виділити її з загальної маси не побачив!

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

Так... до речі най поки буде винна Щасліва ...
    Яке благородство. А что ти рятував Твістер, даючи третій голос на Щасливу, а не другий на Христю чи Контраст наприклад? Їх ти не підозрюєш?

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

Христинка

...........

4. Masini

Masini Well-Known Member

Сразу предупреждаю еще до получения роли - буду достаточно пассивна, ибо у меня еще 2 партии идет

5. -Erebus-

Знаємо ми Вашу пасивність... а потім вийде, що більше всіх повідомлень саме Масіні у темі і накрапала! :)))

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

Бо Твісті набраал 2 голоса першою і урятувати її можна було лише затроїв голос... Ось!

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

А коли було інакше? ;)

6. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

А може тобі просто вигідно повішати щасливу, а не Твісті?

7. -Erebus-

Я рахую її ймовірнішим мафом за Твісті - значит вигідно.
    А тобі вигідно зливати голос? ;)

8. ContRaSt

а по чому видно що Щаслива ймовірніший маф ніж Твісті?))

А хто зливає?? я проголосувала одна з перших взагалі то, і вважаю тебе мафом. Де тут злив? Якщо буде треба - переголосую.

9. Кохана

Кохана LuBimaya

відповім
    а я і не кажу, що тебе хтось збирався вішати
    ти можеш бути адвокатом, який відмазав сам себе, тому ти почуваєшся більш впевнено...
    ти проголосила ту ідею з ролями/мирами... народ почав чіплятися, Хантер взагалі проголосував... тому можливо, що ви домовились тебе злити, і Мартіні якоби підтримує Хантера... але... якщо ти і справді мирна, то Мартіні це мирності не додає ніяк, бо так само міг приєднатися, бо ми знаємо, що мафи, як правило, першими не голосують, щоб не палитися...

усім привіт, до речі!

10. -Erebus-

Хочеш знати, де спалились? :)))
    Тому шо "робить вигляд", шо почала шукати ніби мафів, а виглядає це штучно! Твісті же поки шо не пишить всяких безглуздих висновків, а обережно так "щипає"... Ну якось в мене таке враження, але я можу і помилятись - інфи ж поки маааало! :)

---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

Всі разом не голосують, а один чи пара уповні могли почати! А пару голосів притримати!
    До речі Персі притримала свій голос! Це так на замітку...
    Ще не голосували Овод, але його і не було днем. І... Щаслива!

11. Кохана

Кохана LuBimaya

перечитала, що написали за час моєї відсутності
    персі якось занадто активно захищає щасливу....

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:53 ----------

який зараз розклад? хто висить?

12. ContRaSt

Щаслива здається, але саме фігове, що вона навіть не зможе якось виправдатитись, бо вона на парах в 2 зміну, тобто як раз до кінця дня.

13. Персі

Христинка висить

14. -Erebus-

А шо ви пропонуєте повішати когось іншого? Мене ще підозріли Хантер, Контраст, Персі, Овод... ну і всі інши, але трохи менше ;)

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

вона взагалі нічого мафіозного не зробила - веселиться і нікого не шукає, як і завжди! :)

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

Мафи теми не читають! :)))

15. Кохана

Кохана LuBimaya

як колись казала Масіні, краще активний і цікавий маф, ніж нульовий мир...

16. ContRaSt

мафом вона так само веселиться і нікого не шукає. а ще вона не робила ніяких натяків навіть стосовно своєї ролі.. І в неї є ще шанс прийти і всіх вмовити переголосувати.

---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

бла бла бла. Я її читаю краще тебе.

17. Персі

Тебе, наприклад, можна
    1) вона підозрює одних, а проголосувала іншу, причому у відповідь на звинувачення
    2) ну і нашо такий гравець, який нікого не шукає, і голосує "від балди"? Якшо мир, то такий мир хіба мафам треба, див. кінець минулої гри

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ----------

А ти чо її захищаєш?

18. -Erebus-

Тоді голоси чому не рахуєш? :)
    Воно може і краще... але розклад зараз важкий і якщо не знайдемо мафа, і від кома так і не буде користи, то ми можемо програти навіть не повісивши жодного мафа! Якось не хотілось би...

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

Красива кобіта - чому б не позахищати! :)))

А взагалі я може і переголосую проти Христи, лише доведіть мені, що це варто! Наприклад - Христи маф, хто би міг бути у її банді ще? Варіанти?

19. Персі

Супер! А якщо Христинку повішають і вона виявиться миром, ти шо скажеш: я не я і хата не моя? мене просто переконали?
    Ну ні, нехай кожен голосує так, як вважає за потрібне, і потім нормально пояснює свій голос, в разі чого

20. ContRaSt

в мене з математикою пєчаль :)

наприклад, ти, або овод)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)