Гра №30: "30 секунд до Марсу"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем nirvanka, 16 жов 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hunter

hunter мандрівник

угу себе і Щасливу,
    до речі ви де, рЄбята?

2. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

всі на місці))
    вчитуюся))

Персі! більше сидить в паралельній грі, значить там цікавішу має роль!

я особисто не згідна з тим, шо хто більше пише, той більше шукає мафа! а може мафія взагалі собі гонить, як Христя?))
    думаю, Христя маф! можлив навіть разом з Хантером! бо вони шось собі дуже ніби тішаться двоє! хоа, то припущення!

3. Кохана

Кохана LuBimaya

нє, ну то звичайно... буде шкода, якщо він ком, або ще якийсь важливий рольовик...

Любімая зараз вкладе своїх горобців нарешті спати і все напише...

4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

:haha:
    Погоню собі...Щаслива,як тобі гон?А?;)

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я не в курсі де Деріел. Може прохлопав, може в нет не може знайти, хз. Якщо не явиться до 15:00, то буде заміна.

6. Twister

Twister Well-Known Member

хантер-твістер
    твістер-щаслива
    контраст-еребус
    любімая-христя
    мартіні- твістер
    XrustunkA - Щаслива

Я спати.

7. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

та прошу дуже, женися :good:
    я буду грати!:)

всім надобраніч!

8. hunter

hunter мандрівник

кажу ж - знайду я його!

всім добраніч, буду вечером після роботи, не бушуйте.

чекаю багато шо цікавого почитати ;)

---------- Додано в 00:11 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ----------

9. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

П.С.Добраніч....і спокійного дня...буду завтра(ну вже сьоня)пізненько....:wacko:

10. Кохана

Кохана LuBimaya

Отже
    мій список підозрюваних (по мірі зростання мирності!)
    1. Христя - бла-бла-бла, нічого конкретного, конструктивного, прийшла тіпа паржать... чому? бо робить вигляд, що простий мир, якому не цікаво грати, щоб не палитися - мафка!
    2. Твістер - дуже не сподобалися її роздуми щодо простих мирів і рольовиків, хоча за 0-й день - рєспєкт і уважуха! але... поки фіфті/фіфті
    3. Персі - ця дамочка для мене є загадкою в кожній грі, тому не можу викреслити її зі списку підозрюваних!
    4. Мартіні - задвоїв голос проти Твістер. Чому? Бо знає що вона відмазана, і намагається підштовхнути усіх до зливу? хз... але поки нєхарошка...
    5.Овод - поки грає як мир, то ж може бути мафом: бо це ж овод і всі ми знаємо, на які чудєся він здатен...
    6. Щаслива - хочеться вірити, що мирна... Але інколи так починає гнати, що виникає думка, що вона не може ще в грі роздуплитися
    7. Котраст - поки вважаю миром, навіть не зважаючи на її нервовість
    8. Хантер - поки ставлю до мирів, але враховуючи те, що він розумний хлопчик, очей з нього спускати не буду...
    9. Еребус - він чогось для мене зараз наймирніший... інтуіція... хз
    10. Дері - ніхт коментірен
    11. Любімая - мірняшечка...;)

Це поки тільки припущення. Мої, так би мовити, роздуми в голос і не треба одразу робити передчасні висновки...
    усім до затра!!!:bye2:
    ПиСи
    Якщо я десь загублюся - стукніть в аську чи ще десь - бо можу знову забути про гру*** бо купа проблем, а ввечері вдома взагалі ппц

11. Twister

Тобто, підозрілий сам лише другий голос Маріні проти мене, а так він поводиться ну зовсім мирно-мирнісінько?

---------- Додано в 08:17 ---------- Попередній допис був написаний в 08:08 ----------

До речі, щодо
    два питання:

1) Що навело тебе на думку, що ДО моєї ідеї (а я її сказала сьогодні) хтось взагалі мав намір мене вішати?

2) То я хто в тебе - відмазана мафка, яка навмисно привертає до себе увагу, щоб спровокувати мирного дати проти мене голос, який потім задвоїть мій спільник Мартіні, щоби організувати мій злив?

12. ovod

ovod Well-Known Member

поки що контік, але чим далі тим більше не подобається хантер, якось забагато показної активності...

13. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

ПРо Христю згідна майже повністю, не хоче палитись, тому по темі нуль, саме як я коли мафка.. але в минулій партії вона була така сама, і як би не овод, її б скорше всього повішали.
    Твістер, дуже розумна, я б їй просто так не вірила, знову ж таки, якщо взяти до уваги минулу партію може бути мафом спокійно, АЛЕ якась активна дуже якщо порівняти.. то + до мирності
    Персі чогось здається мирною, так само як і щаслива, тіки якщо вони обоє мирні то одна з них рольовик. Хантера не чіпаю.

Мартіні, Овод, Еребус під питанням, я б когось з них вішала не вагаючись.

---------- Додано в 08:36 ---------- Попередній допис був написаний в 08:35 ----------

Оводе, ще раз впевнилась що мафське в тобі є.

14. ovod

ovod Well-Known Member

саме так......

15. ovod

ovod Well-Known Member

саме так......

---------- Додано в 08:42 ---------- Попередній допис був написаний в 08:38 ----------

так... трохи є....

---------- Додано в 08:43 ---------- Попередній допис був написаний в 08:42 ----------

так... трохи є....

16. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

зверху чи знизу? який % ? ))

17. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

То чим ж я дивний?

18. Twister

))) недаремно ми овода шлюзом призначили. він тепер кожний допис двічи публікує )))

---------- Додано в 09:37 ---------- Попередній допис був написаний в 09:21 ----------

Так, я тут перечитаю спочатку. Щодо Контраст:

Мені здається, маф так легко-невимушено написати не може. Викреслюю.

19. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

всім доброго ранку:)
    я згідна з Любімою щодо Христинки! ну але так і було, як вона проголосувала! а тепер мене той голос виніс трохи, бо я не розумію тверезої причини:)ти потім реально будеш жаліти.. ну але ок, твій вибір:)
    Овод занадто пасивний як на мафіка! мафіком його завжди було набагато більше:) мирний!
    Хантер і коли мир - активний, і коли маф - активний! ше за ним поспостерігаю сьогожні!
    Мартіні я просто ніколи не розуміла і, думаю, не зрозумію!! а мене злить, як я чогось не розумію!
    а Любімая мирняшечка:blush:

---------- Додано в 09:26 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ----------

а! і ще я може пропасти до ввечора! бо купа пар, і не знаю як з нетом буде в універі! тому не робіть надуманих висновківм:)))

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Де тут логіка? Чи ви мафіте разом і ти знаєш яка в неї роль :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)