Гра № 26: Матриця

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 13 кві 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

о_О
    з чого б це?:scratch_one-s_head:

о як!!!:cry::cry::cry:
    відвертий наклеп!

2. urdoma

urdoma Well-Known Member

Контраст, если б ты была боссом, ты б точно не провтыкала ... :haha: а вот Счастливая могёт ... :haha:
    я все ж склоняюсь к варианту, что босс просто не знал, что игра началась ... потому что достаточно много игроков вечером не было в темке, и вариант с ходом дока или девочки уже менее вероятен ...
    вообще -сегодня 1 день - давайте каждый подаст только против одного игрока голос, чтоб была ничья, потому что понять пока, ху из ху - невозможно ... тем более, что есть возможность ничьей ... :good:

---------- Додано в 07:27 ---------- Попередній допис був написаний в 07:26 ----------

Хонда, уж и пошутить низзя? :haha: чи ты на ночь глядя шуток не понимаешь? :tongue:

---------- Додано в 07:28 ---------- Попередній допис був написаний в 07:27 ----------

поехала на работу ...:cry:

3. XrustunkA

а де Нірванка?:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 08:33 ---------- Попередній допис був написаний в 08:31 ----------

і я...на пари:sad:......потім на роботу:sad:....буду ввечері,тому Сашко не сумуй;)

Хонду з Оводом....на десерт залишимо:)))

4. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Это комплимент??? :)))
    Хз, всякое может быть, разве что только босс вообще не заходил, иначе роль же прислали в пп.. вообщем мне маловероятным кажется именно этот вариант.. скорее док или девочка..
    имхо, как то глупо давать мафии шанс лишний, мирных не так много ( как в той партии где 2 дня подряд была ничья), вообщем посмотрим

Я пока против Нирванки, и тусую на экзамен (можете мня материть), когда буду хз, если вернусь раньше чем кого то повесят перечитаю всё, сделаю выводы и переголосую

5. hunter

hunter мандрівник

доведи протилежне!

чому проти нього? О_о

блін, невже самі дівчата-мафи в цій грі... :wacko:

6. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

нормально, Урдома, ми ж минулої гри разом в клані були, і відправлли нічні дії хто як може! тому то взагалі не аргумент - шо мене не було!того мафія провтикала!
    а я нарешті защоволена роллю:haha:)))))))))))))))))) тішуся дико)))))))))))
    поки шо ше не знаю проти кого голосувати але ідея з неповішанням нікого мені подобається!! бо реально останні ігри спочатку завжди висить мирний!((

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Христинко, я радий що ти мене не забула. Червоний - то колір пристрасті :)))

8. urdoma

urdoma Well-Known Member

ну точняк - мафия... :haha::haha::haha:

9. GGall

GGall Well-Known Member

Христинка
    Никто не объясняет - и я не буду :)

10. XrustunkA

а що доводити....я мирна,от і все.........:)

дивись,щоб потім не жалів,що проти мене голосував...:tongue:

[
    це помста.....:)))
    ех....ну як тебе забути:)))
    ну-ну.........

Прибігла глянути що тут......а ви всі десь зникли.....до вечора:)

11. Honda

Honda Well-Known Member

Я не смачна....:wacko:

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я тут :)
    Мене на форумі не було. Ггалл написав в скайп, що гра почалась, але в мене не було часу, та і подумала, що почався переднульовий день, бо на мейл не прийшло повідомлення про ПП на форумі із роллю.. Тільки зараз дорвалась до форуму і побачила роль о_О (то тільки в мене на мейл перестало приходити повідомлення про ПП на форумі чи ще в когось теж так було?)

Щодо робити нічию. Я теж раніше думала, що це плюс для мирних. Але як показала практика це мінус для мирних, бо визначити мафів значно важче без голосування.

Поки що чисто інтуїтивно мені здається, що мафи Хонда і Христя. Хонду шкода, бо в минулих іграх скоро нас покидала. Якщо помилитись, то тим більше шкода. Тому поки що Христя.

13. Honda

Honda Well-Known Member

Інтуїція то добре, але вона не завжди правильна...
    Тим більше нема ніяких зачепок...Я сама буду сьогодні голосувати інтуїтивно.

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ----------

Нірванко, назви ще двох мафів;)
    А в кінці гри ми поставим оцінку твоїй інтуїції:pardon:

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ----------

Щаслива, ким ти була на попередніх іграх?

---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

І ще, Овод, коли мир, він багато пише всього, що треба і не треба, як наслідок, його вішають....А от, коли він маф, то спокійний, як удав...
    Як ви думаєте, який він зараз?

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

З натяжкою ще в списку можуть бути: Ггалл, Сашка, Урдома. Суто інтуїція, бо зачіпок за факти дійсно ще нема.

---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:37 ----------

Не накурений :)))

15. ovod

ovod Well-Known Member

враховуючи що хлопців четверо то всьо може бути.....

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

думаєш я смачний?

не сумуй... ми тебе акуратно повішаємо... не встигнеш навіть перестрашитися....
    навіть віск не тре буде зливати....

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

мирний удав....

---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

тоді христя з ним....

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я буду сумувати, якщо мене повішаєте. Мирні будуть сумувати ще більше. От тільки питання - ти хочеш сумувати чи тішитись від того, що мене повішають? ;)

17. ovod

ovod Well-Known Member

звісно що хочу тішитися тому не підводь мене....

18. Honda

Honda Well-Known Member

Не знаю, що робити:dntknw:, тому голосую бумерангом... Овод :blush:

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А будеш тішитись, якщо мене повісять і дізнаєшся (якщо раніше не знав), що я - мир?

20. hunter

hunter мандрівник

отже зараз буде вішатись мирний і ти за те щоб мирний висів, записали!!!

в кінці гри чи зараз ви мафки подивитись як вона мислить і думатимете чи вбивати її чи ні?

ну невже хонда+христя мафи???

блін. в мене зараз на приміті 7 можливих поганок, ну то ппц!!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)