Гра № 26: Матриця

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 13 кві 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

Сумно, нажаль, сумно, що так і було.... Всі так хотіли грати, а вкінцевому результаті получився пшик..... Але й за то вам всім дякую..... І за то, шо дали мені пограти;)

• Подобається Подобається x 1
  2. urdoma

urdoma Well-Known Member

Ну, конечнол, если все появлялись на пару минут и убегали - диалогов вообще не было ... после НД - полнейшая тишина, хоть ау кричи ... :haha:
    Счастливая самоустранилась, Овод самоповесился ... :haha:
    Сашка неделю собирался играть, но времени не хватило ... но ладно, то видно, весна уже действует ... :haha:

Ведущей спасибо за игру ... :give_rose:
    Всем спокойной ночи!!!

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

Наконец-то Хонде дали дожить до конца, кстати: ... good:

3. Honda

Honda Well-Known Member

Та так майже завжди:)
    А чого вас так Щаслива підвела?;)

---------- Додано в 00:13 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ----------

:)) Тепер десь дві знов не дадуть:haha:

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Та бо то весна..Восени і взимку холодно,всі по хатах, в компах сидять..А тут пішло тепло,городИ:)))а якщо серйозно,то весна - то пора завалів на роботі.Вибачте,що так мало мене в грі було - мені зараз часу ні на що не вистарчає.
    дякую всім за гру.Щасливій - від мене особисте велику ФУ за самоусунення з гри.Контік -дякую,ми були класною парою мафок))Сашка,додай мене в скайп нарешті:)))
    Христинка - ну правила тре читати,як то так давати натяки і розкриватися після смерті - негарно...
    Дякую за гру,особливо приємно було пограти з Ггалом і Урдомою - дякую за знайомство,сподіваюся, ще не раз зіграємо разом:)

---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ----------

Надюнь,ти б знала як мафи спілкувалися - то взагалі капець:haha::haha:

5. Honda

Honda Well-Known Member

та знаю :haha:

---------- Додано в 00:24 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ----------

Надіюсь наступна гра буде кращою і більш активною! ;):good:

---------- Додано в 00:24 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ----------

Персі, дякую тобі за бездоганно проведену гру;)

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Саш,вибач,але претензії твої безпідставні - в скайпі ми з Контіком спілкувалися,вона казала,що ти її ігнорував,мене в скайп не додав.Так теж не робиться..

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Мафи теми не читають? :))) Я ж писав, що в селі і з телефону. Але навіть коли я був в місті, то єдина людина з гри з якою спілкувався в Скайпі - була ведуча. Ні Контік ні Щаслива не являлись, а твого Скайпа взагалі в профілі не записано! Я тебе в аські додав. І навіть з телефону туди часто заглядав. Ні слуху ні духу!
    З Аською нема проблем із смарта, а Скайп заважкий...

8. ovod

ovod Well-Known Member

ага... так це ви мене повішали...:tongue:

9. urdoma

urdoma Well-Known Member

а с какого переляку ты свой голос против Контраст поменял на голос против Кристи - так бы висела Контраст на день раньше ... а против Кристи тогда тебя только Нирванка поддержала ... и против тебя оказалось больше голосов ... мог бы перед уходом вскрыться доктором - ты же уже видел, что тебя могут повесить - короче, считаю, что это самоповешенье ...

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Якшо ведучий відрадагував повідомлення, то вже можна про шось і здогадатись, нє? Нє, бо вона вдруге написала то, шо я видалила ))

---------- Додано в 08:58 ---------- Попередній допис був написаний в 08:57 ----------

Мафам тре було не провтикати НД в перший день і не допустити автокілу Щасливої - і була б перемога )

11. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Знаєш, Сашка, тобі теж велике "дякую" за спілкування мафії, один єдиний раз коли ти мені відповів був переповнений натяками які ми всі дури, нічого не читаємо, на банальні питання, що ти робив першої ночі взагалі ніяких нормальних відповідей... тільки звинувачення що то ми навіть не удосужілісь поцікавитись..
    З Іспанкою нормально поспілкувались
    А в Щасливої не було часу..

• Подобається Подобається x 3
  12. GGall

GGall Well-Known Member

Хорошо, что я был за город в этой партии...

• Подобається Подобається x 2
  13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Контік, я ж писав, що першої ночі мене не було взагалі. Я запізнився в гру. Але я ж за що й говорю, що в нас не було командної гри. Минулого разу ми як грали, то всі по сто разів у ведучої уточнювали чи подано НД і його зміст. А тут ніякої підстраховки! Не моя черга стрілять - значить пофіг що там робиться, в кого стріляють і чи стріляють взагалі. Не було організації. Абсолютно. В нас не мафія була а окремі такі собі бандюжки :)))

14. hunter

hunter мандрівник

а зараз того нема
    як то розуміти?

ех... і не дали мені нікого вбити.....

15. Персі

Розуміти так, що я то "Нео" видаляла, причому двічі

16. hunter

hunter мандрівник

о_О фігасє!
    Христя йоптя!!!!!!!!!!!!!!! але правила для всіх однакові. Персі - твій вирок: ?

17. Персі

який вирок?
    Порушення правил - однозначне. Справа не в тому навіть, що вона спочатку то написала (ну припустимо, новенька, т.п.), але коли я видаляю, а через кілька хв. воно знову там з'являється слово в слово - то вже трохи переборчик ))
    шо з тим робити - як собі хочете, проведіть виховні бесіди, чи що )

18. hunter

hunter мандрівник

Христя, що скажеш на своє виправдання?

19. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Сашка, зв’язок працює в обидві сторони, взагалі то..

20. ovod

ovod Well-Known Member

вскривався вже був раз.....

коли тепер ще будуть ті три гри?...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)