Гра № 26: Матриця

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 13 кві 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ви довбики. Іспанка мафка - я ні.
    Іспанко, на питання де ти спалилась - див. відповідь Христі.
    Думаю, що ще одна - Урдома.

2. Honda

Honda Well-Known Member

Урдома перша проголосувала проти Контраст, думаєш маф мафа так би здав? А ти проголосував останній, бо вже не мав куда діватись....

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

нагадуєш мені Мартіні зараз.Починаєш обзиватися,а так негарно.Чи то нерви,Сашко?Розкусили?

4. Honda

Honda Well-Known Member

А і Урдома голосувала проти Щасливої в перший деньо_О
    Так, шо в неї більше +, ніж в тебе....А цією своєю підозрою, ти підвищив свої шанст вважати тебе мафом;)

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Ну дивись, шо ти потім першу фразу але зі зверненням до себе не ставив в підпис!

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ви довбики двічі! Ну що у вас за рамки такі! Я, як грав мафом, то вішав своїх із задоволенням. Це ж тільки відмиває репутацію!
    Проголосувала проти Щасливої, яка й так вилітала і проти Контраст, яку, судячи з попереднього дня, полюбому б вішали. Думайте тим, що на шиї, а не тим на чому сидите!

6. Honda

Honda Well-Known Member

Я труп?......

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

Сашка, тебе гарних манер не вчили? Подумай спершу 7 разів, а потім пиши!

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Вбито Христинку - мирну

Настає четвертий день, він триватиме до 21.00 завтра

8. Honda

Honda Well-Known Member

Христинко:cry:

9. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ну от...прощавайте :bye2:

10. Honda

Honda Well-Known Member

От чого в Христинки була інша манера гри, ніж в простої мирної, але й інша,ніж в мафа...

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

Вірю, шо Урдома мир!
    А от з рештою не можу розібратись, навіть по голосуванню:
    Ггал(Христинка, Овод, Контраст)
    Сашка( - ,Урдома, Контраст)
    Іспанка ( -, Овод, Контраст)

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

Йду митись, потім буду думати....

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Звідки така беззаперечна віра Урдомі? Поясни це, бо в мене в голові не вкладається просто!

12. Honda

Honda Well-Known Member

Кожен має свою думку...
    Голосування Урдоми: Щаслива, Контраст(Ггал), Контраст...Я нарахунок того вже писала.... Просто не думаю, шо маф так би голосував проти своїх, це є ризик, бо в перші дні мирні можуть подумати на якусь роль і проголосувати слідом... Поясни мені нашо мафам так робити?

Тоді напиши мені свої думки, бо ти крім обвинувачень і крику більше нічого не пишеш....

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

І навіть нічого не стараєшся робити....

13. urdoma

urdoma Well-Known Member

добрый вечер! Сашка, ты уже на себя не похож - где твоя логика, аргументация и все такое прочее - почему в теме я слышу один крик от тебя - ты палишься нереально ...

---------- Додано в 00:21 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ----------

Давайте вновь смотреть, кто как голосует:
    1. Контраст - мафия, повешенного на третий день - голос против Урдомы - это о чем-то говорит?
    2. GGall - 2-й голос против Контраста
    4. XrustunkA - мирная, убита на третью ночь - днем голосовала 3-й против Контраст
    5. Sashka-ua - 5-й голос против Контраст, и сразу же крупнейший наезд на Урдому - к чему бы это - догадайтесь с трех раз?
    8. urdoma - 1-й подала голос против Контраст и аргументировала его - Контраст таки маф!!!
    9. Испанка - днем был голос против Кристи (уже знаем, что она мир), хотя уже вешалась конкретно Контраст, самой последней за 10 минут до конца голосования поменяла голос против Контраст - типа белая и пушистая ...
    12. Honda - 4-й голос против Контраст ...

Ну что ж, факты - упрямая весчь - Испанка четко палится мафкой ... весь вопрос в том, какая она мафка по счету - её ли очередь убивать, но это уже не важно ... если повесим сегодня предпоследнего мафа, сегодня ночью последний маф убивает мира, в игре остается 2 мира против 1 мафа - у города отличный шанс выиграть ... но вполне возможно, что есть еще ролевик - фанатик - а вдруг он жив?!!! ... :haha:

Останнє редагування: 18 кві 2011
  14. GGall

GGall Well-Known Member

Снова здрасти
    Ну что ж, мы еще живы - это не может не радовать.
    Кто-то спрашивал, откуда я узнал, что во вторую ночь нужно было блочить Испанку. Внимательно читаем мои посты, особенно с цитатами Хантера.
    Правда сейчас выяснилось, что и Хантер, будучи комиссаром, не мог узнать, какая в очереди Испанка. Однако истолковать его пост "Испанка - №2" иначе как намек, что она маф и он ее проверил, я не могу.
    Испанка
    Урдома мир 100%, она не могла так голосовать, будучи мафом. Мафики могли закончить игру еще вчера, повесив Христинку - ее многие подозревали. Она же предпочла топить Контраст... Да не, не маф Урдома.
    Хонда... Хм...
    Сашка... Нда...
    Но видимо всетаки Сашка
    Ладно, сейчас вешаем Испанку, как и договаривались

15. Honda

Honda Well-Known Member

Іспанка
    Я сьогодні заходила на гру під час пар, думала слідкуватиму за грою, а тут глухо як в танку....

Сашка, ти наступний....

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

Ггал, в Хантера така манера гри... і аж ніяк він не міг провіряти Іспанку, бо комом була Христинка.

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

А і ще б було класно, якби Іспанка була б цієї ночі на чергуванні:)))

16. urdoma

urdoma Well-Known Member

а откуда ты это поняла?

17. Honda

Honda Well-Known Member

Вчора чисто інтуїтивно по дописах...
    Бо Ггал впевнено писав, шо Хантер ком, а Христинка йому заперечувала і показувала інші варіанти подій...
    А і коли прощалась після смерті, було написано блідим кольором" ваша Нео.."

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Часу абсолютно не маю. Сільгосп. роботи відбирають все. З ранку до ночі, то городи, то прибирання, то обрізка/прививання дерев... Завтра нарешті в місто!
    Повішаєте мене - програєте! Але як з вами грати, то краще повиснути! Гидкішої гри ще не бачив!!!

19. Персі

Персі La mafia è immortale!

Повішана Іспанка - мафія

Ніч до 22.00

20. Honda

Honda Well-Known Member

Уря)))
    .......

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

То не тре було писатись, як нема часу... Гра того гидка, як ти виразився, бо більшість були пасивними в грі, і ти в тому числі;)
    І хто тут тобі на слово повірить? Тут тре докази, аргументуй замість того, шоб обзиватись...
    Навіть, якби ти був миром, хочеться тебе повісити!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)