Гра № 26: Матриця

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 13 кві 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

мене в останню годину напевне не буде....

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ----------

вона має сказати - "вішайте мене" і ти тоді поміняєш голос?

2. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

вона має хоч щось сказати чому її не тре вішати і взагалі по грі..

3. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

1. Контраст - хоча й Овод каже що вона дьоргається...я того не бачу,наче все спокійно.../мирна/
    2. GGall - хоче активно сплавити Овода/жодних думок на рахунок нього/
    3. nirvanka - незвична Нірванка....без табличок і схем....
    та ще й наїжджала на Хантера,чо він мене захищає,хоча переді мною він захищав Хонду і вона про то нічого не казала,значить їй вигідно.../мафка/
    4. XrustunkA - ну тут все зрозуміло/мирна/
    5. Sashka-ua -ой то звісно золотко....нічьо не пише тільки мене пильнує....то приємно,але.../маф/
    6. shchaslyva - прийшла спитала що пропустила і тут ж е пішла.....не проголосувала....ще й кажу,що "тупо не має часу читати мафію"...хоча скіоьки ж тут читати...підтримувала Урдому,щодо нічиєї....../мафка/
    7. nastinka -пішла читати тему і так і не прийшла.....як би було списано 70 сторінок...то я б зрозуміла чьо її нема,а так.....цілком може бути мафкою/мирна40%/
    8. urdoma -багато її тут,то звісно приємно,але дивно не звично...
    ...та ще й пропонувала нічию робити.....до чого то все?/мафка50/50/
    9. Іспанка - поняття не маю як вона грає і хто вона.....насторожує що вона проти мене......
    10. Овод - то "отдєльная історія"....коли мирний то скаче,як дівка в першу шлюбну ніч...а коли маф то сидить спокійно....
    і взагалі насторожило,що коли я сказала,що шкода його вішати він відповів"а хто заставляє?"...а як був мирним і його віщали то казав типу вішайте скільки хочете.../маф/
    12. Honda - весь час,коли думаю,що вона мафка,то вона виходить мирна....
    але...чьо так спереживалася і казала,що нічо Овод про неї не дізнався..../не знаю.../

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ----------

ну й настрочила,як ніколи....:)))

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

я вже казала!:)

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я ніколи таблички і схеми в темі не показувала ;) Те, що я не пишу про результати своїх записів, ще не означає, що їх нема. Це раз. По друге, я їх веду завжди, з будь-якої ролі. В цій грі веду особливо уважно. По третє, поки що не маю з чого робити висновки, бо інфи мало.
    Логіка залізна :))) А ти взагалі читала що я писала? Я тебе підозрювала, голосувала проти тебе, а Хантер змінив думку і почав тебе захищати. Тому я і питала чому. А Хонду Хантер не захищав, а просто казав не вішати, наскільки я пригадую. Думаю що через те, що вона в минулих іграх швидко покинула нас.

Сашка і Урдома зливають голоси. Я вважаю то ненормальним. Може навіть мафським. Хто що про них думає? Урдома, імхо, мирна, Сашка - можливо маф.

5. ovod

ovod Well-Known Member

мене через 10-15 хм не буде... вирішуйте кого крім мене вішати будете...

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А що ти думаєш про Урдому чи Сашку? Вішав би когось з них?

7. ovod

ovod Well-Known Member

сашка...........

---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

урдома поки що грає, а сашка якось непонятно....

8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

...без пів літри вас не розбереш....
    ...3 проти Овода....3 проти Контраст...
    проголосую так як думаю проти Овода,почнете кричати....голос зливати не хочеться.....
    буду через пів години...вирішу тоді....

9. ovod

ovod Well-Known Member

я пішов.........

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В Сашки з часом напряг, він писав..
    Овод, якщо ти мир, то ж бачиш, що тебе мафи зливають.. Зокрема Контраст та Іспанка, бо саме вони Ггалла підтримали в голосуванні проти тебе. Тобі б то мало бути видно.

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

3 проти Овода
    2 проти Контраст

11. Honda

Honda Well-Known Member

Читаю і пишу тут з телефону. Трохи важкувато...
    З того, шо я змогла зрозуміти, це те шо Нірванка вчора і нині перша подвоїла голос. Не можу зрозуміти дальше овода, контраст і христинку. Христинко, де твої висновки, ідеї?

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ну то поки не доведено.Були випадки,знаєм,що хто найбільше кричить,що мирний - може виявитися мафом.

А оце вже схоже на мафську поведінку.Христинко, боїшся часом не спалитися? Чи проти свого голосувати не хочеться?
    І взагалі,де всі? Скоро день закінчиться,а в темі глухо...

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

Не треба перекручувати. Я не Ггала підтримувала,а висловила свою думку і проголосувала проти того,кого вважаю мафом.

13. Honda

Honda Well-Known Member

Ну шо будем в цій ситуації робити?

14. ContRaSt

а я бачу що ви з Оводом зливаєте мене, підтримали Хонду, яка взагалі майже без аргументацій проголосувала проти мене, просто лишила голос

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Це неправда! Тільки сьогодні!
    Вчорашні голоси по порядку:
    Овод - Хонда
    Урдома - Щаслива
    Хантер - Христя
    Христя - Сашка
    Контраст - Нірванка
    Ггалл - Христя
    Нірванка - Христя

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

Я не перекручую, а кажу, що якщо Овод - мир, то бачив би, що мафи його зливають. Але він не голосує проти тих, хто проти нього голосує. Значить він напевно таки маф..

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

Яким чином Овод тебе зливає? Він проти Христі голосує. Поки що виходить, що ти, Ггалл і Іспанка Овода вішаєте. Тож тобі треба пояснювати чого проти Овода, зливаєте?

16. ContRaSt

Пояснювала, вважаю що ти та Овод мафи. Спалились з тим голосуванням проти мене майже одразу..

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

А що ти думаєш на рахунок Христі??
    І чому проти мене лишила свій голос?

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти колись була мафом? А планували когось вішати разом? І як ви то робили? Разом всі чи через деякий час чи через пару дописів, щоб не спалитись? Отож бо :) Твій аргумент просто смішний.
    Не подобається. Але якби її ще хтось вішав, то я б скорше її вішала, ніж Овода. Зараз вибір між Оводом і тобою, бо лідери, а голос я не люблю зливати. Ти більш підозрілою видаєшся.

18. ContRaSt

я розумію що то смішно, але й підозріло в той самий момент..

Нірванка, я проста мирна.. може й підозріла для тебе, але реально мирна..
    Чому скорше Христю ніж Овода??

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:31 ----------

Нірванка, якщо міняєш голос на Христю я тебе підтримаю, бо інакше вишу я, якщо зміню... а так нічия.. одного мирного не повісимо точно

19. urdoma

urdoma Well-Known Member

добрый вечер ...
    прочла посты за день, и сразу бросилось в глаза несоответствие слов и поступков Овода - если он мир, какого лешего он перенос свой голос с Контраста на Кристинку, тем самым открыто подставив себя на повешенье, и уходит по делам (возможно) если же он маф - он, видно, надеется, что против Кристины другие мафы сейчас начнут выступать ... очень странно ...

---------- Додано в 19:49 ---------- Попередній допис був написаний в 19:48 ----------

вот и Контраст уже подбивает Нирванку вешать Кристину - к чему бы это?

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я набрехала, вибач. Я не збираюсь зараз ні Христю вішати, ні Овода, бо вчора вони майже висіли і їх ніхто не витягував, тому думаю, що вони мирні. А цим хотіла перевірити чи ви з Христинкою мафите разом.

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

Так як ми напевно втратимо двох мирних (Щасливу і Настіньку), бо навряд чи мафи так не голосують по 2 дні, то хочу робити нічию, щоб чим менше зараз народу повисло.. Іспанка.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)