Гра № 25: Троє в каное, не рахуючи ведмедя...

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем ovod, 23 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

так тыж обещал с меня не слазить!!!!! или так и будем "канапкою" спать????

---------- Додано в 02:18 ---------- Попередній допис був написаний в 02:13 ----------

Ладно.. спи уже... неугомонный...
    и я пойду... споки всем...

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не подібне. Бо на той час Мартіні написав лише допис про правила гри.
    А голосує проти Щасливої. Непослідовність.
    А я б відповіла "якби всі залишились живі". Чо тільки про Персі і про себе думаєш? ;)

Хантер, твій голос без сенсу. На той час я і Сашка менше від Урдоми написали, Щасливу теж не пригадую, щоб писала багато. Чо Урдома то?

Масіні, ставити карму не можна! І давайте вже без всяких винятків типу "а то ж не підказка", щоб не було демагогій ;)

Вішати не знаю кого.. Кандидати: Хісп (але я його минулого разу мирного повішала вроді.. совість не дає проти нього голосувати), Хантер (але з ним то ніколи толком не ясно хто він), Любімая (бо кіпішує, хоча то ж тільки 1 голос.. вже є голоси проти 6 різних гравців. і тільки вона кіпішує. емоції чи страх? - не знаю).

На сьогодні в мене все :)

3. Masini

Masini Well-Known Member

Ёмаё, чо вы к Хиспу этому привязались? Пишет человек, играет пока, значит мирный... Повесить вам некого или что?

Все об этом знают, все видят, что к игре это никак не относится, но можете вынести это на суд и дисквалифицировать меня на 100500 игр.

4. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А тебе то чего не спится?)))

5. Masini

Masini Well-Known Member

У меня завтра экзамен... Сижу ковыряюсь в сверлах, развертках, метчиках, фрезах и прочем режущем инструменте

6. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Мда, весело... удачи тебе завтра!

7. Masini

Masini Well-Known Member

Пасиб :give_rose:

8. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

оу)
    перше, я б не сказала, шо новенькі Персі вбили.. навпаки, хтось, хто знає її і її можливості і боїться її (то я про мафію, звичайно) і то пічяль ацка!!!
    навіть проблема! лікар, лікуй сильних гравців, стратегів, дума здогадаєшся, тому будемо без імен)

здогадатися косити сильних могла наша сімейка Нірванка/Хантер, міг і Деріел, але не факт, бо йому, я так розумію, примніший процес, а не результат)))))))

Любімая справді шось кіпіувати почала, це або обуреність від ніснітниці, або безнадійний спосіб переконати гравців в своїй невинності))

Масіні знов шось мутить)))ггг))

тепер буватиму частіше)) гравці кльові))))

9. Кохана

Кохана LuBimaya

А що, не можна???
    Персі шкода, а про себе... бо так треба...

І нічого я не кіпішую! Просто запитала в Деріела, чого його рандом обрав саме мене...

Щаслива, ти що? яка невинність???? у мене двоє дітей!

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

Буду ввечері, бо їду з донькою до лікаря... всьо...
    Деріел, розкажи, що тобі там наснилося....

10. GGall

GGall Well-Known Member

Я тоже не люблю, когда меня трогают...
    Ну очень не люблю... Тем более, когда ТАК трогают.... Любимая

11. hunter

hunter мандрівник

GGALL прийшов, пофлудив, втік.

Появляється звязка Алєкс-Любімая.

Дері, ти вскрився дзеркальником? (і йшов до Любімої?)

Овод, хто як голосує - в першому пості писати треба!

П.С. ненавиджу писати кирилецею з телефона!!!

---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

Нірванка, 6 голосів, а наїхала конкретно на мій, поясни?
    Пояснюю свій голос - Урдома приходить з роботи в 21 (+/-), але казала шо в неділю матиме час пописати, але тільки в неділю... І якшо вона маф - то і так як в попередній партії доживе до кінця, без сенсу її лишати.
    Файно спостерігати в перший день коли є підтримка мафами мирних :)

12. GGall

GGall Well-Known Member

Круто! Хантер, ты когда голосовал, наверно скопировал пост Любимой? Я с вас угораю. Чем вам мой флуд не понравился? По сути сказать ничего не имею, так что мне - молчать? Ага, а потом меня будут вешать как урдому - мол, ничего не пишет. Ппц просто.
    Особенно интересен твой голос в свете этого вопроса:
    Нет, хотите - можете меня повесить, ради бога. Но я лично больше ничего писать не буду принципиально. А то оказывается в день 1 нужно дать раскладку ролей и непременно обосновать, почему так а не иначе. Иначе мафом оказываешься (лол!).

13. hunter

hunter мандрівник

Галл, коли я то писав, поста Любімої не бачив ше!
    Доречі, а шо потрібно робити в перший день? Сидіти і мовчати?
    Нульовий для флуду! А то вже гра йде!
    Ти принципово не будеш нічого робити - то ми тебе принципово повішаєм!

14. Masini

Masini Well-Known Member

Я сдала экзамен! Все меня поздравляют, я ушла в запой :)))

15. ovod

ovod Well-Known Member

а як?.....
    лови

16. hunter

hunter мандрівник

Мася, в тебе ж запой по п'ятницям :tongue:
    і вітаю звісно :preved:

17. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Все правильно, мирна звязка ;)

Молодец, поздравляю!) Сашка в запой, ты в запой... может вам третий нужен?)))

18. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Так, Няшки, понаписали немного, но Ггалу и этого хватило, чтоб обидеться и убежать в слезах в угол)

Раскрепощённое поведение Любимой мне безумно понравилось, не ожидал)) Можеш идти в комнатку к мирам, где до сих пор обитал только я.) Код от двери "Енот в бешенстве"

К нам предлагаю присоидениться и Щасливой из-за вот этой вот строки:

Очень правильные слова. Начинали с подозрения и потом как все просто стало на свои места.

А дальше всё не так весело.

Ггал, подойди пожалуйста воон к той комнатке. Да да, терь заходи, там тебя ожидает шампанское с клубникой, соблазнительная девушка и 10 штук баксов на подносе. Беги к своему счастью!!
    *Когда Ггал исчез в темноте комнатки, все двери и окна герметично закрылись*
    - Всегда срабатывает)) Терь открываем вентиль с газом и к вечеру наш клиент будет готов))

Завтра к нему присоидениться ещё один из вас.

19. ovod

ovod Well-Known Member

я в курсі... тільки я не бог....

Masini - hunter
    shchaslyva
    nirvanka
    hisp - Щаслива
    Sashka-ua
    urdoma
    LuBimaya
    Ggall - LuBimaya
    Deriel Linch - Ggall
    MARTINI - Масіні
    hunter - GGALL
    контраст - Deriel Linch
    AlexLv Щаслива

20. Masini

Masini Well-Known Member

Пятничный запой пришлось отменить в связи с сегодняшним экзаменом. Будем догонять :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)