Гра № 25: Троє в каное, не рахуючи ведмедя...

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем ovod, 23 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hisp

hisp Well-Known Member

Угу :sad:
    Расскажи мне, расскажи..

2. hunter

hunter мандрівник

шо тобі розказати??

3. hisp

hisp Well-Known Member

Ты издеваешься? :)))
    Расскажи мне то, чего я не понимаю.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Судячи з того що мафи голосують проти Хантера, він напевно або відмазаний, або босс, або і одне і інше. Пропоную його сьогодні лишити , а вночі дівка його заблокує. Вішати сьогодні треба Щасливу

5. hunter

hunter мандрівник

Мартіні, а чого саме Щасливу?
    і мені хтось скаже чому я маф?
    всьо, в мене вже нема бажання грати на цьому форумі, через вашу тупість!!!

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Як дівка зможе заблочити Хантера, якщо цієї ночі блокувала вже.

7. hisp

hisp Well-Known Member

Хантер, смени пластинку и верни ее Масини.

И давай просвещай уже меня.

8. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

:))).............

9. hunter

hunter мандрівник

Дері, я грати хочу! але от ви мені не даєте - кажете шо я маф - безпідставно!!!

10. Кохана

Кохана LuBimaya

Хантер, хорош гнати... сьогодні тебе блочила бд, вистрілу не було... то як це розуміти?

11. hisp

hisp Well-Known Member

Мартини его сегодня проверял. Или нет?

12. Кохана

Кохана LuBimaya

Ходила до Мартіні.... А як ще пояснити невдачу? Мартіні же ком... ну, принаймні інших комів немає...

13. hunter

hunter мандрівник

Любімая, ти не дівчинка щоб це стверджувати! я впевнений на 100% шо до мене не ходив ні Мартіні ні дівка бо я простий мир!

14. Кохана

Кохана LuBimaya

а звідки ти знаєш, хто я?
    ага... а мартіні напевно бреше разом з бд, такий собі творчий тандем брехунів мирних! так?

15. hunter

hunter мандрівник

Мартіні не казав що ходив до мене. а ти дзеркальник і ходила до нього, а отже він заблокований був і збрехав шо не був заблокований!

16. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Стоп, а може бути такий варіант, що Мартіні маф, тому НД не пройшло?... тоді він відповідно Хантера не перевіряв... варіант звичайно дуже малоймовірний, але його відкидати не треба...

17. hunter

hunter мандрівник

Хоть хтось дав дупля!

18. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Я одне не розумію, якщо ти мирний, що ти зараз робиш?...

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Так, ще раз, давайте думати разом... НД Любімої не пройшло... Чому?... Є два варіанти:

1) Її блочили мафи... тоді відповідно мафи ні в кого вночі не стріляли... і блок Хантера не пройшов...якщо блокували саме Хантера... але навіщо її блокувати, а не вбивати зразу?... Ось це я не розумію... Але з цього варіанту ми маємо, що вчора 100% не був хід Хантера!

2) Варіант 2, Мартіні маф, тому НД Любімої не пройшло... тоді теж є декілька варіантів Хантер не маф, або Хантер всетаки маф і таким чином мафи хочуть зробити алібі Мартіні... але де тоді справжній ком?... Хтось з малоактивних? Урдома, Щаслива?...

З цих двох варіантів ми маємо, що вчора точно не було НД Хантера і якщо він всетаки маф, він сьогодні може бути накуреним і вішати його сьогодні не треба!... Але питання кого ж тоді замість нього?...

19. hunter

hunter мандрівник

АлЄкс, що я роблю? ти мені скажи що всі роблять?
    ось і я так кажу що вішати мене сьогодні не треба :preved:

20. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Та в тому то і справа, що нічого не робиш! Якщо ти мирний ти точно знаєш, що Мартіні маф, і ти би вже давно мав декілька разів перевернути тему і привести причини, чому маф саме він, а не ти! А я від тебе не побачив навіть голоса проти нього!

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

А кого вішати? Тільки не кажи, що Мартіні... Хто взагалі мафи на твою думку?

---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

Знаєш, згадалось твоє:

Я через хвилин 30-40 буду йти і переголосувати вже наврядчи встигну, зразу попереджаю...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)