Гра № 25: Троє в каное, не рахуючи ведмедя...

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем ovod, 23 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

ні, тому шо роль така!якби я мафом була, то по-ідеї навпаки тре було б шарити в всьому, шоб не намутити нічо! нє?)

2. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

что за привычка цепляться к словам вечно?? ЧИТАЛА ТЕМУ! ПРЕДСТАВЬ СЕБЕ!(такое тоже бывает, да да) и пост этот тоже видела, но так как для неё это обычное дело - не обратила внимания, а после того как щаслива сказала что может быть полезна городу вообще забыла про него.. но вспомнилось ваше "мафы правил не читают" и захотела уточнить.. Короче забей.

завжди навпаки вважалось..

3. Masini

Masini Well-Known Member

:pardon: ..........................

4. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

ееее, а я собі так! ну то ж важче грати мафом, нє? бо типу видно шо ти пишеш, всьо таке! а коли ти мир, то навіть пофіг, чи вбють чи нє)))

5. hisp

hisp Well-Known Member

Сложнее всего (ответственности больше) играть комом.
    Не таким как ты, конечно.

6. ContRaSt

ну то всьо теж правильно.. мафи більш обережні, але нашо їм правила, стріляєш і все..

7. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

якщо отакі відкриті образи хлопцями дівчат тепер будуть нормою, то сорі, це моя остання гра!

8. Masini

Masini Well-Known Member

Бугага. Дружно создали аналогию с подвесом Ггалла, чтоб все увидели, что со Счастливой та же фигня и бросили за нее голосовать?

Ну прям детская святая наивность. Уже не первую партию тут играешь, нелепо звучит

То, что повесили дока - вина только дока и ничья больше. Любая мирная роль не должна ложить болт на игру при любых обстоятельствах, а если обстоятельства конкретно прут на него, то роль должна вскрываться. Он забил. Никто в этом не виноват

М? Аргументы, предпосылки. Жду

Не може. Меня точно исключай. Дэриела с вероятностью в 80%

Кроме того что "Масини маф 95% атвичаю" ничего не услышала. Если я сейчас напишу, что Любимая маф 96%, как думаешь, тебя повесят?

Хисп в мафах с какой радости?

А можно теорию послушать?

Сашка - то ли тупит, то ли маф, то ли фиг его знает, его нет

Любимая - агрессивная до ужаса. Точно не комиссар, может быть зеркальник, который не читает правила, может быть обнаглевший маф, но она точно не с Хантером

Alex - слишком мало активности. Напоминает мне себя мафа в одной из партий. Но пока его бы не трогала...

В общем на данный момент я готова вешать любого из:

1. Счастливая
    2. Урдома
    3. Хантер
    4. Контраст

9. hunter

hunter мандрівник

Ви на мене наїжджаєте, а пости мої не читаєте.
    цитувати я не можу бо весь час з телефона.
    і хто може бути мафом я вже писав. ви мене не читаєте???

я не маф! чому? бо я мирний.

а тепер вам взаємне - хто не пояснить чому він не маф - той буде мафом - тупа ваша логіка!!!

ніхто не може пояснити чому я маф але мене вішаєте, тупняк!

я не можу писати довгі пости, бо це займає більше 20хв строчіння на телефоні!

10. hisp

hisp Well-Known Member

Да, ты забыла об этом
    И это - это ни ничто. Это тоже жизнь, такая вот и жестокая может быть.
    То, что я сказал - это факты, а не обиды. Если ты не можешь этого признать - то можно разыграть сценку "по-английски".

По тем же, по каким я нет)
    ты была, по крайней мере.
    смерть Нирванки не дает мне покоя ни днем, ни ночью..
    кстати, как вариант - она была "зеркальником" и тогда все сходится.
    Тогда Дэриел может нам кое что пояснить - абсолютно безопасно.
    Тогда если станет что-то ясно - то может вскрыться ком добавить свои проверки и усе - мафии можно махать ручкой.
    хм..

11. ContRaSt

ніхто тебе ще не вішає! не панікуй *тримай цвєточєг*

12. hunter

hunter мандрівник

голоса без причини - признак поганьчини!!!

13. Masini

Masini Well-Known Member

Ну звиняйте, у меня была ув. пр.

14. hunter

hunter мандрівник

мене, Контраст, ніхто не вішає? он я в кожному другому пості являюсь мафом, але ніхто не може обгрунтувати!
    як мені грати. якшо я шось пишу а на зустріч - ти маф і без всякого.
    ось саме через це я не можу нічого робити, бо мені мафи не дають і тупі мири!

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Цікавий момент. Мартіні спочатку говорив, що Деріал полюбому мир, а потім аргументував вину Хантера тим, що Деріал маф.

---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ----------

Хантере, а ти роби щось, роби! Щоб тупі мирні порозумнішали. Бо крім криків від тебе більш нічого.

16. hunter

hunter мандрівник

Сашка, я свою думку сказав - мартіні маф, бо заганяється, і вчора і сьогодні, цитувати конкретно де і як це було- не можу, бо з телефона.
    любімая дзеркальник ходила до масі - остання маф (або любімую могли заблокувати мафи або бд) і тоді мася не маф.
    деріела нема, він або обідився, або хз шо з ним.
    ти дивно себе ведеш...
    по іншим поки не хочу говорити.
    і та штука що всі називають по 4 можливих мафа - вона не правильна, ібо мафи шукають серед тих спільного когось мира і на нього заганяють, а цього робити не можна!

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

до речі - урдома обіцялась сьогодні в темі бути, шось не видно, знач маф в пітьмі.

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Хантер, згоден з усим майже. Про Любімую звідки такі думки? 3 95%?

---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

ВИНЕН МАРТІНІ.

18. hunter

hunter мандрівник

ну та, і там ше один був пост - де я питався в любімої і ти теж дзеркальник - вона - шо значить теж.

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Думаю їй тоді варто вскритись. Все-одно вона комусь передасть дзеркальника вночі. Хоча... Треба глянути пріоритетність...

20. hisp

hisp Well-Known Member

У кого-нибудь остались результаты вчерашнего голосования? желательно с историей.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)