Гра № 25: Троє в каное, не рахуючи ведмедя...

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем ovod, 23 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тьфу ти! Сплутав Хіспа з Галом. От вже цей телефон!

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

якраз цим ти і займався
    от я про те і кажу, ти в грі третя сторона, ти не граєш ні за мирних, ні за місто, ти просто собі "на вигоні". Зараз ти виявився шкідливим для міста, в наступній партії будеш шкідливим для мафії. Може це з якоїсь точки зору і прикольно, хз. Але тоді треба було робити 3 мафа і окремо роль - Деріел.

3. Кохана

Кохана LuBimaya

не знаю.... щось до мене муза не приходить.. а твоя четвірка яка???

4. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Покищо думаю, Хантер, Дєрієл, Мартіні, Щаслива

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Деріел не з Мартіні...
    Щаслива не катить по моїй теорії, де Масіні маф...

6. MARTINI

от бачиш, деріел, що ти робиш... люди вже готові нас з тобою вішати замість мафів :)

7. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А Хісп з Урдомою туди як попали? Чи ти думаєш, що і Мартіні і Деріел разом мирні?...

8. MARTINI

Ми не разом.
    Але мирні :)
    виявляється, і так буває :)

9. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Да, видимо надо будет поиграть как следует. Для начала поищем улики +- час от окончания дня\нд, уверен там многое можна будет накопать. Попытался просечь, кто пожелел Перси, получились девчёнки - Щаслива и Контраст. Помниться они у нас самые понимающие. Хотя по сути любой из нас мог проявить гуманность. Второй момент - общаються ль они. Определённо да, но во всём ли составе.
    Так, просто список наобум что первое в голову пришло:

Хантер, Щаслива, Контраст, Сашка. Моё подсознание его ппц как одобряет. Значит бу завтра по одному исключать.

10. hisp

hisp Well-Known Member

ну шо за х?
    думал щас расписать о каждом что думается - попробовал - а ничего не думается о вас не думается.
    надо что-то делать.
    Хантер, Сашка - не нравятся.
    Дэриел - линчевать его мало, но после.
    Щасливая - вчера ее вешать надо было. даже если мир - толку не будет.
    Урдома - а хз. (ну нельзя ж так :sad: это не хф )
    Масини - плохо выглядит, но есть альтернатива. смерть Нирванки как бы намекает (или есть идеи кто бы это мог подделать?)

хз, вобщем.
    предлагаю вешать Хантера и будем посмотреть.

Дэриел - вчера ты бросился защищать Щасливую - сегодня вешать. логика в коем роге проживает?

*а теперь я буду ныть*
    - последние две игры ком как бы отсутствует
    - накой эти укуренные правила я так и не вкурил
    - не_очень_хорошо, когда нет ни одного доверенного мира. (скромно предлагаю на эту роль себя)
    - и вообще
    *я кончил, счастливо*

---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

вот еще
    Выношу на рассмотрение законопроект "О признании святости Его Святейшества Хиспа"
    1. За - его святость и невинность может быть оспорена лишь отродьем дияволовым.
    2. Против - он извращенец и убийца в третьем колене.
    Голосуем, прошу не воздерживаться.

11. hunter

hunter мандрівник

Знов починається історія хісп-патлатік, але тепер вже мартіні-мася...
    Думки в голос - мартіні жовту картку за образу, а масю суд відмаже :wacko:

так Мартіні, я перший проголосував за гала і що?
    Вчора я тобі запропонував свою систему, ти забоявся і тепер мене вішаєш, круто! Вішати Гала були причини, а щасливу ні.

---------- Додано в 09:58 ---------- Попередній допис був написаний в 09:47 ----------

Любімая, ти кажеш шо я вєрняковий маф і Мася бос, то чого вішаєш її, а не мене, якщо боса дівка може заблочить?

---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

Хісп, прикольний голос проти мене, але в другий день таке не канає! (повішаєм, а там розберемся :crazy: )
    хто ше проти мене? Але зразу аргументи викладуйте!!

12. Кохана

Кохана LuBimaya

ні, я кажу може...
    вішаю Масіні, бо після результатів ночі я все ж таки схильна вірити, що вона таки маф... стосовно тебе... можливо ти відмазаний, або маф №1 і заблочити можна тебе вночі...

13. hunter

hunter мандрівник

І чого це я маф? Любімая.

14. Masini

Masini Well-Known Member

Всем утро. Копаюсь в постах. Нирванку могли убить вот за это

15. hunter

hunter мандрівник

МАСЯ, а ти як відмажешся від мафства?

16. Masini

Masini Well-Known Member

Идиотский вопрос

---------- Додано в 11:13 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ----------

В общем у меня пока:
    Дэриел мирный (по озвученным выше причинам)
    Хисп мирный (ибо пишет)
    Мартини мирный (ибо мафом он своих списочков не составляет)

17. hisp

hisp Well-Known Member

Такс, напоминаю - голосуем по законопроекту!
    Все, кто в течении дня сегодняшнего не проголосуют - будут причислены к приспешникам диявола. Безапелляционно.

А почему бы и нет? - по-моему очень убедительный аргумент.

18. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

всім доброго ранку)))
    годинники всі вже перекрутили?:))

в нас у Львові погода неймовірна)) сонечко ацке))) потіштеся за нас львівських, бо вчора падав сніг))

Деріел мужик)) всі б так бавилися, ото б винс мозгів був)) нє, насправді кльово, шо є такий елемент, який гру хоча б якось робить схожою на гру!! а не тільки нервується і напрягається з табличками і списками всякими))) як нам мене він робить гру живішою))

а Мартіні шось дуже нервується.. чого б це?:))

Хантер як завжди зі всіх гонить собі))) чесно, я не шарю, як ви визначаєте хто маф хто нє)) арр)) бо мені зараз і Мася і Хантер і Сашка і Хісп на мафів скидаються)) але отут вже вибачєйте, то теж пята точка чує, і то тільки тому, шо вони якісь злі, ну крім Хантера)) він рідкр злий буває))

19. MARTINI

усе виділене зеленим - брехня і провокація

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

любімая, все таки хантер правильно каже, сьогодні треба вішати його, а вночі блокувати масіні

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

я вже не нервуюся, я вже трезвий... мінералочкою причащаюсь

20. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

чого це толку не буде?
    я зараз перечитую від чора і буду свої варіанти писати!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)