Гра № 25: Троє в каное, не рахуючи ведмедя...

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем ovod, 23 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hisp

hisp Well-Known Member

Тебе все мало?
    Смешно, ибо скорее всего Дериел говорит Истину и сегодня его очередь курить (или шо они там делают) - и повесить его не удастся.
    Что тут можно сказать, кроме как поржать?

А что мне за это будет?

2. Кохана

Кохана LuBimaya

Вона це і так знає, бо з ним в банді...

3. Masini

Masini Well-Known Member

Там написано, что твои 95% - это перебор, если я правильно все про тебя поняла.

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ----------

Агась :blush:

Тогда его вдвойне вешать нельзя. Терять подвес некомильфо. И провоцировать на подвес укуренного тоже как-то с его стороны было бы неправильно... Ведь пока он не отмазан, есть вариант, что он мирный. Как только его отмажут - все, гудбай Америка.

А что твоя душа желает? Опять пару тонн шоколада? :)))

---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ----------

Любимая, ты нас спалила. Говорила же я ему вчера в тебя стрелять... Так нет же, спорил... Моя плак-плак

4. Кохана

Кохана LuBimaya

ха-ха-ха.... :sad:

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

якщо деріел мирний (а це скоріш за все так) то я з цим дятлом більше в одній партії не граю. Хантер.

6. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Почему Хантер?

Мартини

7. Masini

Masini Well-Known Member

Мартини, опять начинаешь? Администраторские права не дают тебе прав на оскорбления.

8. MARTINI

список мафів
    Хантер
    Масіні
    Щаслива
    Одне місце поки що на стадії з'ясування. На місці бд я б заблокував масіні. Завтра як протрезвію знайдемо четвертого

9. Masini

Masini Well-Known Member

Почему Мартини? Потому что он слишком мнителен, амбициозен и не может держать свой язык за зубами?

10. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Ты всегда всех сравниваеш с птицозверьками разными?) Чем я на дятла похож?))

Быстро же вы с Хантером смирились...)

---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

Нет, потому что не обосновал свой голос, либо обяснения голосу я не увидел.

11. Masini

Masini Well-Known Member

Ага, иди трезвей :)))

---------- Додано в 23:44 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ----------

Поражаюсь спокойствию ))) Я бы уже верещала :)))

12. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Я не могу понять с чего всё началось)) Где именно я его достал )))

13. MARTINI

тому що він сам запропонував такий алгоритм. Він повішав мирного, значить ми вішаємо його

---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ----------

якщо деріел маф, я офіційно принесу йому свої вибачення.
    Поки що він в схему не вписується як маф, скоріше всього просто ... ок, не буду більше вживати епітетів

---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ----------

ти похож не на дятла, а на іншу істоту на букву Д, але це нецензурне слово

• Подобається Подобається x 1
  14. Masini

Masini Well-Known Member

Круто Мартини! Бинго! Только вы про Счастливую говорили, а не про Ггалла! По твоим словам получается, что в любом случае, если не повешен маф, то мафом оказывается Хантер?

Вывод: все не мафы животные и тупое быдло, одни мафы люди

15. MARTINI

твоя чесність достойна поваги
    завтра твоя черга, після хантера

16. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

ого)) ото замути))

Деріел, як з тобою грати?! ти якшо маф, то граєш проти мафів, і якшо мир, то граєш проти мирних! але отут і підтверджується, шо процес для тебе важливіший)) ти просто бавишся, і це бембезно))) тому з тобою цікаво грати)

Мартіні, розслабся, будь ласочка)) не вбивай собі нерви))

Нірванка вбита, підтвердження теорії, шо в клані якісь цілеспрямовані гравці... з тих сильніших! може і Мартіні бути, може Хантер, може Контік, до речі, вона такий стратег трохи)))

Масіні... гониш як завжди)) (не будем згадувати минулої гри)
    але минулої якось то відкритіше було.. не знаю, як то пояснити))

17. Masini

Masini Well-Known Member

Ок. Лишь бы с таким хамлом как ты не играть

18. MARTINI

взагалі мафам круто повезло з деріелом, коли я був мафом, на боці мирних таких клоунів не було жодного разу :)

взагалі я готовий принести деріелу свої вибачення за дятла у двох випадках
    1. якщо він маф
    2. якщо він мирний, але розкаже де закуповується травою

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:56 ----------

ведучий, прошу прибрати з гри масіні за порушення правил (карма)

19. Masini

Masini Well-Known Member

Что значит "гонишь"? Что значит "як завжди"? А вообще можешь уже начинать за меня голосовать. Начинаю любить вешаться на второй день.

20. MARTINI

рано, всьому свій час

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)