Гра № 25: Троє в каное, не рахуючи ведмедя...

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем ovod, 23 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Офигеть, ещё и дока повесили)))
    пока МАсини

2. hunter

hunter мандрівник

а звідки знаєш шо він док?

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

і чьо Мася?

3. ContRaSt

зверху пише
    8.GGall - повішано в 1 день - док,

Оводе, що означає Любімая червоним біля Галла в списку?
    а, вшарила.. має голос проти себе, бо голосувала проти нього, всьо, питання знімається)

4. Кохана

Кохана LuBimaya

аналогічно, але не пока
    Масіні!!!!

5. ContRaSt

Почему??? оО

6. ovod

ovod Well-Known Member

я поняв що фільм ніхто не дивився... тому провірив наскільки ви уважні :mocking:

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ----------

за гріхи тре платити....

7. Кохана

Кохана LuBimaya

потому что она маф на 95 процентов

8. urdoma

urdoma Well-Known Member

я тоже фильм не смотрела ... мне некогда ... так что теперь, вешаться, что ли? ... :haha:
    пошла спать - спок. ночи ... буду думать завтра, как Скарлетт ... а то смотрю, тут уже на Масини все набросились ... подозрительно ...

9. hunter

hunter мандрівник

95%?
    Ти теж дзеркальник?

10. Кохана

Кохана LuBimaya

що значить теж?

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Люди. Ну ви даєте! Знов вішаєте людину без її відома! Такого не можна робити! І чого Масіні?!! Деріала вішаймо! Ви думаєте він заганяється? Ніфіга! Точніше він заганяється, але лише тим, що робе те, що й говорить. Уявляю як йому смішно.
    Я з телефону і цитувати не зручно, але десь він писав, що "поводиться як завжди". Дивна фраза і там вона так ненав'язливо була вліплена. Він маф. Переконаний в цьому. І ще й внаглу нас перевішує і перестрілює.
    От згадайте, як він кричав, що в перший день треба рандомно вішати, а з другого робити висновки. То які ж висновки можна буде зробити? З чого їх робити, якщо в день 1 вішали рандомом? Безглуздя. А він далеко не дурень.

12. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Лан лан вы меня раскусили. Пожалуй терь можна и вскрываться. Итак, я мафия 2 ранга и не босс. Союзников конечно же не выдам, это не мой приоритет. Связками я не успел спалиться, поэтому зря не старайтесь увидеть то, чего нет. В обмен на то, что вы повесите не меня сегодня я уговорю босса пропустить ночью ход и у вас будет ещё день, чтоб вычислить остальную мафию.

Зачем я это делаю? Ну просто вы в жестоком минусе, я даю вам шанс.

Итак, вы согласны на мои условия? Согласием будет считаться *Да* 6+ игроков. Надеюсь вы сделаете все правильно и разумно.

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А, забув же найголовніше! ДЕРІАЛ.

14. Masini

Masini Well-Known Member

Круть... Нирванку убили прям по моему заказу :)))
    Дэриэл не маф, я бы не стала его вешать во всяком случае. Не будет маф так сильно палиться и усиленно вешать мирного... Разве что Счастливая маф и ее почему-то срочно надо было спасти.

Лапочка, иди правила почитай

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Масіні, Деріал - маф. Він і не палився. Він вів себе, як завжди. Розв'язно. Просто на іншому боці.

16. hisp

hisp Well-Known Member

:haha: ..........

17. Masini

Masini Well-Known Member

Ай, буду завтра на трезвую голову читать

18. hunter

hunter мандрівник

ДЕРІЕЛ - не хочеш грати - то тобі смерть!

19. Masini

Masini Well-Known Member

Все? А поцелов поговорить?

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

И верни утку!!!

20. Кохана

Кохана LuBimaya

а что ж там, милочка, такого написано, что говорило бы о твоей мирности?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)