Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. urdoma

urdoma Well-Known Member

Ребятки, не могу писать долго - пока пришла с работы и собрала вещи, сейчас вызвала такси - у меня поезд через час ...

Быстренько, что успела. прочла, но свое мнение сложила еще вчера .. Сегодн, конечно, Астрал ... Остается Любимая ...

Я никак не смогу проголосовать, если будет раннее окончание партии, поэтому, если вы хотите закончить партию пораньше, а меня не будет на форуме, и ночью меня не убьют, можно подать голос красным против Любимой, но на завтрашний день ... Сейчас ее голос не выделяю, что бы не перебивать голос против Астрала ... объяснения - и так уже все ясно ...

Полагаю, мафии лучше сдаться ... Удачи городу!!!! Но пасаран!!!!))))))
    Уезжаю ...

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Урдома, проголосуй за кінець дня синеньким...

3. Кохана

Кохана LuBimaya

Люди, та не марнуйте на мене хід! Ну ви ж знаєте, що я старійшина! Нащо той цирк...
    Астрал, за кінець

4. Astral

Astral Реаниматор

Так и знал!

:)))

Всё в мире относительно ;)

Видимо, как раз сейчас отправляется.

Цирк - чтобы было где тюленям танцевать и медведям жонглировать собачками.

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------

А меня вешают? Спалился, да?
    Ладно, у меня тоже давно подозрения, что маф - Астрал.
    За окончание дня.

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Довго бум тягти кота за яйця?
    Нема бажання дограти бліцом, як у вампооборотнях?

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я не проти, але як з Урдомою?

7. Персі

а шо таке з Урдомою?

---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

А, вже бачу
    Мі скузі, я троха нетвереза, важко вникнути хто шо пише
    тоді до завтра

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Давайте випитаєм у ведучої хто останній маф, поки вона нетвереза :)))
    Чому ти не зробила того, про що я просила вже кілька разів?

9. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ужас......о_Оо_Оо_О
    Хто посмів?:)))

10. Astral

Astral Реаниматор

Извини, так надо было. Для общего дела.

А причём тут Овод?

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Блін, ну це ж капець! Жодного допису, наче нікому нічого не треба. Ця гра перетворилась на казна що!

13. Astral

Astral Реаниматор

Не надо было Астрала вешать!

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я вже тут. Думаю так. Чому прибрали Патлатуса, а не мене чи тебе? Ти вважав мафкою Любімую, я вся в сумнівах, Патлатус теж Любімую б вішав, якби лишився. Отже, ти і він вважають Любімую мафкою, я сумніваюсь. Якби вони вбили цієї ночі мене, а завтра - когось з вас, то лишився б ти чи Патлатус і голосував би проти Любімої. Але мене не вбили, а вбили того, хто б вішав Любімую. Цієї ночі напевно вб'ють тебе, бо ти теж би вішав Любімую. А мене лишать, бо я можу проти Урдоми голосувати. Значить, вони не хочуть, щоб в останній день хтось з нас вішав Любімую (ясно, що Урдома буде проти Любімої, а Любімая проти неї і голос когось з нас буде вирішальним). Отже, Любімая - маф! Бо якби вона була мирною, а мафкою була б Урдома, то б мене повішали цієї ночі замість Патлатуса!
    Тепер вони знаючи ці роздуми, може приб'ють мене, щоб показати, що моя теорія неправильна. Ти на то не зважай і вішай Любімую!

Коли прочитаєш це послання, проголосую за кінець дня.

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Прочитав, але день вже й так скоро закінчиться.

---------- Додано в 19:54 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

Не парся.. В мене є певні думки і вішати якраз Любімую і треба...

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну то за кінець.

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А толку? Урдоми то немає.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вона навіть голос на завтра лишила. Сумніваюсь, що навіть якщо зможе зараз прийти, то щось толкове скаже, або змінить голос, то і так вже нічого не змінить.

19. Персі

Кароч, народ, формально синенького від Урдоми немає, але
    я розцінюю як її згоду на швидше закінчення ))

Повішаний Астрал - мафія

Ніч закінчиться, як тільки отримаю всі НД

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

Вночі вбита Нірванка, мирна

Настає сьомий день, він триватиме до 21.00 неділі

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Такс... ну а тепер розпишу в чому мій план заключався. Любімая, якщо ти пам'ятаєш, я говорив, що знаю, що ти часто в грі натякаєш на свою роль і коли ти натякнула на старійшину, то я відразу зрозумів, але мафи, мабуть, провтикали (та й мирні не помітили) і Хантер почав натякати на старійшину теж. Тоді я відкрив те, що старійшина вже є і Хантер почав задкувати. Це ще більше доводило, що ти рольовик, а він маф.
    І ще одне. Думаю мафи проголосували проти Урдоми спеціально, щоб ми подумали, що це підстава мирної, бо ж ми то знаєм, що там зібрались далеко не дурні.
    Розуміючи те, що маф, скоріш за все, Урдома я вирішив гнати на тебе, Любімая. Адже мафи залишають в грі тих, хто мислить вигідно для них. Це було і своєрідною перевіркою мафовості Урдоми. Раз я дожив - значить мафам подобався хід моїх думок (а я говорив, що вішатиму Любімую), тож Урдома - мафка!!!
    В цьому і заключався план, про який я говорив.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)