Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Patlatus

Patlatus Well-Known Member

Дякую.:good:
    Дякую.:good:

Список дискваліфікованих мене б задовільнив :)

Ну кому зрозуміло, а кому, як Шелдону, необхідно що разу показувати табличку з написом Сарказм)

2. Patlatus

Серйозно? А чого ж ти тоді боїшся?
    Наприклад, чи ти боїшся того, що мафія програє, чи не боїшся? :)

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

уявила :haha::haha::haha:

4. Patlatus

Я зранку писав.
    Ми повинні шукати провтикуючу мафію, мафію, в якої проблеми з інтернетом або в особистому житті; яка не здатна злагоджено в командній роботі проголосувати в останній момент з іншими мафами.
    Чому: реально, спалення чотирьох мафів відбулося через провтик трьох гравців: двох мирів і мафії.
    Провтикала мир Урдома.
    Не проголосувала за себе, отримала -1 проти себе. +5 голосів мафії, і це могло б переважити 5 голосів за Хантера, бо я вирішив погратися в маніяка-одиночкою, чи в камікадзе - вирішуйте, як хочете, я захотів виловити мафів самостійно.
    Я думав, якщо Овод - мир, тоді мафи погодяться на його кандидатуру, і зіллють його, а я встигну потім переголосувати за Хантера.
    Час йшов, а мафи не палилися. Я вже думав, що вони і не спаляться, бо Овод - таки мафія, і їм не вигідно голосувати за свого.
    Оскільки я новачок у форумних іграх, я не доганяв, що ситуація може змінитися в останню секунду, і офігів, коли мафи почали зливатися неначе як ляльки в ляльковому театрі на шнурочку рівно по команді лялькаря в 21:00.
    Якби я знав про це, то знав би, що мені теж треба було б переголосувати рівно о 21:00 за Хантера.
    Провтикав я.
    Потім я побачив пост урдоми, де вона проголосувала за Хантера після закінчення голосування, вирішив, що і я ще встигну, поки Персі не оголосила результатів, але коли я почав писати пост, пост не відправлявся, бо в ньому не було 10 символів, коротше, я провтикав, і спромігся переголосувати лише о 21:07.
    Потім я кайфував на радості, думав, все круто, ми вже злили всіх мафів, залишилося їх перестріляти, і все.
    Потім мене здивувало те, що мафи теж радіють, хоча за логікою, вони б мали посипати голову попелом, адже вони здули!!!
    Я почав шукати протиріччя в своїх думках, цілу ніч не міг заснути, потім додумався, і на ранок виклав нову теорію, яка базувалася на тому, що мафи з Урдомою майже одночасно почали переголосовувати.
    Зранку запостив свій черговий биґ пост, і так тішився собою, як мала дитина - ура, я розв'язав цю логічну головоломку.
    Потім дивлюся - а мафи знову не реагують, далі радіють, і я почав знову шукати протиріччя у своїх думках, невже я знову помилився, і мафія - сашка або нірванка?
    Знайшов цілу купу доводів на користь обох гіпотез: сашка до мене часто чіпався, намагаючись навести на шлях істини, нірванку я ще колись підозрював босом на рівні з Оводом.
    Почали здавати нерви, коли я подумав, що вийде, якщо я залишуся утрьох з іншими гравцями, і стоятиму перед проблемою вибору, реально, я почав божеволіти, переглянув профайли спалених живих мафів, почав посилання на контакт христі, думав, запитаю її, а може вона скаже, хто остання мафія, і таким чином я зможу уникнути колапсу моєї голови?
    А то вона мене вже реально пару днів болить від думання.
    До речі, якби ми почали підозрювати дівчинку в тому, що вона бреше, і є мафією, був шанс, що мафи б її не вбили, але до того я додумався вже аж тепер.
    Крім того, якби дівчинка погодилася піти до Урдоми, і сказала б усім про це, був реально шанс, що мафи б залишили в живих ще одного мирного.
    Навіть, якби ми не вішали Урдому наступного дня - ми могли передумати. Отже, або ніхто не в'їхав в мій план, або мій план був не такий вже і геніальний.
    Потім, Астрал...
    Не знаю, збиває він нас з пантелику, чи є шанс, що його слова можна використати проти нього самого, але...
    Він питав про те, чи ми далі будемо перечитувати одне одного. Отже, остання мафія писала мало, або взагалі нічого не писала, як любімая, або він хотів, щоб ми так думали.
    Зрештою, потім я ще раз все обдумав, і зрозумів, що мафи МОГЛИ виграти, якби ОСТАННЯ МАФІЯ НЕ ПРОВТИКАЛА.
    Отже, третій гравець, який провтикав цирк під час голосування - це була остання мафія.
    Чому мафія могла провтикати, якщо вони, мабуть, вже давно домовилися в чаті чи в скайпі про спільні дії?
    Мабуть, через те, що в останньої мафії були проблеми з інтернетом або в особистому житті, саме тому вона не була здатною злагоджено в командній роботі проголосувати в останній момент з іншими мафами, і, таким чином, забезпечити їм дострокову перемогу.
    І наразі, я теж вважаю, що це любімая.
    Хоча я досить сильно сумніваюся, і можу помилятися.
    Отож,
    1. nirvanka - Любімая
    4. LuBimaya -
    6. urdoma -
    8. Sashka-ua -
    12. Patlatus - Любімая

Мафи, я не антикілер, я блефував, щоб ви мене не вбили, бо всі і так вважають мене мирним.
    Можете вбивати.

5. Astral

Astral Реаниматор

А поподробнее?

:haha:
    Зачем? Этой мафии и так несладко приходится!

А Пенни тебя не привлекает? :)))

*молчу*
    Эээ, я имел в виду, появляться в партии.

Вопрос не имеет смысла. Как я могу кого-то подозревать, когда я знаю, кто?..

По логике, если "кроме ветерана", то ветеран - это как раз тот, кто, оставшись 1 на 1 с мафом, выигрывает.

Вот! Я тоже всех подозреваю. :good:

---------- Додано в 20:48 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Вот не надо, Хантер помог городу. Он палился мафом!

Главное - внимательней меня читать, там ещё и не такое найти можно.

Кончик носа подойдёт? ;)
    Если скажешь, что ты ошибалась и я не маф, то не будем вешать :)
    Хотя не, не получится... Всё равно повесят ведь. И меня ещё потом.

6. Patlatus

маякніть хтось, як день закінчиться, окей?
    0934311629
    щоб я тут не висів в інтернеті

7. Astral

Astral Реаниматор

За такое не "убийство", а "бан" ("килл") дают.
    В смысле, за общение именно об игре.

Вот зачем я начал тему...
    :)))

Судя по картинке, ту крысу ты боялась и решила устранить угрозу?

8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

а де ти висів будеш? :)))
    :haha::haha::haha:

9. Astral

Astral Реаниматор

Одно другому не противоречит. Можно поискать у меня палево и попробовать доказать, что я маф. Хорошее я тебе придумал занятие на ночь?

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я залишаюсь при тій же думці, що ти най****... логічнша людина в грі! Якби ти приливав дипломну, то не був би в трансі? нє?

11. Персі

Повішана Христинка, мафія

Ніч триватиме, поки я не отримаю всі НД, або до 22.00

12. Patlatus

Мирні, думаю, перемога близько.
    Ми зараз перевішаємо всю спалену мафію, а потім залишиться одна самотня провтикуюча мафія, а вона може просто провтикати і не відправити ведучій НД...
    Взагалі, нам невідомо, як сильно пощастило, що остання мафія виявилася провтикуючою.
    Коли я будував свій химерний план з голосуванням за Овода, коли я розпорошив голоси за Хантера, я навіть і мріяти не міг про те, щоб остання мафія виявилася провтикуючою.
    Уявіть собі, якби вона проголосувала тоді за Урдому, тоді ми б програли ще кілька днів назад.

До речі, питання до Персі.
    Якщо жива мафія завтикає, і не відправить ведучому НД, чи може мертва мафія відправити ведучій замість живої НД?

13. Персі

може
    ............

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

нарешті розумні слова!!! (особливо перші!)
    Я за що й говорив, що вирішувати все-одно доведеться все в кінці трійці тих, хто виживе!

15. Patlatus

блін, як же ж ти не доганяєш, я хотів тебе очорнити перед мафією, щоб вони тебе не вбили цієї ночі або наступної!!!!
    Адже вбивають мирних, яких ніхто не підозрює!!!

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

зле. Я засмутився. :sad:

16. Персі

Вночі вбито Патлатуса, мирного

Настає шостий день, він триватиме до 21.00 суботи

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Астрал За закінчення дня. А далі Любімую і все.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Патлатус, ти молодець, що так багато думаєш. Але! Я думаю, що мафи не палились. Якби в того мафа, який ніби-то провтикав, не було б нету, або були б особисті проблеми, то інші мафи б знали про це і взагалі б не влаштовували цієї комедії!
    Розказую як то відбувається з мафами, якщо серед них є Хантер. Вони сидять в спільному чаті в скайпі і спілкуються. Під кінець дня вони придумують геніальний план (і саме геніальний, а не провтикуючий, бо вони хитрі), домовляються про голосування на останній хвилині, набирають у вікні набору допису голос червоним, чекають на 20:59 і разом голосують. Якщо нема того мафа, якого їм потрібно для переваги голосів, то вони ясно що не роблять цього, щоб не спалитись, ну бо нашо? Отже, варіанти:
    - вони провтикали з підрахунком голосів. Але! Хантер ж питався в темі яка ситуація з голосуванням і я ще тоді кидала список голосів. Отже, вони знали добре скільки голосів є. Знач відпадає.
    - думали, що голос Урдоми проти себе рахується найпершим, а отже вона б висіла. Але в позаминулій грі якраз я питала у ведучої як цей голос проти себе рахується - чи першим чи останнім. В тамту гру грав Астрал точно, решта - не пригадую. Тобто мафи б мали знати, що голос Урдоми проти себе рахується в останню чергу. Або перепитали б в Персі як то є, якби не знали. Знач варіант відпадає.
    Висновок: мафи не провтикали, це було сплановано. Але що вони планували?
    а) витягти Хантера і в когось з мафів просто нет заглючив? Ну навряд.
    б) відмазати Урдому-мафа, щоб ми її не вважали мафом?
    чи додумались до того, щоб:
    в)Урдому-мира підставити, щоб ми подумали про варіант Б і відповідно ми б Урдому вішали, а не справжнього мафа?

Поки не закінчилась ніч, відпишіться, будь ласка, по списку, кого б ви вішали після Астрала:

1. nirvanka - Любімая
    4. LuBimaya -
    6. urdoma -
    8. Sashka-ua -
    12. Patlatus - Любімая

Є одна думка. Але треба, щоб ви обов'язково відписались до кінця ночі, щоб я встигла цю думку озвучити, бо мене можуть прибити.

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ----------

Поки писала, ніч закінчилась.
    1. nirvanka - Любімая
    4. LuBimaya -
    6. urdoma -
    8. Sashka-ua - Любімая.

Любімая і Урдома - відпишіться кого б ви вішали після Астрала.
    Якщо відпишетесь, то проголосую за закінчення дня.

Астрал.

19. Patlatus

Щасливої гри.
    Дякую, мафи.
    А то мене вже голова розболілася. Кілька ночей посплю спокійно:)
    Ще раз всім щасливої гри.

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

Професія зобов'язує:)

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Перебіглась по дописах Астрала. Цікавинки:
    Цікаво - чому б це Астрал ходив по лінку і перевіряв чи Урдома голосувала проти Деріела чи ні. Мене особисто цей момент не зацівавив, поки Астрал не написав про те, що там не було виділення червоним. Чому він звернув на то увагу? Бо він стежив за тим, як мафи голосують і як проти мафів голосують. Деріел був мирним, отже зацікавленість голосуванням Урдоми може говорити про те, що маф таки вона.

І ще один момент:
    Про що він? А ось про що (голоси проти Урдоми тоді на тій виставі):
    Невже все настільки просто? ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)