Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Patlatus

Patlatus Well-Known Member

Ми повинні шукати провтикуючу мафію, мафію, в якої проблеми з інтернетом або в особистому житті; яка не здатна злагоджено в командній роботі проголосувати в останній момент з іншими мафами.

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Любімая саме такою і була.

3. Patlatus

Ура! Мафе знайшов мою улюблену картинку)
    Поставлю собі на аватарку! =)
    Я - Шелдон. Або Леонард. На вибір глядачів.

Смали ще))):haha::haha::haha::haha:

о_О А хіба ви не зустрічаєтеся щовечора в чаті?

Я найменше підозрюю Урдому, а ти?;)

Нє, там був явний натяк на оргсекас.

Ну та, а сашка так зразу взяв і відкрив)

4. Patlatus

Між іншим, а я справді туплю, і далеко не вперший раз, бо граю в перший раз. А все тому, що я не доганяю, хто такий ветеран? Це рольовик чи що?
    Хто такий ветеран? (це вже без сарказму, я насправді не знаю, хто такий ветеран)

це так задумано.

Гм, а де авторські права копірайту? Я казав про те саме, що нірванка, ще колись. Але тоді я ще надіявся, що буде дівчинка, і заблочить боса.

А це вже підозріло. Мафи казали, що вони вже давно хотіли закінчити день... Може, то ти маф? Ти ніколи сам не стверджував, що ти мир.
    Блін, але ж частина мирних теж вже проголосували за закінчення дня...
    І розберися тут...:dntknw:

Ти трохи в трансі? Ще досі не можеш відійти від того, що не встиг тоді переголосувати за мирну Урдому?
    Блін, якщо ти мир, та ж треба вже перечитати всі пости! А може, в тебе завтра не буде шансу перечитати всі пости і проаналізувати усе?
    Або ти зовсім не боїшся цього, отже, знову повертаємося до того ж питання, ти маф?

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

Я зараз на разі підозрюю після Астрала всіх: і Нірванку, і Сашку, а найменше Любімую, а після неї Урдому.
    за закінчення дня

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ні, не розглядала. Я вчора перечитувала її дописи. Вона взагалі нікого практично не розглядала.
    Ти теж :)
    А тобі нащо знати? Якщо я проста мирна, то тобі то нічого не дає. Якщо я якийсь рольовик, то я б відкрилась, якби мала чим помогти мирним. Якщо не відкриваюсь, то значить ще можу щось дізнатись, або принести користь мирним. Після гри зрозумієш ;)
    Пост з тим, де я кричу і багато роблю, а потім змиваюсь - в студію!
    Чому ти так кажеш? Я от пояснила чому тебе мафом вважаю. Зокрема не через малу кількість дописів, а через мало вагомі. Без пошуків, без роздумів. Ти ж можеш. То так як Хантер перед повішанням - тільки казав, що він не маф, а нічого не робив для допомоги місту.
    Любімая, ти - старійшина?
    То хто? Не шарю. Хтось в аську/скайп випитує?
    АААААА!!!! :haha: Дякую! :preved: То напевно перший раз такий пальож мафів зустрічаю, коли відкрито кажуть хто мир :))) Сильно інші мафи дали тобі по вухах за це? ;)
    (зараз Патлатус скаже, що то я палюсь, бо мафові дякую :))) )

Патлатус, ветеран - це така роль серед мирних. Якщо лишається він і маф чи маніяк якогось дня, то місто виграє. В інших випадках 1:1 - це перемога мафії.

Патлатус має рацію. Треба написати свої думки, бо невідомо кого приб'ють, а думки можуть пригодитись решті. Кого вішати після Астрала?
    1. nirvanka - Любімая
    4. LuBimaya -
    6. urdoma -
    8. Sashka-ua -
    12. Patlatus -

6. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Та!!!о_Оприкинь....

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ----------

nirvanka - Христинка
    LuBimaya - Христинка, за кінець
    urdoma - Христинка, за кінець
    Sashka-ua - Христинка, за кінець
    Patlatus - Христинка, за кінець
    Astral - Христинка, за кінець

А шо сі стрєсло....?Чо Христинку вішаєм?:)))
    Та...і за який кінець Христинку вішати?:eek::eek::eek:

7. Patlatus

У своєму пості я перепитував самого себе, чи ти розглядала контраст, як мафію. Бо я, між іншим, мав щодо неї деякі підозри, але так і не висловив їх. А можливо, даремно. Може б, тоді мафи її не повісили.
    Я помітив таку цікаву особливість, що мафи вистрілюють тільки тих рольовиків, кому ми віримо, що вони рольовики.

Наразі я перевіряв твою реакцію, як ти відреагуєш на пряме запитання.
    Тобто, перевіряв, чи ти маф, чи ні. Тобто, чи ти палишся, чи ні.

Я її вже питав, вона не реагує.

А ти хочеш, щоб я сказав, неначе ти палишся, бо мафові дякуєш? =)))\

Дякую, я думав Персі мені пояснить, але вона або не бачила мого поста, або сама не в курсі.
    Тоді введіть цю роль в правила, бо читання цих правил у мене викликало когнітивний дисонанс, оскільки означення ролі ветерана попередньо не було подано.

Дивно, а ще вчора, чи коли то було, пару днів назад, ти дотримувалася іншої думки:

8. Patlatus

так в аську чи в скайп?

:haha::haha::haha:
    Христинку, за шию=))))

Зараз, мабуть, сашка прочитає мій пост до нірванки, і знову скаже, що я намагаюся вкласти імпульсивні та нелогічні вчинки і пости гравців в логічну структуру ідеальних роботів.

9. Patlatus

10. XrustunkA

Вкантактє:)))
    Так то ти!:wacko: перестань мені писати,ато подумають шо ти маф:))
    Шия то не кінець:tongue:
    о_О

11. Patlatus

Чесно кажучи, мені вже зараз не дуже подобається ця моя ідея.
    Я багато разів тупив, може, туплю і цього разу. Те все, що пишемо ми тут, ми робимо для себе, але мафи теж це перечитують, і наші думки в них просто на долоні.
    Крім того, ми явно спілкуємся із одним із мафів, припускаючи його гіпотетично мирним, він теж бачить, як ми розмірковуємо, і що ми пишемо.
    Припустимо, ми всі визначимо для себе в плані на післязавтра повісити мирну, тоді мафи точно її не вб'ють найближчі два дні, і нам (тобто, можливо, вам - тим, що залишаться) буде важче визначитися з тим, кого вішати.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А хто?
    Розглядала до того, як вона відкрилась, в групі мафів Хантер - Христинка - Астрал - Урдома, які мені вийшли в цю групу мафів згідно табличок.
    Браво, дуже логічний висновок :))) Ясно, що мафи вистрілюють в першу чергу більш небезпечних гравців, тобто рольовиків. І ясно, що якщо рольовик відкрився, то вони знають, що він не бреше (бо знають, що він точно мир), а не так як ми - думаємо, що то або дійсно рольовик, або маф прикидується. І ясно що, якщо інших варіантів нема, то вішають найбільш підозрілого на рольовика ;)
    Я хочу, щоб ти нарешті зрозумів настрій і стиль гри :) Якщо хтось каже "я не маф", то не означає 100%, що він не маф. Якщо хтось не каже "я мир", то це не означає 100%, що він не мир. Це взагалі нічого не означає! І жарти нічого не означають! Жартують і мафи і мирні. Це ж гра. А ти всьо так серйозно сприймаєш :)))
    Це додаткова роль. Додаткові ролі, якщо є в грі, то описуються в шапці теми. В цій грі його нема, бо нема в списку ймовірних додаткових ролей. Відповідно правило
    говорить про те, що в ситуації 1 на 1 виграють мафи, бо ветерана нема.

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

То рекомендації, а то план дій. Будь ласка, відпишись в ту табличку, якщо неважко.

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

Ти в чомусь правий. Але я от собі подумала так: якщо я лишусь в останній день з Любімою і Урдомою, то я збожеволію від цього вибору! Тому буду прислуховуватись до думок інших мирних. Якщо хтось інший лишиться з нас на кінець, то йому то пригодиться.

13. Patlatus

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Патлатус, тільки мафи можуть поза цією темою про гру спілкуватись!

15. Patlatus

Власне кажучи, я в цьому пості натякав на те, що мафи ще досі не повішали любімую, хоча вона нібито натякала на роль старійшини.

Але хтось якісь висновки та й робить, авжеж?

Ну тоді варто в правила додати пункт - список можливих додаткових ролей, щоб той, хто читає правила, зміг зорієнтуватися, хто такий ветеран.

Скажи, коли ти закінчиш день, я відпишуся під кінець ночі, щоб мафи не встигли нд поміняти)

Я вчора думав про те саме, коли це писав.

---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ----------

Угу, а ще заборонено карму ставити і коментар через терези:
    однак Гісп два чи три рази це зі мною робив, і я не помітив ніякої реакції.

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

Можеш сказати іншим мафам, нехай вони мене вб'ють цієї ночі за це.
    (за те, що намагався порушити правила, і вчинити тиск на тебе, щоб ти здала останню мафію)

16. XrustunkA

а во глянь;)

о...вже біжу!!!:)))
    А ти бачу не в курсі з ким звязався:)))

17. Patlatus

---------- Додано в 18:30 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

До речі, а в правилах не сказано, що не можна про гру спілкуватися, сказано - що взагалі не можна спілкуватися, щось я сумніваюся, щоб гравці, які довго грають в мафію, не спілкувалися між собою поза цією темою, так що рекомендую уточнити правила, щоб вони відповідали тому, що ти говориш, припустимо, так:

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Добре, після гри цим займусь.
    Я закінчу день, коли всі відпишуться в той список.

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ----------

А яку ти хочеш реакцію? Публічний розстріл? :))) Дискваліфікують його, не переживай ;)

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

То і так зрозуміло, що про гру, а не про катастрофу в Японії ;)
    Ок, спеціально для тебе пропишу :)

19. Patlatus

А що, невже ти реально боїшся, що я - антикіл?

20. XrustunkA

о_О
    Я?Боюся?:haha::haha::haha: і не мрій....в мене малий список того,чого я боюся...і ти не в тому списку:tongue::tongue::tongue:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)