Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

народ, не тупіть... я через кожен свій пост натякала на те, хто я ... Сашка то зрозумів ще вчора...

2. Patlatus

Patlatus Well-Known Member

То ти старійшина? Блін, старійшина ти, чи не старійшина, коли в нас закінчиться список спалених мафів, нам прийдеться робити якийсь вибір...

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

і відпиши, кого б ти вішала, після Астрала, будь ласка.

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

Сашка, коли зайдеш в гру.
    В грі з вампірами і оборотнями, ти писав про те, що
    чи ти не вважаєш аналогічним постом цей:

3. Кохана

Кохана LuBimaya

ну тут два варіанти... або урдома, або нірванка - уж сильно вона проти мене агітує...

---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ----------

тут має бути табличка САРКАЗМ

4. Patlatus

сарказм, не сарказм, в нас лишається один спалений маф, і не відомо, хто останній неспалений маф.

Крім того, нірванка погоджувалася і на кандидатуру Любімої, і на кандидатуру Урдоми, от тільки не пригадую, чи розглядала вона контраст як мафію...
    А я зациклився на Урдомі\Любімій.

Хоча ще Сашка є... Найменш підозрілий.

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

До речі, Нірванко, хто ти?
    Ти тільки казала, що ти не маф.
    Ти не казала, чи ти рольовик, чи мирний.

5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А можна скоротити ще якось по-інакшому?? Ти за всіх проголосуєш чи як?

6. Patlatus

Очевидно, мафи не будуть вбивати Любіму чи Урдому вночі, бо ми їх розглядаємо постійно як гіпотетичних мафів.
    Сашка, відпишись, бо якщо тої ночі вб'ють мене або тебе, то після того визначитися не вийде...

---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

Я мав на увазі, коли всі відпишуться, і вирішать, що робити далі.

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

ну що за люди! 1:1 НЕМАЄ!!! Це рівносильно програшу мирних!
    правила треба читати!

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ----------

а себе в списочок внести, нє????

---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

Це по-твоєму була б допомога??? Не вішати нікого і дати мафам дві ночі підряд стріляти?

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

Христинка за закінчення дня

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

Треба перечитати її дописи спочатку, але я зараз трохи в трансі... Ще спочатку гри вона була дуже підозрілою. Я вже писав про то. Забігала, кричала про те як багато робить, а потім змивалась лишивши безтолковий неаргументований голос... Але далі наче включилась в гру... Шукає мафів ( чи вид робить)... Та я вже теж говорив, що Нірванка шикарний актор, тож із списків її викидати не слід. Але поки що я б її не включав у список основних підозрюваних мафів...

Тепер про Любімую. Вскривається старійшиною (непрозорі натяки), але не відкрито... На неї не схоже. Ну понатякала, ну зрозуміли всі хто ти і навіть наголосили... Я очікував, що вона відразу це й підтвердить.. Аж ні - виляти почала!
    І ще одна "неувязочка". Після того як вона дала знати, що старійшина, на це ж почав натякати й Хантер. Хотіли обоє вскритись однією роллю, щоб відмазати когось одного на 100%???

8. urdoma

urdoma Well-Known Member

Сашка, это подозрение, я правильно понимаю? Ответь ... у нас перевес пока всего в один голос - мафов-то по ночам некому стопорнуть ... иначе получится, как в ситуации в той игре, когда остались я , ты и Нирванка ...

9. Кохана

Кохана LuBimaya

мля....

зараз іду шукати твій один пост....

---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ----------

урдома, що думаєш ти? хто маф? я чи нірванка???

10. urdoma

urdoma Well-Known Member

За окончание дня

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

не могу сказать сейчас ... давайте проживем еще день и посмотрим ... я видела здесь таких актеров - мама дорогая ... я по сравнению с ними - малэ щеня ... :pardon:

---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ----------

У меня вопрос к Сашке - ответишь на мой предыдущий пост, хорошо?

Тогда до завтра - пошла спать ...

11. Кохана

Кохана LuBimaya

ти кричав на мене.. що мені ще було робити? і все одно всі й досі мене мафом вважають тільки із-за моєї відсутності...

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Звичайно це підозра.
    Ну як ви не зрозумієте, що полюбому "получится, как в ситуации в той игре, когда остались я , ты и Нирванка ..." Зараз ми методично вішаєм двох мафів, а вони відстрелюють двох мирів. От тоді все й буде вирішуватись. Знову, мля, між трьома!

---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

А ти тоді так мене й послухала! Наступним же постом остаточно сказала ким ти є. тоді вже ховати тебе сенсу не було і я твої цитати виклав повторно, щоб у нас був ще один вскритий мирний рольовик, а ти замовкла, ніби то до тебе й не відносилось. Так само й Хантер робив. Спочатку натякав, а потім кричав, що він не вскривався, а то ми самі собі таке вскриття вигадали, знайшовши уявні "натяки" в його постах.

13. Кохана

Кохана LuBimaya

Сашка, ти як в анекдоті...

---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ----------

А я не казала, що я не старійшина!!!!

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

От і я про те! Ти ні спростувала це ні підтвердила. Це можна було б зрозуміти в тому випадку, якби ти хотіла приберегти роль. Але ж, в той же час, ти кидалася такими натяками, що й дурний зрозуміє хто ти є. Таких дій з боку мирної я не розумію!

---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ----------

В мене є один план! Але відкрити його поки не можу. Я майже впевнений, що остання мафка Любімая. Думаю все буде добре в нас в цій партії, тож Урдома, можеш не паритись.

15. Кохана

Кохана LuBimaya

апятьдвадцадьпять...
    і дурний не зрозуміє... то якого ж милого це не зрозумів ніхто, крім тебе????

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Розслабся і насолоджуйся. Ми все зробимо максимально безболісно. Вірьовочку намастимо милом.... :)))

17. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

:haha:
    Так,я маю такі підозри!:))):tongue:

---------- Додано в 07:54 ---------- Попередній допис був написаний в 07:52 ----------

ужяс...........на мене наїжджаютьо_О

18. Astral

Astral Реаниматор

Хм? А что вчера такое было, что я даже не помню, что себя вешал?

---------- Додано в 10:06 ---------- Попередній допис був написаний в 10:01 ----------

Неужели я дал повод?..

Между прочим, никто не заметил, а ведь у нас сенсация. Наш друг впервые проявил

---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ----------

Ну вот, опять *сарказм* испарился...

Держи табличку всегда с собой!

---------- Додано в 10:31 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ----------

А как вам такой вариант: допустим, Нирванка мирная, но все сейчас специально начали так говорить, чтобы мафы её не убили ночью?

Надо чаще встречаться! (с)

Вы пишите, пишите, кого меньше подозреваете! ;)

Чтобы одна приготовила еду, а вторая помыла посуду?

Ладно уж, открывай.

19. Персі

Персі La mafia è immortale!

ошибочка вышла :)))

20. Кохана

Кохана LuBimaya

ага, ну тут все ясно.. маф таки урдома....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)