Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

я вже........

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:37 ----------

Чого ти так в цьому впевнена??

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Чому ти так в цьому впевнена??

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

Якийсь глюк форуму! В детальніше помістив лише відео, а всі наступні дописи самі туди ховаються!!!

3. Astral

Astral Реаниматор

Ну, маф. Что, убить меня теперь за это?
    Дайте поболтать!

Астрал не курит, даже когда палится ;)

4. Patlatus

Patlatus Well-Known Member

Пост сашки просто ігнорую, рекомендую йому те саме робити з моїми постами. Занадто багато кількості ненависті на одну букву.

Ну в нас і партія.
    Ком мертвий, а коли був живий, то забив на гру і першу ніч нікого навіть не перевірив.
    Док мертвий, а коли був живий, відволікав увагу від мафії, і ще лікував мафію.
    Броніка ми повішали, який теж відволікав увагу від мафії.
    Ще двох просто мирних ми втратили або повісили (серед них міг бути ще один рольовик).
    Але навіть якщо хтось із них був рольовиком, то очевидно, що Гісп (Хісп) був не старійшина, а Хонда - не антикіл.
    Залишилася у нас, повторюся жива дівчинка - єдиний наш козир.
    Це просто чудова роль, нею можна користуватися як заміною ролі лікаря і спеціалізованого кома одночасно.
    По-перше, якщо дівчинка вгадає боса, то не прийдеться нікого лікувати, вона стане неначе лікарем.
    З іншого боку, якщо вона вгадає боса, і ніхто не помре, то вона автоматично визначить як спеціалізований комісар особистість боса.

Мафам не вигідно не ходити. Якщо вони не походять, ми будемо мати в запасі ще одного мирного, тобто, будемо мати право на одну помилку.
    Зараз наразі ситуація критична. Якщо не вгадати боса і якщо мафи не пропустять хід, різниця кількостей мирів і мафів залишиться 1, і потім наступними ходами ми будемо змушені що разу не помилятися.

Окей. Я проголосував просто, щоб ви з нірванкою на мене не чекали, якщо мене не буде в той момент онлайн.

В принципі, це ти повинна вирішувати, до кого ходити.
    З одного боку, ми всі ризикуємо не знайти останнього мафа і програти, але, з іншого боку, ти ризикуєш більше, бо якщо не вгадаєш, тебе ж замочать.
    І ще одна річ. Якщо бос стріляє в дівчинку, а дівчинка блокує боса, то ж буде все класно, ніхто не помирає?
    До речі, ролі розподіляє ведучий? Тоді не дивно, що тобі дали цю роль, судячи за твоєю аватаркою)))
    Ще навіть фотка в профайлі є... Я часом не бачив тебе на якомусь концерті?
    Якщо вгадаєш боса, то я тебе просто розцілую)

Ми з Нірванкою вважаємо, що бос - Урдома. Блокуй поки що її. Якщо вона мирна, це їй ніяк не загрожує.

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

Ще одне таке, що я подумав.
    Якщо когось вночі вб'ють, голосуємо далі по списку - Астрал, Христинка, ?(Останній невідомий: Урдома\Любімая)
    Якщо вночі нікого не вб'ють, це означатиме, що Урдома - бос, голосуємо Урдома, Астрал, Христинка.

5. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Мені чуйка деріела каже, що тре Астрала з Христинкою місцями поміняти

+ ще є оця штука
    Баламут – оббріхує будь – якого гравця. Якщо когось оббрехав і до цього гравця вночі прийшов комісар, ком отримає перевірку «мафія».
    Якось вони так легко троє спалилися, то хтось з них 100% ним є, і чи наприклад переходить до нього можливість стріляти, при умові що Бос, маф 1,2,3 мертві??

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Блін, ну як ти такий логік, то невже важко порахувати? Мафу останньому навіть при розкладі 1:3 все прекрасно, якщо повісять мирного. Бо ж вночі він тоді вбиває ще одного і на наступний день лишається 1:1, а це перемога мафів!
    Ніфіга це ще не означає. Читай попередню аргументацію. Мафам дуже вигідно її підставити.

Але в той же час, якщо дівка блокуватиме Урдому, а постріл відбудеться, то це не значитиме, що Урдома не маф. Лише те, що не бос... Поки що..

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Зараз ми знаємо точно, що мафи - Овод, Христинка, Астрал згідно цирку з голосуванням. Останнього мафа точно ніхто не знає. Якщо вони приб'ють Любімую чи Урдому раніше, то останнього дня лишиться 2 100% мирних і 1 100% маф, а це їх програш. Логічно, що вони лишуть Любімую чи Урдому (залежно хто мир).

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:55 ----------

Так. Пострілу не буде.

8. Patlatus

Блін, я ж забув, що при такій ситуації ми все одно не будемо знати 100% боса, і що дівка не зможе його заблокувати...

А нам вигідно, якщо нікого з мирних вночі не приб'ють, якщо ти ще не допетрав.

Ти пропонуєш знову наугад дівці ходити?

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Погоджуюсь.
    Не погоджуюсь. Все одно треба починати із Астрала, Христинки. Якщо Урдома - мир, то її можуть підставити (я колись як була з Хантером мафами, то ми хід пропускали спеціально і ні в кого не стріляли, щоб підставити мирного, якого мала блокувати дівчинка). Якщо Контраст блокує Урдому, то завтра вішаєм Астрала, а на наступну ніч Контраст пробує відгадати боса (чи там вже заступника, який робить НД).

Контраст, треба, щоб ти нам сказала кого блокуватимеш. Але в останній момент перед результатами ночі. Щоб поганки не встигли НД змінити :)))

10. Patlatus

Я тільки за. Якщо чесно, я сам думав про це. Але не дуже-то хотів відхилятися від мого попереднього плану.
    Та я теж вже давно не був, останній раз якось на один концерт потрапив, це зовсім не те, що було 4-6 років тому назад... ІМХО.
    Питайся в Персі. Мене це також цікавить.

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Астрал вже зізнався :) Та і вони разом дуже гарно спалились. Але то не суттєво по якому порядку вішати. Якщо бос серед Астрала і Христинки, то скорше всього Христинка, бо вона нічого не пише (боїться спалити своє шефство?).

12. Patlatus

Блін, які ви тугодуми! Я хотів навмисне змусити мафів підставити урдому, щоб мирних лишилося більше!!!

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

Якщо баламут лишається останнім живим мафом, то може стріляти

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Добре, хай Астрал ще побалакає, рад йому так хочеться :) Христинка і так нічо не пише. Приберемо її завтра ;)

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нам все-одно чи вб'ють вночі когось чи ні. Якщо ми зробимо помилку раз (незалежно від нічних дій) то програєм.
    Зараз єдиний толк, який нам може дати відсутність вбивства вночі - це якщо ми дізнаємось хто останній маф. Але і цього 100% ми не взнаємо, бо ж мафи можуть підставити когось пропустивши хід. Тож все буде вирішуватись між тими, хто лишиться. Блін, ненавиджу таке (згадую ту гру з Нірванкою і Урдомою... )

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вони не такі дурні, як ти думаєш ;) Там є Хантер, а то ой який майстер хитрих штучок. Він кого хочеш підставить!

17. ovod

ovod Well-Known Member

:haha:................

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ніфіга не зрозумів. Ти написала те, чого не може статися! Це 100%!

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я там мала на увазі, що якщо блокує Урдому і жертв нема. Відписувала Патлатому, який казав, що тоді треба буде Урдому вішати.
    Я теж. Тому пропоную мафам здатись і не морочити нам голову!!

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

Любімая, чо ти так мало писала в темі?

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Якщо Контраст заблокує Урдому, а вдень ми повішаємо Астрала, то як Контраст вгадуватиме когось, якщо Урдома її прихлопне тої ночі????

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)