Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

я такая :)))

2. Patlatus

Patlatus Well-Known Member

коротше, в будь-якому випадку, спішити поки що не треба.
    Проти закінчення дня.
    як кажуть, харошая мисля пріходіт апасля.

3. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

+стопіццот

4. ovod

ovod Well-Known Member

дам тобі роль мафа і посмієшся тоді :)))

5. ContRaSt

то ти ведучій будеш??? мені пропускати гру?)

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

аааааа Жесть!!! Дочитав до 62-ї.... :haha: :haha:

пішов в душ - повернусь і дочитаю пізніше. А поки Овод і за кінець дня.
    Може сьогодні ще й дограєм?

7. ovod

ovod Well-Known Member

якщо переголосуєш то я подумаю))))

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

всім па......

8. Astral

Astral Реаниматор

Такая юрист? ;)

Роль мафа - это тоже весело, особенно в чате!

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Ги, Хантер-зараза! знову...
    Читатиму вас завтра, а зараз Овод....
    за кінець, якщо щось

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сподіваються дива?
    Висів Хантер. Список приблизний мафів був. Витягували свого, то ж ясно. Може четвертий маф мав голосувати, а не вийшло.. Чи шо.. А може рахували, що Патлатус проти Хантера був (Хантер вроді саме так думав, поки я йому список голосів не виставила), тобто прорахувались..

---------- Додано в 06:06 ---------- Попередній допис був написаний в 05:58 ----------

Ну от всі і проголосували :) Контраст, Патлатус, закінчуємо день? Тільки Контраст не забудь НД вислати ;)

11. Patlatus

Patlatus Well-Known Member

Цілу ніч не міг заснути, роздумував про теперішню ситуацію, про злив мафів під кінець голосування вчорашнього дня, про нічні дії, і так далі...
    Питання, які мене тривожать, наступні.

1) Чому мафія ще не здалася?
    2) Чому мафія весела і сміється?
    3) Чи правильний мій список мафів?
    4) Чому маф сказав, що їм пофіг, кого блочила контраст?

Зараз я бачу два варіанти:
    Варіант №1) Мій список мафів правильний, мафи жостко туплять, що не здаються, бо ми виграємо через 4 дні, послідовно вбиваючи по одному мафу із цього списку.
    Любімая - маф, Урдома - мир, якого мафи вибрали рендомом, щоб здатися і злити голосування.

Варіант №2) Мій список мафів неправильний, мафи аж ніяк не туплять, що не здається, бо ми не виграємо через 4 дні, послідовно вбиваючи по одному мафу із цього списку.
    Любімая - мир, Урдома - бос, якого мафи спеціально намагалися відбілити зливом голосування.
    Кого вбили цієї ночі - Деріела.
    Не тільки тому, що він лікар, але він рекомендував наступним після Хантера вішати Урдому.
    Цілком можливо, що Урдома - бос (або Хантер - бос, Урдома - маф №1), тоді у зливі голосування є сенс.
    Адже інакше сенсу в ньому не бачу - було 5 голосів за Хантера, набрати більше голосів вони могли, тільки підтримавши мою бочку, і проголосувавши за Овода, однак вони цього не роблять, отже, апріорі, ту людину, за яку вони проголосують, не повішають.
    Отже, який зміст зливати себе? Єдина логічно пояснювана причина - щоб відбілити стріляючого мафа, і щоб ніхто його не міг запідозрити.
    Потім, та ситуація з відбіленням посту, де Урдома нібито не голосувала за Деріела - спроба відмити гроші, спроба додаткового відбілення?

Нам треба спланувати ситуацію на 4 дні наперед.

Рекомендую наполегливо переглянути момент, коли ми почали вважати Урдому мирною.
    Хто сказав, що вона мирна? Хто сказав, що вона бомж?
    Хіба вона сама у цьому зізнавалася? Хіба вона присилала нічні дії?
    Взагалі, хто нав'язав нам думку, що існує бомж? Хантер, який виявився мафією?
    Отже, не існує ніякого бомжа? Або ж, не існує ніякої ложки?
    Думаю, мудрий гендальф - це якраз і був бронік, а фродо, якщо і був, то невідомо, що.

Ситуація така. Кома нема, дока нема, броніка нема.
    Весь той передсмертний фарс Хантера призначений був для того, щоб злити побільше мирних рольовиків.

Голосуючи щодня за мафа, помилитися в останній день і програти - це не вихід.

Жива дівчинка - єдиний наш козир.
    До речі, правильність\хибність варіанту №2 легко перевірити.
    Якщо правильний варіант №2, заблокувавши вночі урдому, не буде жертв. Тоді наступного дня вішаємо Урдому.

Ще раз, дуже підозріло, що Урдома проголосувала одразу за мафами (і не встигла проголосувати, на кінець попереднього дня вона отримала -1 проти себе, не проголосувавши, тому набрала 5 голосів другою)

Ще раз, переглянемо, хто перший проголосував і затримався за скорочення дня - всі точно мафи + урдома.
    (ну і ще плюс сашка, але він ще не зорієнтувався)

1. nirvanka - Овод
    2. Honda - мирна, вбита в нульову ніч
    3. hunter - мафія, повішаний на третій день
    4. LuBimaya -
    5. ovod - Контраст, за кінець
    6. urdoma - Овод, за кінець
    7. shchaslyva - мирна, вбита в другу ніч
    8. Sashka-ua - Овод, за кінець
    9. XrustunkA - Овод, за кінець
    10. Deriel Linch - мирний, вбитий в третю ніч
    11. ContRaSt - Овод
    12. Patlatus - Овод
    13. Masini - мирна, повішана на другий день
    14. Astral - Овод, за кінець
    15. hisp - мирний, повішаний в перший день

Нам не вигідно спішити, бо я дуже довго думаю, і нам слід все чітко обміркувати, щоб в останній прикольний день і ніч не програти.
    Добре, що час є.

---------- Додано в 07:57 ---------- Попередній допис був написаний в 07:46 ----------

Жива дівчинка - єдиний наш козир.

Якби був би живий гіпотетичний бомж, то він би мав піти до неї, бо мафія точно буде йти до неї, але зливати себе не треба.

Ти прочитала мій БП?
    Як то кажуть, утро вєчєра мудрєннєє.
    Підеш вночі до Урдоми?

(до речі, можливо, додам дещо: переголосовувати не треба, вішаємо овода, єдине, що нам треба зробити, це заблочити урдому, хоча це трохи ризиковано, можливо, вона і не бос, але шанси дуже великі)

:nea: я так не думаю. Там занадто досвідчені гравці, щоб сподіватися дива, щось тут не чисто. Читай мій БП.

Не погоджуюся з тим, що вони витягували свого, вони не такі тупі, щоб не бачити, що свого вони не витягнуть...

Не четвертий маф, а п'ятий маф, і хто він є - зараз найважливіше. Якщо вгадаємо, то виграємо за 4 дні (або мафи здадуться відразу), якщо не вгадаємо, то програємо за 4 дні. Бо в останній день проголосуємо не за того, а мафи будуть вбивати щодня одного мирного, залишаться 2 мирні (без дівчинки), один маф. Повішають мирного, припустимо, 1 мир - 1 маф, маф вночі останнього мира вбиває, і все, мафія перемогла?

---------- Додано в 08:11 ---------- Попередній допис був написаний в 07:57 ----------

Трохи флуду:
    Гм, :mocking: Персі грає за мафію, агітує нас скорочувати день не думаючи.
    а після цього поста я задумався вперше про те, чи правильний мій список мафів і взагалі...

---------- Додано в 08:20 ---------- Попередній допис був написаний в 08:11 ----------

будеш онлайн - прочитай мій БП, і відпиши, що ти думаєш.
    Якщо будеш ти і Нірванка, зможемо закінчити день швидше.

---------- Додано в 08:28 ---------- Попередній допис був написаний в 08:20 ----------

Наразі я сказав усе, що я хотів, тому поки що за скорочення дня, якщо мене не буде онлайн, коли прийдуть нірванка та контраст.

---------- Додано в 08:32 ---------- Попередній допис був написаний в 08:28 ----------

Додам ще пару слів. Відповідь на питання
    4) Чому маф сказав, що їм пофіг, кого блочила контраст?
    очевидна за істинності другого варіанту (другої гіпотези).
    Ми будемо намагатися блокувати когось із трьох точних мафів, які залишилися (овод, христя, астрал) або заблокуємо гіпотетичного мафа (любімая), а насправді, босом була завжди урдома. Тому очевидно, їм пофіг, кого контраст блочила минулої ночі - вона точно не блочила урдому.

---------- Додано в 08:36 ---------- Попередній допис був написаний в 08:32 ----------

Ну, і відповідно, відповіді на перші два питання
    1) Чому мафія ще не здалася?
    2) Чому мафія весела і сміється?
    такі:
    мафія обгрунтовано надіється, що ми не вгадаємо останнього мафа, і програємо.
    3) Чи правильний мій список мафів?
    Очевидно, з великою ймовірністю не правильний, істинна друга гіпотеза, варіант №2.

12. ContRaSt

Знаючи Хантера, можна припустити таке: Урдома може і мир насправді, я хожу до неї ( думаючи що вона маф, але вона мир), мафи ж пропускають хід, щоб підставити Урдому, тобто я її блочу, нікого не вбивають, але лише тому що мафи не походили.
    А ще, думаю їм цікаво насправді, навіть дуже, але то всьо блеф з їхньої сторони

---------- Додано в 09:33 ---------- Попередній допис був написаний в 09:04 ----------

І ще, я проти закінчення дня, в мене пари до вечора а ще хочу ще почитати що напише Любімая та Урдома, може стане ясно хто з них мир, от.

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Треба все прорахувати..

Нехай мафи: Хантер, Христинка, Овод, Астрал, Урдома. Овода ми не підозрювали практично. Вчора вішали Хантера. Ми могли потім вішати Урдому, Христю, Астрала, Любімую, бо їх підозрювали. Овод міг протриматись до кінця, голосуючи з нами і не палячись.
    Рахуєм. Вчора було 5 мафів і 6 мирних. Вчора -маф, -мир. Лишається 4 мафи, 5 мирних. Потім вішаєм Урдому, мафи стріляють. Лишається 3 і 4 . Вішаєм Христю, вночі постріл. 2 і 3. Вішаєм Астрала, вночі постріл.
    Лишається Овод, Любімая-мир (мафи її не прибирають, бо мирні можуть вдень повісити) і 1 мир. Любімую підозрювали в мафстві. Овода - ні. Той мир з Оводом вішає Любімую і мафи виграли.
    Тоді нашо вони робили цю виставу?
    Думаєм за них. Знаючи, що і так Хантер повисне, роблять цю виставу, щоб ми подумали, що Урдома - мир. Але цим вони спалили Овода.
    Рахуєм. Мінус Хантер, мінус мир. Лишається 4 мафи і 5 мирних. Вішаєм Овода, мінус мир = 3 мафи і 4 мирних. Вішаєм Христинку, Астрала, мінус 2 нічні жертви = 1 маф (Урдома), Любімая-мир (мафи її не прибрали, бо ми думаєм, що маф), 1 мир. Урдома вважається 100% мирним через цю комедію. Любімая - мафом. Урдома з миром вішають Любімую і мафи виграли.

Значить при розкладі Хантер, Христинка, Овод, Астрал, Урдома - мафи виграють, якщо ми думаєм, що Любімая - маф.

Нехай мафи: Хантер, Христинка, Овод, Астрал, Любімая. Ми вішаємо Хантера, Овода не підозррюємо.
    Тим самим методом рахуємо: мінус Хантер і жертва ночі, мінус Христинка, Астрал, Любімая і 3 жертви = 1 маф (Овод) і 2 мирних. Овода не підозрюють, бо він голосує з нами. Вішається мир і мафи виграли.
    А тепер варіант з цією комедією. Під підозрою зараз Христинка, Овод, Астрал, Любімая. На останній день лишається Любімая і 2 мирних. Любімую вішають і мирні виграли.

Значить при розкладі Хантер, Христинка, Овод, Астрал, Любімая мафам було невигідно робити цю комедію, якщо вони точно знали, що і так Хантер повисне.

Значить маф Урдома, а не Любімая.

---------- Додано в 09:23 ---------- Попередній допис був написаний в 09:22 ----------

Це неправильна думка. Рекомендації кого вішати навряд чи впливають на вибір жертви. Ми ж не перечитуємо мертвих мирних, щоб знати що робити, бо вони стільки само знають, скільки ми.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

100% Бо якщо блокувати 100% мафів (Христинку, Астрала), то і так можна не попасти на боса. А так хоч спробуємо знайти четвертого боса.
    Або Любімую. В мене давно чуйка, бо вона - бос :) Але по моїх прорахунках вище виходить, що скорше всього Урдома - маф.
    Ще варіант - просити Урдому і Любімую відкрити роль. Може нам це щось дасть.

15. ContRaSt

Нірванка, хай любімая відпишеться в темі, вона там щось писала що зранку перечитає.. + вона завжди палиться якщо маф, отже буде видно
    день не закінчуємо.

і що там зі старійшиною, були ж натяки з її сторони, якщо це так - повішати ви її потім всеодно не зможете

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Правильно. Якщо досі бомж не проявив себе, то пора нарешті зробити добре діло для міста і визначити хто стрілятиме в Контраст.

17. ContRaSt

Скорше всього бомжа немає, а якщо був то це вже вбиті мирні, бо було б логічно вскритись коли хантер казав що є ним
    і взагалі, хто сказав про бомжа перший - Хантер! невідомо чи 5 роль саме бомж, впевнена, що він просто тикнув пальцем в небо, аби не попасти на такого рольовика хто дійсно є і ще живий

і ще раз, ПРОТИ СКОРШОГО ЗАКІНЧЕННЯ ДНЯ!!

Останнє редагування: 17 бер 2011
  18. Кохана

Кохана LuBimaya

Привіт всім!
    Короче, я перечитала вчорашній день, і ось що вам скажу. Перше, що спало иені на думку після вчорашнього мафського голосування - урдома не мир, бо мафи її не повісили б однозначно, значить хотіли зробити з неї білу і пухнасту... тут погоджуюсь з патлатусом - треба вішати в першу чергу овода, Христю і Астрала
    потім виникла думка, що це тупо підстава урдоми, а маф - контраст... але якось вона пише дуже впевнено, тому думка одразу зникла ...
    тож зараз вішаємо по любе овода, а котраст блокує урдому, або ще когось з пари астрал\Христя... бо вночі приберуть або Котраст, або мене...

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А чо тебе? Ми тебе в мафи з вірогідністю 50% записуєм. Нашо їм вбивати того, хто в останній день може витягти їх команду? (див. мій ВП вище)

20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ти не бачиш протиріччя????
    Ага! Точно! Давай по-одному називати і як вгадаємо всі мафи дружно крикнуть: "СТОП!" і здадуться!

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ----------

Патлатус, ти реально мене вбиваєш! Мене аж трусити починає після твоїх дописів! (Хоч настрій у мене зараз шиковий! Можете мене привітати з червоненьким дипломом! Захистив щойно дипломну!)
    Ти пробував мислити хоч трохи не як в дисертації виводячи один довод з іншого??????? Тут ти маєш справу не з цифрами, а з людьми! І, якщо хтось сказав, що їм пофіг кого блочитимуть це може мати багато значень (а може не мати взагалі - просто пофіг і все!)! А ти все підводиш під рамки логіки. Так не можна! Тут люди (і хитрі та розумні люди), а не роботи!

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

Ага, а рольовиків тоді нам взагалі не дали! :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)