Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Мене сьогодні після 19:30 не буде довго - тренування... Надіюсь, що не натупите ще раз. Не розпорошуйте голоси!!!

2. hunter

hunter мандрівник

ти за грою стежеш? от подумай логічно, не віриш - запитай в Деріела!

ти віриш Деріелу, чи Щасливій що його провірила??? не сходиться щось!

3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А до 5-ти рахувати вмієш? Чи де по-твоєму рольовики поділись? Думаю два мафи так би не палились. Та й Любімая часто практикує такі натяки на свою роль.

4. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Да оспокойся ты)) Очередь Контраст придёт минимум после завтра, а пока все окей))

5. hunter

hunter мандрівник

1. nirvanka - Хантер
    4. LuBimaya - Хантер
    8. Sashka-ua - Хантер
    10. Deriel Linch - Хантер
    11. ContRaSt - Хантер
    12. Patlatus - Хантер

мені будь ласка по причині чому ви мирного зливаєте???

6. ovod

ovod Well-Known Member

цікаво тіки чого її так мало?

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Мені будь-ласка роль свою назви????

8. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

1) А почему ты себя мирным называеш?
    2)Перекидывать голоса уже никто не будет, ибо точно проиграем, а так есть небольшой шанс на успех.
    Последнее желание будет ? ))

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

Овод, твой шуточный голос считать признанием в мафиозности или ты всетаки смениш его на Хантера?

9. ovod

ovod Well-Known Member

тому що хантер в твоїх руках доля гри, від тебе все залежить.... ми в тебе віримо...

10. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

:haha: Не подведи нас, о избранный Хантер)))

11. hunter

hunter мандрівник

ще раз кажу, ви самі з мене зробили старійшину і самі робили кома, а я маю ваш брЄд розхльобувати?

а якшо я не маф, тоді що? О_о

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

доля не в моїх руках, а в ваших, ви тупите, а не я!

бо я мирний. назви причину чого саме мене вішаєш?

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ----------

від того нічого не зміниться, шо б я не сказав. я не розумію чого ви мене вішаєте, а не мафів??

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Перевертень то не маф ;) Я за мафію говорю. Маф з самого початку поганка. Перевертню в тому плані легше. Бо з початку я була мирною і мене вважали мирною. Тому легше було потім бути в ролі аля мир. Тим більше одна із задач перевертня - знайти мафа.
    Мафом бути значно важче.
    Якщо зараз Хантер скаже, що він - дівчинка, то не будеш його вішати? Будеш вішати іншого? А інший скаже, що він старійшина, то теж передумаєш? Коли нема відкритого списку ролей, то буде легко мафам за когось прикидуватись. Тому так просто повірити я не могла.
    А твої закиди типу "пішла за купою" - то взагалі брєд. Ти взагалі читала той допис, в якому я голосувала? Я ж писала до якого допису я дочитала, і що я не в курсі за що її вішали інші. Це була моя особиста думка. По моєму там я чітко дала це знати. Тому казали, що я голосувала так, бо всі так голосували - як мінімум тупо.

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

Стежу. Але не пригадую, щоб він казав кого лікував, це раз. (хіба щось пропустила?)
    А два - лікар не зобов'язаний казати правду. Йому треба обдурити мафів.
    Якщо ти помітив, що він натякнув кого лікував, знач тобі то цікаво ;) Я не зацікавлена в тому, щоб прораховувати кого і коли лікує лікар. На мою роль то не впливає ніяк, на моє голосування тим більше. То вигідно мафам в першу чергу розкусити дока ;)
    Що до 5-ти? Не вловлюю твій хід думок, якщо чесно.
    Натяки на роль і поганки роблять. Коли я тої гри з перевертнями стала перевертнем, то натякала трохи на роль ветерана, щоб якшо шо ним прикинутись :) Сам знаєш чим то закінчилось ;)

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

Патлатус проти Овода голосував.

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

Без поняття.

13. hunter

hunter мандрівник

після мене ви вже нікого не повішаєте!
    Думай Дері, думай док!

угу, саме так

а якщо народ пригне з даху девятиповерхівки, то ти з ними? (ти аналогія Контрастіка - думка щось слабенька власна)

перед цією спробую повішати мене - подумай добре!

ви всі виноваті будете!!!

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо.
    Якщо ти не маф, то чому ти зараз мафів не шукаєш? Не пропонуєш когось на підвіс? Я б будучи мирною, яку зливають, саме цим би і займалась. Бо було б видніше хто мене зливає. Нам не видно, бо ми точно не знаєм хто ти. Але ти нічо не робиш. А час минає..

15. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Хантер, ты не понял. Чтоб ты сейчас не сказал, тебя всеравно повесят. Но говори побольше плиз, чтоб мы могли твоих сообщников побыстрее вычислить)

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Що пропонуєш?
    Ти от тільки себе виправдовуєш, а толком нічо не кажеш - що робити, кого вішати?

17. hunter

hunter мандрівник

якшо б тобі було не пофіг, то ти б зрозуміла список ролей, він майже очевидний, треба тільки трохи подумати головою, а ти цього не зробила (бо ти розумна, а зараз я цього не дуже вже й бачу).

він на то не натякав, але було логічно шо мафи стрілятимуть в щасливу і тому лікар її мав лікувати, напевне так і було! якшо тобі не цікаво чого тоді не було трупів в ту ніч, отже тобі всеодно, а всеодно не всім гравцям буває.

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Всим адьйос. Я на треньку. Хантера вішайте - не слухайте.

19. hunter

hunter мандрівник

зараз ше півтори сторінки і скажу шо і до чого

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звідки ти знаєш, що я цього не робила? Я прикинула, що є ком, лікар, дівчинка + ще 2-3 ролі. Як виявилось ще плюс бронік напевно. Решта під питанням. Як можна знати точно які ще є ролі? Мені цього не дано.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)