Гра № 24: Володар перснів

Discussion in 'Архів ігор' started by Персі, Mar 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ти боїшся того, що подумають інші???:scratch_one-s_head::scratch_one-s_head:

Ніфіга не вловлюю... Ти повторюєш безглуздість Патлатуса! Яке до біса "нікого не повішаєм і буде добре". Ти розклад бачила??? Нікого не повішаєм = програш!!!!!!!!

---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ----------

Блін, люди, палєво серйозне!!!

2. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

И это, потенциальные мирные, что думаете про нирванку?? сомнения не дают мне жить(

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Неправильно думаєш. Розповім тобі з практики мафською як вибирається жертва.
    Перша ніч. Нічо не ясно. Не стріляють в новеньких, в тих, хто минулу гру не грав, або ще з якихось інших гуманних причин. Також не стріляють в сильних гравців типу Персі, бо таких гравців може прикрити лікар. Також цікавих гравців не стріляють, якщо серед мафів є поцінювачі цікавих гравців. Стріляють в гравців, в яких нейтральна поведінка, яких лікар не прикриє. Або в тих, хто поводиться, як рольовик, або ком. Взагалі то з першого ходу мафи стараються попасти в кома.

Ну ти то зрозумієш, коли пограєш за мафів. З тамтої сторони все інакше виглядає.
    Неправильно вважати, що метвий мирний має рацію :)
    Мене Овод цілий ранок турбував :) От реально думала - а чо до Овода цієї гри ніхто не чіпляється? Бо по ньому не піймеш хто він! Боїмось знову промазати. До речі, Овод не пасує до Хантера і Контраст по моїх табличках.

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Деріал! Не редагуй повідомлення, а додавай нове! А то перечитую і кожен раз нове вже там!

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я боюсь бути повішаною.

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

Не бачила розкладу. Вже бачу. Якби ніхто не висів, а вночі була б жертва, то завтра 5 на 5. То ж не кінець.
    Хантер вже зізнався, що не старійшина. Значить він висить. Сподіваюсь, що маф. Інакше точно програш. Хоча теж не факт. НД може не відбутись..

6. ovod

ovod Well-Known Member

нічо так... тримається ще....
    і як воно там в засаді?

та ну?....

контік мене взагалі-то хотіла підвісити....

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тобто? Я йому пояснюю, що навіть голосую проти тих, кого люблю. Бо по логіці Патлатуса гравців не вішають знайомих. Я йому показую, що це на гру не впливає.
    Сашка, розслабся, не на то тратиш час і увагу.

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Мафи шукають мира, якого інші мирні захочуть повішати? ;) Ну логічно, треба ж якось свого витягнути..

---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ----------

Ти ж бував мафом, що не знаєш? ;)
    Не люблю бути мафом. Тішусь, що не там :)

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нірванко, я не вірю, що ти можеш так тупити. Прикидаєшся???
    5/5 це не програш??????? Ти думає мафи не організуються з швидким голосуванням?????

9. ContRaSt

то ти про себе сказала??? бо я в собі впевнена на 100%, і я не маф!!

10. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Оки)

Контраст слишком м'ягко сказала про мою чуйку в такой напряженной ситуацие=) Помню, когда ей дали мирную роль, то при первых же подозрениях в её сторону моя чуйка была убита 15 раз из дробовика, 25 раз скинута со скалы и.. и так далее))

Не, тут кажись порядочек)) Мафия она и в Новозеландие палиться мафией одинаково ))

11. ContRaSt

якось награно сказано..)

Обещала не обижать больше чуйку, но если надо будет не только из дробовика прибью, ибо, блин, сбейся уже!! Ищи мафов в другом месте!

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Серйозно :shy: Поки не мала можливості зайти в тему зранку, то думала про мафію. І чось на тобі зациклилась. Бо думаю, що в моєму списку може бути похибка в 1-2 людини. Значить треба ще когось пошукати, хто б до них пасував. Думала про тебе. Але потім перевірила таблички - не пасуєш.. Хоча по твоїй манері гри ти і до табличок не пасуєш :))) Нестандарт.

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

Ми можемо після результатів дня домовитись так само, як і мафи. І після ночі першими віддати голоси за 1 людину. Не факт, що всі мирні будуть онлайн. Але ж і мафи теж можуть бути відсутні! Там вже буде гра на швидкість.. Але ж вони можуть попасти на того ж старійшину..

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Фуф, як з вами важко!! Ти тему читала взагалі? Ніхто на старійшину не попаде!

14. ContRaSt

вже ніби ясно хто старійшина :/

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну як про себе? о_О Я проти Хантера віддала голос і не змінюю своє рішення. На відміну від тебе. Історія твоїх сьогоднішніх голосів:
    Хантер (бо ми всі проти нього почали голосувати, тобі не треба було палитись, а затусуватись між нас)
    Христя (її і так навряд повішають, а зі свого Хантера треба забрати голоси, щоб не повис)
    Хантер (ну ладно вже, хай буде він, але ще пошукаєш іншу кандидатуру, бо ж свого таки витягнути треба.. оо, Сашка в сумнівах щодо Нірванки, Патлатус теж трохи, може її пробувати повішати?)
    Хіба не такими думками керуєшся? ;)

---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

Про свою роль кажеться "я знаю свою роль", а не "впевнена" ;)

16. hunter

hunter мандрівник

ти на нього не злись, він не міг щасливу лікувати двічі підряд!

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ні, щиро. Дійсно не люблю бути мафом, бо постійно програю тоді, ще й топлю свою команду.

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

Ти про Любімую? Я її мафом вважаю..

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

А звідки ти знаєш, що він Щасливу лікував перед тим?

18. ovod

ovod Well-Known Member

:haha:..............

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

:))).................

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

не прибідняйся... всі ми чудово пам'ятаємо тебе - оборотня і перемогу твого клану. (Особливо я пам'ятаю :))) )

20. ContRaSt

НЕ такими, і таке буває, так само як і в тебе в мене бувають всякі ситуації в реалі, коли не маю можливості все перечитати уважно, вчора тупо все проспала, Хантер веде себе по мафські, але є сумніви в мене особисто, ви в мене взагалі пишетесь разом в одну команду, Христинка ж теж не така як в минулій грі, але, я вірю Деріелу, що він мир, і надіюсь він правий, тому переголосувала назад на Хантера, + мій голос проти Христинки підривав то все, мафії було б легко повернути все проти іншої людини. ось
    І блін, ти взагалі Масіні вішала, коли вона відкрито сказала, що є броніком, хто тут не логічний?? пішла теж за купою?? чи може якійсь інші факти є?

все, я офф, не робіть помилки, я мирна! 20000%!

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)