Гра № 24: Володар перснів

Discussion in 'Архів ігор' started by Персі, Mar 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Питання до Патлатуса:
    На яку тему пишеш дисертацію? "Як довести людину до суїциду за короткий проміжок часу"??????????

2. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Вторая на повешенье Урдома. А дальше посмотрим.

3. Patlatus

Patlatus Well-Known Member

Ні, "Інтегровні гамільтоніанові системи взаємодіючих частинок на прямій з різними типами потенціалів".
    Якщо мої дописи тобі теж не подобаються, або здається смішними, то ігноруй мене, як це зробив Деріел.
    Власне кажучи, ця дискусія не має жодного змісту. Гадаю, треба не сперечатися між собою, а логічно розмірковувати, хто може бути мафією, а кого кожен з нас вважає мирним або непідозрілим.
    Тому, якщо бажаєш продовжити спілкування, будь ласка, переведімо наше спілкування в конструктивне русло.
    Список людей, яких я вважаю мирними (непідозрілими):
    Я, Deriel, Astral, Sashka-ua, ContRaSt, ?нірванка\XrustunkA

4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А тоді сорі:pardon:
    нє....там по ходу не про то:scratch_one-s_head:це я шось протупила...цілий день купа справ...
    :)))
    :haha:

5. Patlatus

Чому проголосувала за Деріела, якщо всім відомо, що він - лікар?

6. XrustunkA

А може я пожартувала:)))

7. ovod

ovod Well-Known Member

жартую христинка))))

8. XrustunkA

обкурився?:scratch_one-s_head::)))

9. ovod

ovod Well-Known Member

нє.... жартую....

10. Patlatus

Гм, наскільки я зрозумів, ти і Хантер - брат і сестра, так?
    Тоді ти так легко віддаєш свого брата на повішання?

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

Гм, жартівники зібралися... Може, мені теж пожартувати?
    Овод

Стоп, чого ми всі тупимо?
    Насправді, вирахувати боса дуже легко.
    Припустимо, перший його хід - особиста антипатія або рендом, тоді другий його хід - в людину, яка йому найбільше не вигідна, третій хід - в комісара, найнебезпечнішу для мафії рольовика.
    Отож, другий був хід в Масіні, броньовика, як вона особисто заявляла.
    Кому вона могла бути невигідна більше, ніж усім?
    Босу. На кого вона котила бочки в перший день?
    Овод, Деріел, Щаслива, Нірванка.
    Залишила свій голос на Нірванці.
    Причому Деріел та Щаслива - мирні рольовики.
    Отже, Овод або Нірванка - бос.

Гісп чи Хісп теж заповідав повісити Нірванку, після чого вона переголосувала за нього:

---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

Буде фігово, якщо Хантер виявиться звичайним мирним: не старійшиною, і не мафією, тоді ми апріорі програємо.
    Очевидно, що він не бос, бо інакше він би вже давно замовив Деріела - Деріел вже тричі бочку на нього котив.
    Навіть якщо він мафія, то не головна мафія.
    Його поведінка ще може нічого не означати - Гісп (Хісп) і Масіні в два попередні дні аналогічно себе зливали.

11. XrustunkA

для чого так переносити гру на особистосі?....
    Мала сумніви хто є мафом Нірванка чи Хантер....(бо як на мене то хтось один з них)
    ....народ каже шо Хантер....

12. Patlatus

Підозріла її поведінка... І взагалі... Йти за стадом, голосувати, як всі - це не вихід, треба думати своїм розумом... Реально, вона необгрунтувала, чому голосує за Хантера, як і ти, до речі.
    Ми вже стадом Гіспа і Масіні повішали...

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ----------

Народ каже, що Хантер?
    А ти як вважаєш?
    Яка твоя особиста думка? У тебе існує власна особиста думка?
    Чи ти гадаєш, що народ не може помилятися?
    Народ обрав Януковича...

13. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Христинка, не обгрунтовує ніяк свої голоси, дивна, не схожа на себе в минулій грі, поводиться по мафські

14. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Ещё раз напоминаю мирным Ситуация в пределах нормы - мафия дёргаеться, ибо вешают их соклана. Мы голосуем все дружно против Хантера.

Пошел слив Христинки, так как один из мирных допустил ошибку и мафия за неё цепляеться. Так мы их всех и спалим. Просто нужно немного терпения.

Контраст, вопрос к тебе:
    Если ты мирная, ты считаеш правильным срывать голос с почти уже висящей мафии, чтоб повесить менее явную, вообще не висящую мафию? (как минимум из твоих слов так получаеться)

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Не можна розпорошувати голоси! Якщо бодай один мирний не проголосує за мафа, то вони можуть дружненько перекинутись в останній момент і все!!!!

16. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Контраст\Овод\Патлатус\Урдома\Хантер

Жесть)) Как по мне идеальный список...

Хотя нет. Я ещё сомневаюсь только(!) в Контраст. Моё решение зависит от того, как она ответит на мой вопрос.

Не... Нифига не идеальный)) Ещё Овод слегка не вписываеться)

17. hunter

hunter мандрівник

ви що всі подуріли? який я нафіг старійшина? шо ви мене то комом робите то старійшиною, ким ше? зробите???
    тупий злив, от і програєте!

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

поснідаю і піду читати...

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

По перше, я список витягнула з нотаток пізніше, бо на момент голосування в мене ще 10 сторінок теми не було перечитано ;)
    А по друге, спочатку я думала, що ті, хто найбільше всіх чіпляються і будуть мафами, але воно не збігалось через взаємні чіпляння.
    В по третє, голосувала проти Масіні в першу чергу тому, що вона той допис написала. Я в ньому побачила себе минулої гри. Тоді я була мафкою. Ну така жіноча логіка, що зробиш..
    Хто б казав :)
    По перше, Масіні вже висіла, як я прийшла. Мій голос не був вирішальним, тому совість мене не мучає. Я б просто фізично не встигла б викласти свої думки раніше і переконати людей в протилежному. Та і всі б подумали, що я її витягую.. Шо нє?
    По друге, я зараз можу голосувати проти будь-кого зі свого списку, якщо інші підтримають. Який мені сенс голосувати проти когось іншого і зливати голос? Логічно, що буду голосувати проти того, кого інші погодяться спробувати повішати.
    Особисто я роблю інші висновки. Якби Хантер був рольовиком, а саме - страрійшиною, то він би такого не писав. Ну поставте себе на місце старійшини, якого вішають, але відписати він не має часу. Заходиш в тему і що пишеш? Аля "ви мене не повішаєте, не пробуйте!"? Я б написала таке: "мене і так не повішаєте, але краще вішати мене, бо тоді всі лишуться живі, а ви будете точно знати, що я - мир, і мене приберуть вночі, а не лікаря чи дівчинку". Або могла б я того навіть не писати, а мовчки дати себе вішати, я ж і так не повисну. Логічно? І паралельно шукати мафів, дивитись хто мене зливає. Але ж ні! Хантер написав в іншому тоні. Вловлюєте?
    Ти такий смішний :))) Їй-богу :)))
    Мафи всі разом вирішують кого вбивати. Бос лише посилає НД. Хоча навіть НД може посилати ведучій б-я маф. Це не має значення. Лише формально бос відповідає за НД.
    Своїх же мафи не здають, щоб не сталось. Навіть якщо посваряться. На то вони і мафи - команда.
    Ну нічо, ще пару ігор і ти вїдеш :)
    :haha: Ну чого ти так? Мене особисто пре :))) Такий кумедний..
    Так, ми рідні брат і сестра. І я його дуже люблю.
    І ще кількох гравців я просто люблю. Ту ж Масіні.
    Але гра є грою. При чому це командна гра. Я граю за місто, а не за особисті симпатії чи родичів :)
    Ми вже не раз вішати і стріляли один в одного.
    Це несерйозно.

19. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Христинка красным и полу бредовое обяснение своего голоса. Именно такой исход я от тебя ожидаю.

(Контраст ушла, а значит сомнения исчезли, она мафия. Отлично.)

А не, не ушла) Красным Хантера, это главное, можна и без обяснений)

Last edited: Mar 16, 2011
  20. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

А если Хантер не маф??? На самом деле у меня нет сеучас времени, переголосую снова Хантер, но если что ты будешь виноват, ибо в последний момент меня переубедил.

Я мир! потом увидишь, так что давай команду своей чуйке, пусть тебя не соблазняет.

А вообще, Дэриэл, я на тебя злая ещё за Щасливу, аррр!!!

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)