Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Astral

Astral Реаниматор

Это что? И какие такие слова? Она не говорила, что он не мирный, она говорила, что он плохо поступил, примерно так...

Логично!

Если бы всегда так)))

Смотри, появлюсь сейчас из виртуального мира и захвачу всех!

---------- Додано в 00:34 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

Не было. Максимум - что он зелёный слон или ягуар. Но про мафность не говорила.

:haha:
    Я тебя уже боюсь!

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну от власне, що похибка можлива. Деколи мафи спеціально комедії влаштовують.
    Ну але по моєму списку збіглось те, що Щаслива - мирна, наприклад. І що Деріел - мирний. І голосування логічне, якщо вважати їх мафами. І з них ніхто, крім Христі (та і вона мало), не відписали про мою теорію.. Побачимо.
    Я Христю питала :) Цікаво що вона відповість.
    Не пішла.. Зайшла в тему Звичний день і виговорилась :))) :shy: Взагалі чоловік трохи з мене сміється, бо я тут обклалась листочками, пишу, креслю, стираю, рахую.. :)))
    До завтра.

3. Astral

Astral Реаниматор

Этот список?:
    Точно, и Масини туда тоже не входила! Потому что цеплялась ко всем. И оказалась мирной.
    Но её ты вешала, кстати, не по своему списку:
    :)
    До завтра.

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Твою ... Накрутили-намутили!!!
    Блін, я фігєю! Пішов перечитувать...
    Деріел, блін, як так???!!!

5. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Дериэл, тебе же говорили полечить Щасливу! Эгоист, блин!! Не верит он.. :/

Проспала всё на свете(
    Хантер, ибо, имхо, маф

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Бляха-муха! Ну що тут скажеш... Наградив Бог таким добром в партії...
    Нірванко, не було - не було, прибігла, нарозповідала яка ти чудова і скільки паперу списала, проголосувала проти Масіні, повішали мирну, тепер проголосувала бо "є бажаючі його повісити"..... Ну ти нормальна?????

---------- Додано в 03:12 ---------- Попередній допис був написаний в 03:08 ----------

Коли писав це, то ще не знав, що ти лікар... і не знав як ти натупив... Бо написав би іншими словами....!!!

---------- Додано в 03:19 ---------- Попередній допис був написаний в 03:12 ----------

Що ж це Сашка пояснив, а????? Якщо ти не помітив, то Сашка проти неї не голосував взагалі!!!
    І взагалі, всю тему ти пишеш, що я тикав, що Щаслива мирна. По-перше, вона таки мирна!!! А ви її вішать збиралися! А по-друге, тоді я захищав її, як гравця, якого вішати хотіли лиш за те, що в неї були справи в реалі. Сам не раз з таким стикався, тому знаю як це.

---------- Додано в 03:22 ---------- Попередній допис був написаний в 03:19 ----------

Я б вішав Астрала. Деріал, блін, хіба не бачиш як всі любенько так погоджуються вішати Хантера? Чи ти не знаєш як Хантер грає? Права на помилку немає!

7. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

О_О они повешали мирного, а я ещё и виноват! >_<
    Раньше надо было думать, а не спихать сейчас все смертные грехи на дока!
    Щаслива сама в своей смерти виновата, то что Масини мир я ещё понял в середине дня, благодаря её *дурацкому плану*, которому больше половины игроков так не хотели следовать. Щаслива тоже повесила мирную и вскрылась както не внятно. Подумал что мафики посоветовали палиться мирной ролью с путями отступления и т д, прикрываясь *)))))* .
    Да блин я пол часа думал к кому пойти, а все слова типа *буду лечить себя* писал для прикрытия, чтоб случайно меня не грохнули. Ну почему кроме Масини и частично Астрала меня понять никто не может!!
    Вообщем Щаслива сама себя убила и нефиг меня доставать.

Каких вам доказательств мафиозности Хантера от меня нужны? На эту игру я отключил стандартную логику и попытался поиграть в экстрасенса с элементами розводов. Правда в этого мува есть нехилый такой косяк - мне никто не верит.
    Ну что тут ещё сказать - вскрытие покажет.

И вот если Хантер окажеться миром, то тогда да - это будет только мой и больше ничей косяк - тогда буду рад услышать ряд критических замечаний, а пока, будьте добры, всей толпой голосовать против него. Нам по сути уже терять нечего.

8. ovod

ovod Well-Known Member

своїм театром масі і деріела я вважав їх мафами або принаймі одного з них....

тепер...
    христинка шось мені зовсім не подобається... голосує проти дока...
    нірванка пише списки в стилі твісті яка була мафом тоді і показала шо ті списки мало помагають...
    хантер непонятний....
    любима взагалі пару раз появилася... правда якби була мафом то напевно б пошукала заміну або шо...
    урдома те саме.... правда вона може бути і мафом....
    сашка - вже казав... підозрілий якись...на рівні інтуїції
    дер мир
    контік - не зовсім похожа на себе мирну як тої гри... можлива мафка...
    Patlatus - знайомий стиль гри... колись я теж пробував все детально аналізувати відшуковувати скриті мотиви дій...
    але потім поняв тут всьо простіше і лежить на поверхні... треба тільки відрізнити яка справжня поверхня, а яка полакована брехнею))))... правда потім підробки стали кращі за справжні(як нірванка наприклад)
    астрал походу мир, але хто його знає...

з того всього такі варіанти

мафи нірванка/хантер, урдома, сашка, христя, контік

мир думаю дер(100:wacko:,любима(80:wacko:, астрал(80:wacko:, Patlatus(80:wacko:

впринципі можна і хантера вішати, але якщо він не маф то нам кришка...
    поки вагаюся між нірванкою, хантером і христею....

---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ----------

круті відсотки получилися... навіть міняти не буду))))

9. hunter

hunter мандрівник

Який нафіг Хантер маф?, прийду після пар я вам напишу!!!
    п.с. мене ви точно не повішаєте, можете навіть не пробувати!

10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Деріал, посипаю голову попілом. Я справді думав, що Хантер мир, але після цього допису...
    Пояснюю:
    Хантер давно робив непрозорі натяки, що він рольовик. І я все чекав ким же він вскриється. І ось вам. Я так розумію це старійшина... Тільки от старійшиною трохи раніше вже назвалась одна людина. Хто не сліпий - той бачив. Я ще тоді хотів написати, але зараз скажу: "Старійшина, не пали поки роль!"

Тож однозначно Хантер

---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ----------

Блін, це ж в редагованому голос не рахується... Хантер

11. Patlatus

Patlatus Well-Known Member

Читай вище мої пости. Деріел не пішов лікувати Щасливу, бо вона голосувала проти Масіні. Особиста образа.

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

"п.с. мене ви точно не повішаєте, можете навіть не пробувати!"
    Отже, хантер - старійшина, так, як я думав.

Що ми маємо на даний момент - Деріел - док, мертвий ком, 5 мафів, і... нічого не ясно...

І голосування не змінилося...

Хантер, якщо ти старійшина, яка тобі різниця, чи проголосують всі за тебе, чи не проголосують: ти після голосування залишишся живий, а ми точно не втратимо жодного мирного, а це покищо найважливіше...

12. Кохана

Кохана LuBimaya

анука скажи нам чого це?

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

ну тоді вішаєм Хантера, там і провірим хто він.. бо він не старійшина то точно

13. Patlatus

І ще. Зранку, виникли у мене деякі думки. 11 гравців. 5 мафів і 6 мирних.
    Нема стріляючого мирного - якщо раніше у мене були сумніви, то за дві ночі він би вже мав проявитися, якщо ще досі не проявився, то його точно нема.
    Мертвий ком, і док, який користується технологією п'яний майстер, і відсутністю логіки, але як казав перший президент, маємо те, що маємо.
    Ми майже в програші.
    Блін, мафи, злийте нам боса, щоб зрівняти рахунок. Невже маф №1 не хоче бути головний, і сам вирішувати, кого вбивати вночі?
    Вам то яка різниця - вас і так критична кількість.
    Хантер, якщо ти маф, але не бос, скажи, хто бос.
    Бо якщо ти не старійшина, то тебе ж повісять цього дня.

14. ovod

ovod Well-Known Member

а любима в разі чого веде всіх на каву.....

15. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Блін, і ти справді вважаєш себе логічним і адекватним?????? Якби він був старійшиною, то різниця б була! Та ще й яка! Зараз якщо не повішаєм мафа - ми програли! Не повішаєм нікого - ми програли так само!

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ----------

Я фігєю просто!

16. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Патлатус, пока не останеться 3 мафии(либо не закончиться игра) я на твои посты больше обращать внимания не буду. Личные отношения для меня в мафии соблюдаються только в позитивном ключе. Негативное я пытаюсь по возможности игнорить. Щаслива выступала для меня в роли потенциальной мафии, поэтому и не была вылечена.

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Любімая, ну просив же ж!!!
    Далі тоді сусолить нема чого. Ось, хто зовсім сліпий і не бачив:

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

Та чого там! Нехай вже всих назве. Що нам один то бос?

18. Patlatus

Нехай би і всіх назвав...
    Але треба почекати, поки він з пар прийде.

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

Я не проти. Тим більше, що цей пост я присвячував не тобі, і звертався не до тебе.

---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

Ти думаєш, Любімая - маф? А хто ще?

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

:cesored::cesored::cesored::cesored::cesored::cesored::cesored:
    Це піпєц... Фух.....:suicide::suicide:

20. Patlatus

Заспокоївся б ти... Я тебе поки що мирним вважаю...
    А-а-а, ти про інше... Нарешті догнав.

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

У нас поки що дві старійшини. (Псевдостарійшини). Один з яких точно маф, а, можливо, й обоє. Цілком можливо, що роль старійшини взагалі не вводилася в гру, або це була Хонда.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)