Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

ага.... хропить вже....

2. Astral

Astral Реаниматор

О_о
    Когда столько вскрытых статусников? Хм. Спасибо, конечно, ага.

:haha:
    (нервный смех)

Интуиция?
    Хантер, вскройся уже, если ты статусник. Мафов сейчас толпа, промахнуться трудно. Но если промахнуться сейчас, то смертельно.

---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ----------

Ты мне льстишь :)))

Перси... ты храпишь?!

3. ovod

ovod Well-Known Member

завтра буду думати.. шось зара не думається....
    па...

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я не хроплю!!!
    І взагалі я футбол дивлюсь )

5. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А читати треба Контраст і то уважно...

6. Patlatus

Patlatus Well-Known Member

і, [вирізано цензурою], деріеле, якщо ти вважав Хантера ще в перший день мафом, тоді чому не голосував (під кінець) за нього в перший день, а міняв свій голос як дівка хлопів?
    Я думаю, якщо Хантер що разу так спокійно ставився до твоєї бочки на нього, вірогідно, що він старійшина, і повісити його вдень не вийде, навіть якщо за нього всі проголосують.

7. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Ты меня вывести из себя хочеш?)) не получиться, забудь даже думать об этом)
    Аааа... я понял)) Обидчивый какой))
    бу!!! >_<

8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

блін...попробуй на 5хвпів дня відійти....то тут вже таке:wacko:

Нірванка то по твоїй теорій хто ні з ким не сварився той маф?о_Оя так зрозуміла...

тоді ти ж теж ні з ким не тойво...

і взагалі останні слова Щасливої не даремні....таки варто звернути увагу.......
    наразі Даріел

9. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Итак, что я вижу в постах логика Патлатуса:
    1) Очевидное.
    2) Попытки зацепить меня.
    3) И ещё раз попытки зацепить меня.

Масини, если ты ещё мониториш игру.. ну вот блин, не доставляет он мне. Может быть у меня чтота с чуством юмора, может просто без настроения, но это так)

Патлатус, я делаю так как считаю нужным. Чтоб наезжать на меня ты сам как минимум должен быть безгрешным. Как мы видим ты таким не являешся. Поэтому предлагаю тебе перестать меня критиковать, а найти альтернативу пятёрки мафов. Если ты этого не сделаеш, либо сделаеш криво ты приравняешся к мафие, так как ты считаеш себя довольно логичным игроком и после 1000 постов должен все просто по полочкам раскласть. Времени у тебя предостаточно. Дерзай.

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А те, що вони не є мафами! Перший день взагалі не дуже треба брати до уваги, бо не всі мафи знались.
    Я спочатку зі своїх нотаток думала, що Масіні, Патлатус, ти, Овод - будете мафами, бо багато до кого ви чіплялись. Але потім Масіні виявилась мирною. Я подумала, що то все неправильно, бо це ж мирні до всіх чіпляються, бо не знають хто є хто! А мафи до себе не чіпляються! Таким методом можна їх вирахувати.

11. Patlatus

Що ж... Після нульового дня (коли щаслива нікого не перевірила - я про це постійно питався, але ніхто мені не відповів, проте коли питалися інші, то їм відповіли) бочки почали котити Деріел, Масіні і Хантер. Причому найбільше неадекватно котили бочки Деріел і Масіні, обоє з яких наразі виявилися мирними. Залишається Хантер... Мені сподобалася його позиція, бо він обгрунтував свою бочку, і розмірковував логічно... Хоча з іншого боку, те, що він не виглядав підозріло, не означає, що він не був мафією...
    Зрештою... Мене дуже здивувала його поведінка під час другого дня, коли він хотів зливати голос на щасливу... Потім він передумав... Але саме цей час, я перебував в когнітивному дисонансі... Якщо він мир, навіщо створює небезпечні ситуації.

Зрештою, якщо Масіні виявилася миром, слід згадати, кого вона підозрювала
    Не факт, що вони мафи, але можна пошукати і серед них. Наскільки я розумію, Хантера вона мафом не вважала...
    Хантер за злив голоса на Щасливу під час голосування другого дня.

А Деріел з Масіні також першого дня зійшлися на Щасливій... Якби ви її повісили, вона б не перевірила Деріела в ніч від першого до другого дня, і я б ніколи не повірив у те, що Деріел - мир.

Якби вона так не поводилася, вона б була жива, і ні я, ні Щаслива за неї б не голосувала...
    Ок, тільки я пошукаю додаткову причину, наприклад, те, що він зливав голос на щасливу.
    Астрал - твій фейк?

12. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Христинка без палева так себе проголосовала))) Чуствую таки влетим в ноль)))

Загугли слово *Сарказм*

13. Patlatus

Так щаслива ж перевірила Деріела, і сказала, що він мир. Щаслива була миром, тобто, справді комом, тому те, що Деріел - мир, правда.

14. urdoma

urdoma Well-Known Member

Согласна на 100% ... Дэриэл, хочется тебе верить, но есть какая-то недосказанность в твоих постах ...

15. Astral

Astral Реаниматор

Ффу, я уж подумал.
    Ладно, пересядь влево от Овода.

Буду знать :)))

Если даже к ночи останется 6-5, то после ночи будет 5-5, скорее всего. И всё. Небольшая только вероятность, что док спасёт и девочка заблочит.

16. Patlatus

Це його оригінальний супер-бупер стиль гри, який наводить на думку,що він прибулець-камікадзе. Але, на жаль, щаслива перед смертю його перевірила, і повідомила, що він мир.

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Неправильно ти зрозуміла. Я вирахувала групу осіб, які між собою не сварились. Не те щоб не сварились, а просто не писали до себе типу "він - маф, давайте його вішати!", або "ага, ти тут палишся, бо...".
    Свої претензії до інших я не записувала, бо нашо? ;) Мені треба мафів знайти, а не свою поведінку проконтролювати :))) Але в мене є список людей, які мене зачіпали. Там більшість гравців, зокрема і з мого списку мафів. Так само масово зачіпали Масіні, Хіспа, Деріела. Відомо ким були Хісп і Масіні ;)
    Думаєш, що там підказка, що вона перевірила Деріела і він виявився мафом?

18. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

:haha:

Недосказанность это как?))

Поконкретней пожалуйста об'ясни свою мысль)

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Голосую проти Хантера, бо він є в мому списку підозрюваних і є бажаючі його повісити.
    Йду вже, бо з шостої ранку на ногах, об'їздила сьогодні ціле місто (прокаталась на 10 трамваях!), а ще треба котлети зробити чоловікові на завтра на роботу :wacko:

20. Patlatus

Всім надобраніч. Надіюся, ще не все втрачено, і вдасться встановити, хто мафія.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)