Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Astral

Astral Реаниматор

Конечно, 50 страниц... но большинство из них (трое точно) я вообще не помню, чтобы на кого-нибудь наезжали...

2. ovod

ovod Well-Known Member

знач док не вгадав....

3. Astral

Astral Реаниматор

Астрал не приставал к Оводу или Дериелу? Ты точно всё читала? ;)

Так, где там "доктор"?!

4. ovod

ovod Well-Known Member

думаю шось мені мало лишилося))))

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тільки Любімая. В решти були конфлікти з іншими, або просто наїзди, тому тих інших я виключила. І таким чином зібралась ця група.

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

Я кажу, що той другий варіант не точний, бо там були легкі зачіпки, які можна розцінювати і як спеціальні. В першому ж варіанті я навіть таке відкинула, бо навіть легкі конфлікти можуть спровокувати людей до голосування, а це нашо мафам?..

6. Patlatus

Patlatus Well-Known Member

Блін, деріел, якщо ти док, чого не лікував щасливу... чи ти ніякий не док...

7. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

цьомаю всіх, до наступної гри;)

Останнє редагування модератором: 15 бер 2011
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Стараюсь бути об'єктивною, бо йти за стадом ні до чого доброго не приводить..
    Може щось десь пропустила, або не так зрозуміла. Але старалась все записувати.
    Подивимось :)

9. ovod

ovod Well-Known Member

в мене персі чогось з правої сторони....
    певно остання сигарета була лишня)))

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

і тобі не скучати))))

10. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Мдао_О....тєжко:sad:

11. Patlatus

окей, тепер кома нема. Бо мирному не було сенсу грати роль кома.

12. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Лечил Астрала... А все получилось архи плоско. Если б Щаслива не голосовала против Масини, я б её возможно полечил. А так...
    Ну лан, снова Хантер. Хотя это уже агония, друзья)

13. Patlatus

Угу, а перший ти. Хоча толку.
    Щаслива справді була комом, отже, вона справді тебе перевірила, отже, ти справді док... Але толку з того, якщо ти нічого не можеш обгрунтувати, і логічні правила гри в мафію для тебе не існують...

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

То ти їй помстився, виходить, я тебе правильно зрозумів?
    Не хочу матюкатися, який самозакоханий у нас док... А я колись ще вважав себе самолюбом...

14. ovod

ovod Well-Known Member

поживем - побачимо)))

15. hunter

hunter мандрівник

офігіти!
    зранку почитаю, ато очі болять :sad:

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ще подивимось перший день голосування по цій ймовірній банді:
    Хантер - Хісп
    Любімая - Хісп
    Урдома - Щаслива
    Христя - Хісп
    Контраст - Деріел, Масіні

Другий день:
    Хантер - Масіні, Щаслива, Масіні
    Любімая - Хантер
    Урдома - Масіні
    Христя - Масіні
    Контраст - Деріел, Патлатус

Відомо хто повис і що ті інші голоси (проти Щасливої і Масіні в перший день і проти Хантера та Патлатуса в другий) нічого не вирішували.

17. Patlatus

Добре, я вірю тобі, що ти док, я вірю, що ти вважаєш Хантера мафом, але чому?
    Ти можеш навести хоча б одну логічну причину, чому Хантер?
    Хоча вимагати чогось логічного від тебе важко, якщо ти, будучи мирним доком, не спромігся жодної обгрунтованої бочки подати.

18. Astral

Astral Реаниматор

Вон, в первый день были "зацепки" у Масини с Хиспом, у Дериела с Масини. И что? Двое мирных, третий - проверенный док (раз Счастливая мирная, значит, комиссар уж, не шутила?).

Масини вчера как повесили? Во-от. Ни к чему доброму не привело.

У тебя дома?..

19. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Спасибо за такие лестные отзывы, логик ты наш) Я уже даже и забыл, против кого ты логично голосовал.. ах да, Масини... вам вместе с Щасливой памятник надо поставить, можете начинать собой гордиться) А терь будь добр убрать встречные шипы и проголосовать против Хантера. Просто в сухую проигрывать не особо приятно, понимаеш)

И в чём там я первый? Ну если Астрал отображение меня же самого, то тогда да, я эгохарактерный)

20. Patlatus

Ти, Деріел, разом з Масіні, своїм флудом і розборками тільки відволікали увагу від мафії, і вона тихесенько робила свою справу. Не уявляю, що в тебе за стиль гри, але очевидно, на разі, твій стиль гри не виправдав себе.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)