Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Лан, Масини, заканчиваем с твоей идеей, так как ты уже прочно висиш.

Открываю вторую ветку против Хантера

2. Astral

Astral Реаниматор

Не, ну не сказали же они друг другу роли? Не разочаровывайте меня...

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

Думаешь, точно?

3. Masini

Masini Well-Known Member

Нет, он защищал ее не как мирную. Он защищал ее как ролевую. Я это точно помню...

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

Давай против кого-нибудь другого вторую ветку откроем, а? Давай против Овода или Нирванки. Я не хочу вешать игрока, у которого есть хоть какая-та заявка (даже очень слабенькая) на роль

4. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Ну Масини я терять уж точно не хочу. А он, да, смахивает на плохиша + по теорие вероятности и исключению Хантер у меня снова крайним оказался... думаю я прав.

---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ----------

Ты себе внушила, что эта заявка есть) Ты ищеш варианты, а значит в любом игроке ты будеш искать зацепки на роль. А решать надо уже, ибо не успеет насобираться достаточного количества голосов на противовес.

5. Masini

Masini Well-Known Member

Дэриэл, давай вешать Овода или Нирванку, последний раз тебе говорю

6. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

я чось думаю, шо все ж Хантер маф! але не іакт, ше сьогодні подивимось))
    але якшо вибирати між Оводом і Нірванкою, то очевидно, шо Овод)))

7. Patlatus

Patlatus Well-Known Member

Три години витратив на прочитання цього всього флуду, а толку.
    Тут в грі переважно або флудери, або неактиви. Реально дуже мало зачіпок. В реалі легше.

До речі, дійсно, цікаво, які ролі наявні.

Відомий слідопит Арагорн, нащадок Ісілдура
    Комісар або Шериф, швидше комісар
    Леголас, якому відкриті секрети таємних ельфійських знань
    лікар, вочевидь
    Красуня Еовін, перед чарами якої мало хто міг встояти
    дівчинка
    Мудрий Гендальф, який міг знайти вихід з будь - яких критичних ситуацій
    Броньований Антикілл Бомж Старійшина Самурай
    та маленький хобіт Фродо, однак не такий простий, як могло б здатись на перший погляд
    Депутат Броньований Антикілл Бомж Старійшина Самурай

Не думаю, що в грі є старійшина, бо якби він був, він міг спалитися в перший день, сказавши проголосуйте за мене, але не чіпайте мирного гіспа, або щось подібне.
    Був би депутат або бомж, думаю, він би теж вже заявив би про себе.
    Отож, швидше за все, в грі присутні антикілл, самурай.

---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

Питання ще таке.
    Баламут – оббріхує будь – якого гравця. Якщо когось оббрехав і до цього гравця вночі прийшов комісар, ком отримає перевірку «мафія».
    А якщо комісар перевіряє мафію, і баламут оббрехав мафію, то комісар отримує повідомлення, що мафія - не мафія?

8. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Масини, если ты мафишь, то по ходу Овод получаеться мирным(вешать Нирканку сегодня никто не будет) Но за тебя говорят 5+ голосов. У меня неодолимое чуство что Хантер мафия, а вот нащёт Овода и Нирванки я вообще не знаю, поэтому менять голос не буду.

Еще раз, только очень кратко - Я тебе доверяю, но уверен только в Хантере.

---------- Додано в 15:40 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

Нет, всеравно мафия

9. Masini

Masini Well-Known Member

Ох, как не хочется ((( Пошла заново все 45 страниц читать (((

10. Astral

Astral Реаниматор

Эээ... я про это и говорю. Роль относится к мирным))
    Точнее, да: Хантер говорил, что ролевая - видимо, с подачи Хиспа. А Сашка и Патлатус называли мирной, на которую ты накинулась. Вывод оттуда же?

Он сказал интересную фразу, что депутата нет ;)

А откуда ему было знать, что Хисп мирный? И палиться... всё равно ж не повесят, а ночью убить могут!

Вряд ли :)))

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ----------

НенукактосовсемНЕполучается, чтобы Хантер с Масини вместе были. Ладно, спор разыграли, но ведь голос оставил и ушёл куда-то! А это опасно либо для одного, либо для другого.

11. Patlatus

Ну якщо в тебе були якісь конкретні підозри, то ти міг би назвати конкретно, кого ти підозрюєш. Інакші всі твої слова виглядають не переконливо, як і признання в тому, що ти лікар.

А звідки ти знаєш? Може, шериф новачок, не мав доступу до інтернету, або просто два дні підряд ступив. Хтозна... Як на мене, існує дуже мала ймовірність, що шериф може бути в грі... А може, одну ніч його блокували, а іншу ніч він просто ступив... або пропустив хід...
    Існує багато варіантів.

Я казав, що не факт - те, що ти кажеш. А в правилах написано, що ролей 5. Або ти не читаєш правил - що дуже сумнівно, зважаючи на те, що ти досвідчений гравець, або намагаєшся навмисне ввести усіх в оману.

Я не казав, що я впевнений, що вона мирна. Я мав на увазі презумпцію невинності, поки вона не зробила нічого такого, щоб мене здивувало, або насторожило, у мене немає підстав вважати її мафією.
    Крім того, на другий день вона сказала, що вона - ком, і захищає деріела.
    Отже, або це правда (але кого вона перевіряла в перший день тоді???)
    або вони двоє мафія, яка нарешті перезнайомилася.

12. Astral

Astral Реаниматор

Пока Овод. Контраст, Нирванка, Хантер, Кристинка - в порядке убывания. Ждём Любимую с анализом 30 (45-15) страниц, Нирванку с активностью.

13. Patlatus

Гм. Овод? Чому саме Овод?
    І чому наступний в списку контраст?

14. Astral

Astral Реаниматор

Между прочим, ты не говорил "на неподозрительных". Ты сказал:
    Не, ну не хочется верить, что такое глупое палево!

Тогда настоящие док и ком скажут!

15. Patlatus

Хантер - маф? На підставі чого?
    Овод-Нірванка? Ну Нірванка ще нехай, а чому очевидно, що Овод?
    Для мене це не зовсім очевидно.

16. Astral

Astral Реаниматор

Он "спалился" :)))
    Если серьёзно - он меньше всех сказал из тех, кого сейчас реально повесить. Голосовал против Масини, как бы не согласившись с планом, но не объяснил свою позицию. Ты объяснил, Хантер объяснил, Сашка объяснил. Овод - нет.

Она "ничего не поняла" в плане, но при этом проголосовала, как ей сказали, и ушла.

А ты кого предлагаешь?

17. Patlatus

Знаєш, як казали в радянські часи - падразумєваєм партія, ґаварім лєнін, падразумєваєм лєнін, ґаварім партія. Я ототожнюю поняття непідозрілих та мирних. Всі непідозрілі для мене апріорі мирні.
    А от ти бочку на Овода так і не обгрунтував...:nea:

Можливо.
    1) Інший варіант, що справжні док і ком не захочуть явно палитися;
    2) Справжні док і ком могли бути Гондою (Хондою) та Гіспом (Хіспом).

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

Ок. Зараз ще раз прочитаю його пости.

Я би не сказав, що вона нічого не зрозуміла. Навпаки. Коротше, прочитай мої попередні пости про них.

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

Для мене деріел і Масіні ще досі більше підозрілі, ніж Овод чи Нірванка чи ще хтось. Адже лікар би не писав такого:
    Щодо тебе, Астрале. Дивно, що ти звернув увагу на начебто необгрунтовану бочку овода на масіні, проте проігнорував необгрунтовану бочку масіні на овода
    ?
    Як ти поясниш таку вибіркову оцінку чужих постів?

18. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Незнаю, почему вам Патлатый кажеться смешным. Вот, хоть убейте, не понимаю я этого. Такой кучи отборного, никому не нужного бреда я давно не видел от одного игрока. Такое впечетление, что он отключил мозг и пишет как запрограмированный робот(Сашка кажеться уже писал об этом). Вариант того, что были убиты док с комом, а мы с Щасливой вскрылись на их место настолько маловероятен, что с большей вероятностью передомной появиться джин-нимфа, которая в одиночку сыграет Гамлета(череп прилагаеться) и построит Фашистский режим в Голландие.

19. Patlatus

Брєда??? о_О

20. Masini

Masini Well-Known Member

Дэриэл, ну воспринимай его как бесплатное развлекательное приложение к партии, все его посты читай как злобный оффтоп, направленный на разбавление напряженной обстановки. Я так и делаю. Он мне даже помогает расслабиться :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)