Гра № 24: Володар перснів

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Персі, 10 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Astral

Astral Реаниматор

Почему именно вы четверо? Если верить Счастливой, то двое - она и Дериел. Плюс третий - пусть ты даже. Но откуда четверо-то?..

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

Эээ, а поподробней? Голосовать против себя или Сашки, потому что он с нами? (с кем?)

2. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Сейчас сам допрёш о чём я)

Активнее выстраиваем голоса в линеечку, не толпимся! Месть святости настигнет всех неверных! А если когой-то пропустит, то о завершение миссии зачистки позаботиться мой лук)

3. shchaslyva

shchaslyva (щаслива!;)

до речі))
    лікар, кохасик, полікуй мене будь ласочка)))

4. Masini

Masini Well-Known Member

Про Дэриэла я чесн гря забыла. Под еще двоими имела ввиду Урдому и Патлатуса. Но тут признаюсь, завтычила. Они же могут голосовать за тех, за кого должны были голосовать мы. Тогда все норм получится

5. Astral

Astral Реаниматор

А, вот это интересно. Ну и ладно, тогда нам останется хотя бы реакция каждого на предложенный план.

...Дошёл до палева Овода! :)))
    Тогда твой вариант списка ролей?

Теперь ясно, когда до той страницы дочитал.

Эх... у меня одного в блокноте всегда - только список голосов по порядку, а всё остальное - в голове?.. :blush:

6. Patlatus

Patlatus Well-Known Member

Ну це вже явна маніпуляція масовою свідомістю
    Ахаха))) Тоді не треба було бавитися в придуману мафами гру пошуки депутата... або я б сказав, пошуки, кого б злити.

Навіть, якщо депутат є, знайти його важливіше мафам, щоб не нарватися на нього, а не мирним.
    теж як варіант

+1. Але всі неначе осліпли тоді під дією харизматичності наших мафів.
    +1. Прочитай те, що я писав в перший день. Я їх обох підозрював. І я їх більше підозрював, ніж гіспа. Краще було б ще в перший день заагітувати всіх голосувати за деріела чи за масіні, ніж просто так злити гіспа.

Ага, мирні зіскочать, а мафія залишиться.

Ти зібралася маніпулювати голосами щасливої, урдоми і мене, хоча я навіть не погодився бавитися в твою гру?

Ахаха, знову маніпуляції. Тільки Хантер не настільки піддається гіпнозу, як контраст, щоб піддатися на твої маніпуляції.

Знову маніпуляції. Ти могла проголосувати за Деріела. Або ще за когось.

7. Astral

Astral Реаниматор

Да, просто сдвигаются.

8. Patlatus

Це ж очевидно, він міг би ще відкритися в попередній грі.

Політичні репресії.
    Ахахах!! :haha::haha::haha::haha: сексуальні домагання після політичних репресій:haha:
    Яке обгрунтування, чому Христинка? А-а-а, підлаштування під мафські пошуки крайнього...

Ті, що найбільше агітували за цей примарний план, і є мафами. Я ще в перший день це казав.
    +1.
    +1.
    Пруфлінк в студію. Після Деріела і Масіні твоя поведінка найпідозріліша.
    +1. А вона рендомом.

9. Astral

Astral Реаниматор

:haha:
    *Представил людей, кидающихся друг в друга тарелками*
    Ох сейчас кое-кто беситься будет!
    :haha:

10. Patlatus

У відповідь на це - пост урдоми:
    Угу. +1. (Погоджуюся тут з урдомою).
    Знову перекручування фактів.

Що ж, дякую, що хоч пост фактум вибачився.:haha:

Я не стверджував, що тільки мафи змінюють думку. Я казав, що тільки мафи котять бочку на всіх, не висуваючи ніяких серйозних аргументів.
    Звісно, можуть бути винятки - хтось може котити бочку, щоб спровокувати гравця проявити свою роль, але це відбувається набагато рідше.

Блін, читай пост урдоми, там все чітко прописано.

Ахаха)))) Навіть я його пост не сприйняв так...:))):))):)))

ага, і я про це теж написав перший.

О, пліз, список існуючих ролей в студію! Мені цікаво...

о_О Когнітивний дисонанс... Ти ж щойно казав, що вона ком
    і тут ти лишаєш голос за неї, бо її і так ніхто не повішає???
    Та ж її минулого дня були готові повішати, без ніяких на це причин!!!
    Всього гравців 13, достатньо 7 голосів, щоб когось повішати.
    Подумай логічно, якщо мафій є 5, і ще плюс твій голос, і ще плюс голос тих людей, яких вдасться мафії задурманити, хоча би однієї людини, тоді вийде 7 голосів, щоб повішати щасливу... І тоді мафи повішають кома, і далі їм піде гра просто, як по маслу... Це, якщо, звісно, щаслива - справді ком...
    І астрал писав про те ж саме:
    *видихнув з полегшенням*, добре, що ти одумався.

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

Цитата з Біблії?

Виділене жирним - палево.

А це вже цікаво. Якщо вона - мафія, будемо знати, хто мирний.
    Плюс список мирних зі списку деріела.
    Разом вийде 9 мирних. А мало б вийти 8, бо двох мирних вбили. Отже, серед множини
    є ще принаймні одна мафія.
    Якщо shchaslyva - ком, я - мир, а hunter, ovod, urdoma, XrustunkA у мене не викликають підозр, то залишаються
    А ця гра взагалі нагадує мені іншу беззмістовну гру фанатів карпат на стадіоні, яка називається "хто не скаче - той москаль".
    -Пап, а, пап, а что ані ґаварят?
    -Ти, етава, нє спрашивай, приґай, давай, приґай.

Ще раз повторюсь: ця гра виглядає явною спробою мафії захопити свідомість мирних гравців.
    Хоча, мені то, яка різниця - я за цією грою і так мав би голосувати за гравця, якого вважаю мафією.
    Але ця гра мені не подобається впринципі, як спроба маніпулювання іншими гравцями.

Єдиним справді активним гравцем, що тверезо мислить, аналізує гру, і робить логічні висновки, я вважаю Хантера.
    Урдома теж тверезо мислить, але з'являється набагато рідше.
    Сашка - гм, або він мир, слабкий психологічного, якому легко вдалося затуманити розум, або він спільник мафії, і це робить свідомо.
    Ще в перший день він захищав мафію, беручи на кпин мої логічні висновки. Цілком можливо.
    Контраст - я не сумнівався, що цей гравець (до речі, це такий чоловічий нікнейм, це він чи вона? Здається, вона), отож, я не сумнівався, що вона мир.
    Хоча, тут можна подивитися з іншого боку. Що означали її дописи: не тупи, він потім прозріє?
    Варіант 1) вона мир, вона була сильніша психологічно за сашку, і не збиралася відверто грати в гру, яку нав'язували мафи.
    Але потім її опір ослаб, і вона піддалася.
    Варіант 2) вона мафія. Коли казала - не тупи, мала на увазі, що мафію легко розпізнають, і тоді мафія прозріє.
    Щаслива - так ти ком, чи ти не ком, якщо ти ком, кого перевіряла в першу ніч?
    Або скажімо так, якби ти була комом, кого б ти перевірила в першу ніч, і що ти думаєш про того гравця, якого б ти перевірила в першу ніч?
    Нірванка і Хантер - брат і сестра? Гм, тобі вони б мали мислити однаково і у всьому погоджуватися.
    Але якщо вони сперечаються, це означає, що в них різні ролі. Протилежні, я маю на увазі. Наскільки я зрозумів, Хантер - не ком, а звичайний мирний.
    Хто ж тоді Нірванка? Претендує на логічний аналіз, але навіть усієї теми не прочитала. Чи, можливо, прочитала, просто проігнорувала коменти, що стосувалися мафії, з якою вона вже познайомилася?
    Астрал... Справді, його поведінка була трохи дивною в першу ніч, але не більше. Зрештою, він намагався робити логічні висновки, і часто писав те ж саме, що і я, але російською через декілька постів.
    Овод... Я тебе питав про обгрунтування, ти сказав, що той пост трохи вище, ти мав на увазі оцей пост з перерахунком кого ти вважаєш підозрілими?
    Бо щодо масіні і деріела, то я погоджуюся, контік і сашки - написав вище. Христя - не знаю, вона справді дуже мало пише, щоб визначитися по ній, чи вона мир, чи мафія.

11. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Патлатус, блин >_< Перестань тупить. Если не хочеш в это играть - твоё право, но ненадо закидывать про управление умами! Это мирным выгодно! Точка.

12. Patlatus

яка саме ідея? :nea:

13. Astral

Astral Реаниматор

Пруфлинк чего? Прочитай тот же мой пост, на который ты отвечал. Там на цитату выше я и обратил внимание, что Сашка Счастливую мирной назвал. Тогда уже! Откуда он знал даже, что она сегодня вскроется?
    А вот у тебя пруфлинка нет, где моё поведение подозрительно. Только то, что про пару "Дериел-Масини" мнение сменил? Но я же прав! Сейчас либо они втроём со Счастливой - наглые мафы, либо Дериел - мирная проверка кома Счастливой. А Масини - про неё пока ничего не знаем, но планы чаще предлагают мирные. Хотя это не повод оправдывать, но... для тебя поведение Масини должно как раз быть мирным, потому что не играл на форумах и не видел "крутых мафов".

И да, про Нирванку ты забыл, вот уж она вчера вечером кардинально мнение сменила, когда надо было Хиспа повесить. Правда, Счастливую спасли, но тогда ещё ж не знали, что она ком (если ком).

14. Masini

Masini Well-Known Member

Лапочка моя смешная, читай внимательно дни - ДЭРИЭЛА ПРОВЕРИЛ КОМИССАР, ДЭРИЭЛ МИРНЫЙ

Это не моя игра. Это игра всех мирных. Просто я ее предложила

И что? Зачем мне за него голосовать, если его подвес мне был также нежелателен, как подвес Хиспа? Тем более к спасению бы это его не привело, за Дэри на тот момент был один только голос вроде. Я его могла спасти только голосуя за Счастливую, и то только в том случае, если бы на нее еще кто-нибудь накинул бы два голоса. Это элементарно, Ватсон (с)

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

15. Astral

Astral Реаниматор

Все шестеро? :)))

16. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Вообщем так, я сегодня не предрасположен к клоунаде.

И видимо тут 80% не поймут нифига, если не разжевать.

Я док. Лечил себя и Сашку(убийства не было) Есть основания предпологать, что убивали именно его.

План Масини ориентирован на мирное население.Сейчас меня не интересуют ваши мего бп-шки, я просто смотрю по голосованию. Кто вертиться как уж на сковородке, тот либо совсем не понимает игру, либо мафия. Патлатус, если не голосуеш против игрока, который ниже тебя по списку, значит = к мафие = к смерти через повешение за измену родине. Все архи просто. Если решил включить эгоистичного, самостоятельного мира, то советую ещё раз подумать над своей игрой и сделать все правильно. Остальных это тоже касаеться.

В городе нет убивающей роли, поэтому мы с самого начала были в проигрышной ситуацие. Но есть мнение, что Перси законтрила этот момент пачкой других городских ролей и погагаю, что количество мирных без роли игроков стремиться к нулю = любой минус это ппц минус!

Если сегодня повесите не 100% мафию(Хантера), а вместо него повиснет мир я умываю руки, так как с таким городом играть не намерен.
    Разводы с моей стороны закончились. Дело за вами.

17. Patlatus

Обгрунтуй.

18. Astral

Astral Реаниматор

Специально для тебя. Она сказала "только не вешайте Дериела, буду его защищать".

Если честно играют, то не должны обсуждать игру дома. Так что, мнения могут быть любые, хоть противоположные.

О да, ты быстрее :)))

Не веришь, что Дериел - мирная проверка кома?

Ага, чтобы загипнотизировать Патлатуса!

19. Masini

Masini Well-Known Member

К Сашке приходили инопланетяне!!! :haha:
    :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Меня порвало

20. Patlatus

Припустимо, що те, що ти говориш - правда.
    Тоді... Ім'я. Хто його міг замовити?

не факт, що не має вбиваючої ролі.
    не факт, що кількість мирних без ролі прямує до нуля, їх п'ятеро.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)